Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Άλλη μια συμμετοχή σε Τουρνουά για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Νικόπολης Θεσσαλονίκης βρέθηκε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς μετά από από πρόσκληση των διοργανωτών την περασμένη Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017.

Τα νέα του Κιλκισιακού (12/6/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το τμήμα Τζούνιορ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έλαβε μέρος στο τουρνουά του ΠΑΟΚ Κρηστωνης τη Κυριακή 11 Ιουνίου. Σε μεγάλη φόρμα τα παιδιά του Σέβου Σεβαστόπουλου απέδωσαν εξαιρετικά κόντρα στη Κρηστώνη, το Πρόχωμα και τη Τέρπυλλο, προσφέροντας θέαμα μέσα στη βροχή. Το μέλλον του Κιλκισιακού είναι εδώ!

Καλοκαιρινό ''Σχολείο'' Άθλησης,Ψυχαγωγίας και Δημιουργικής Απασχόλησης στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Ανακοίνωση Αλέξανδρου Κιλκίς
Αρχίζει την Παρασκευή 16 Ιουνίου το καλοκαιρινό Camp στο Alexandros Sports Center. Το κλείσιμο των Σχολείων δημιουργεί ένα κενό απασχόλησης των παιδιών, ειδικά αυτών που οι γονείς τους εργάζονται.

Δωρεάν εκμάθηση ποδοσφαίρου στο ΚΔΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς

Συνεχίζεται στο ΚΔΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς η ποιοτική αναβάθμιση του παιδικού ποδοσφαίρου και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ. 

Επίσκεψη κλιμακίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κιλκίς
Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απαρτιζόμενο από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας βουλευτή Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑ.ΣΟ.Κ) Λεωνίδα Γρηγοράκο, τον Γραμματέα της Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς Σταμάτη Παπουλίδη, τον πρώην Βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ και μέλος της Κ.Π.Ε Γιώργο Φραγγίδη, τον Γραμματέα της Δημοκρατικής Αριστεράς Γρηγόρη Κυριακού επισκέφθηκε τις δομές υγείας του Ν.Κιλκίς (Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς,Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Γουμένισσας).

Εορτασμός Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας

Πραγματοποιήθηκε χθες (11-6-2017) το πρωί ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων», σε Ιερούς Ναούς της Ημαθίας, του Κιλκίς, της Πέλλας, των Σερρών, της Πιερίας και της Χαλκιδικής και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Το Kinesis-Gym και το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids στο 16ο φεστιβάλ περιβάλλοντος

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Κιλκίς
Το παρών έδωσε το γυμναστήριο Kinesis-Gym και το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids στο 16ο φεστιβάλ περιβάλλοντος στον Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσίων με την Zumba instructor Barbora Kosmidou. 

Χαριστήριος αίνος στην Κυρία Θεοτόκο «Άξιόν εστιν»

Δελτίο Τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης
Την Κυριακή των Αγίων Πάντων κατά την οποία συνέπεσε να εορτάζει και ο ναός της Παναγίας της επονομαζόμένης «Άξιόν εστιν» στην Αξιούπολη, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε δι’ ολίγων «…σε εκείνους που ουράνωσαν τον πλανήτη μας και αποτελούν πηγήν εμπνεύσεως για την ορθόδοξη πίστη και την ορθοπραξία. Είναι εκείνοι που έδωκαν την καλήν ομολογία και την μαρτυρία Ιησού Χριστού «εν οστρακίνοις σκεύεσιν». 

Πλούσιο σε δράση το περασμένο διήμερο για τον Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Ξεκινώντας από το απόγευμα της Παρασκευής 9/6/17, ο Αίας γιόρτασε τη λήξη της αθλητικής σεζόν με όλα του τα τμήματα στον προαύλιο χώρο του 1ου Γενικού Λυκείου. Από νωρίς παράγοντες και προπονητές άναψαν τα κάρβουνα και προετοίμασαν το χώρο για το «σουβλάκι-party» που ακολούθησε!!

Το μποϊκοτάζ στην Coca Cola κινητοποιεί κεφάλαια

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Ακόμη και σήμερα η αγωνία των πολιτών για τον μέλλον της χώρας και το μέλλον τους δύναται να συνοψισθεί στο ερώτημα: τι γίνεται από εδώ και πέρα και τι μπορούμε να κάνουμε; 

Το ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ, για την παγκόσμια μέρα κατά της παιδικής εργασίας

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ
Το ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ και η ATERMONGROUP ενώνουν τις δυνάμεις τους και ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ την παιδική εργασία. Πριν από δέκα χρόνια, η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) καθιέρωσε την 12η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα κατά της παιδικής εργασίας. 

Κιλκίς "Ελευθέρια Στίβου 2017": Άψογη διοργάνωση, μεγάλες επιδόσεις και μεγάλη συμμετοχή


Τα πιο λαμπρά «Ελευθέρια» από καταβολής του θεσμού, διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο 10 Ιουνίου στο Δημοτικό στάδιο του Κιλκίς  ο ΓΑΣ Κιλκίς σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας με την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς.

Πανελλαδικές: Διαβαθμισμένης δυσκολίας τα θέματα της Ιστορίας και της Φυσικής, μέτριας δυσκολίας τα θέματα του Α.Ε.Π.Π

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο"
Με Φυσική, Α.Ε.Π.Π και Ιστορία Προσανατολισμού συνέχισαν οι μαθητές τις εξετάσεις τους σήμερα, 12/06. Τα θέματα της Φυσικής ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας, καλά δομημένα και κάλυπταν ικανοποιητικά την ύλη. Στο θέμα Δ, κυρίως τα δύο τελευταία ερωτήματα ήταν για πολύ καλά προετοιμασμένους μαθητές και θα καθορίσουν τις βαθμολογίες άνω του 17.

Εγκαινίασαν τον χώρο τους οι συνταξιούχοι υπάλληλοι του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ιδιόκτητου γραφείου του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, παρουσία εκκλησιαστικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, καθώς και μελών του Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Σ. και συναδέλφων αδελφών Συλλόγων άλλων Νομών της χώρας και πλήθος συναδέλφων μελών του Συλλόγου Κιλκίς.

Δυνατότητα ανάκλησης ή τροποποίησης της σύμβασης ένταξης στο Μέτρο 11 «ΒιολογικέςΚαλλιέργειες» του ΠΑΑ 2014 - 2020

Το ΥΠΑΑΤ ενημερώνει ότι οι ενταγμένοι δικαιούχοι στο Μέτρο 11 «βιολογικές καλλιέργειες», εφόσον το επιθυμούν, δύναται να προβούν σε ανάκληση ή σε τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης Πράξεων σύμφωνα με το άρθρο 13 της αριθ. 2848/145689 /28.12.2016 Απόφασης (ΦΕΚ Β 4310) και για το πρώτο έτος εφαρμογής του Μέτρου 11 (έτους αιτήσεων πληρωμής 2017).

Ευχαριστούμε θερμά τους Γιώργο και Χρήστο Κοκτσίδη

"Τα παιδιά, οι εργαζόμενοι και το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», ευχαριστούν θερμά τους κυρίους Κοκτσίδη Γεώργιο και Κοκτσίδη Χρήστο, για το υπέροχο και πλούσιο γεύμα που πρόσφεραν στους ωφελούμενους του Κέντρου Αποθεραπείας-Αποκατάστασης Διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας του φορέα μας, σε ταβέρνα του χωριού Βάθη, στο Κιλκίς.

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας στις 15 Ιουνίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, 26ης Οκτωβρίου 43, με θέματα ημερήσιας διάταξης :

Συμμετοχή του Άτλαντα Κιλκίς στο 6ο Τουρνουά Grass Volley στο Λαγκαδά

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Το Σάββατο 10 Ιουνίου ο Άτλας Κιλκίς συμμετείχε στο 6ο μεγάλης εμβέλειας Τουρνουά Grass Volley που διοργάνωσε ο ΑΣΚ Λαγκαδά στο χώρο των Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά σε συνεργασία με τον δήμο Λαγκαδά. 

Συλλυπητήρια για τον θάνατο της Δήμητρας Ορφανίδου

"Με αισθήματα βαθύτατης λύπης εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στον  κ. Ορφανίδη Νικόλαο–μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς - για τον απρόσμενο θάνατο της αδερφής του ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΣ. 
Είθε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή αυτής!"
Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς

Ωφελούμενος του ΚΚΣ Κιλκίς κατέκτησε την πορτοκαλί ζώνη στο Judo

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς 
Στις 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις απόκτησης ζώνης στο άθλημα του judo, από τον αθλητικό σύλλογο «Αίας Κιλκίς».

Διαγωνισμός Πιροσκί 2017 στην Ευκαρπία Κιλκις - Video, Φωτογραφίες


Μπορεί ο καιρός να μην έκανε το χατήρι στους συνδιοργανωτές της μεγάλης γιορτής “Διαγωνισμός Πιροσκί” και να τον ανέβαλλαν δύο φορές αλλά ο επιμένων νικά. Έτσι το απόγευμα της Παρασκευής 9 Ιουνίου 2017 όλοι δρόμοι οδηγούσαν στην Ευκαρπία Κιλκίς για τον ετήσιο Διαγωνισμό Πιροσκί που καθιερώθηκε πλέον στους πολιτιστικούς θεσμούς του τόπου μας.

Κιλκίς: Ημερίδα για εξυπηρετούμενα και μη εξυπηρετούμενα δάνεια

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
O Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου σας προσκαλούν σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ενημερωτική εκδήλωση με θέμα, "ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ / ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ – ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ" την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων "Βασίλη Σεργιαννίδη" στο Επιμελητήριο Κιλκίς.

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων με έμφαση στη μικροδιδασκαλία

Ένα νέο πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης τρίμηνης διάρκειας 150 ωρών διδασκαλίας, προκήρυξε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τα Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής, στο πλαίσιο του σχολικού έτους 2017-2018.

Νέα παράταση αιτήσεων για το πρόγραμμα "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» Ακαδημαϊκό έτος 2017-2018"

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει, επιμορφωτικά σεμινάρια Δια Βίου Εκπαίδευσης - ετήσιας διάρκειας (500 ώρες) για πτυχιούχους ΠΕ, ΤΕ, ΙΕΚ και φοιτητές με θέμα: «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση».

Ποιος παραποιεί την πραγματικότητα στην επιλογή διευθυντών;

Παρέμβαση Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Δυνάμεων
Μετά από την συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ στις 7/6/17 που δεν κατέληξε σε απόφαση για το θέμα της συμμετοχής των συλλόγων διδασκόντων στην επιλογή διευθυντών, οι ΣΥΝΕΚ επαναλαμβάνουν για άλλη μια φορά τη θέση τους, διευκρινίζοντας τα παρακάτω:

«Η Λίμνη των Κύκνων» από τα Τμήματα Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Τα Τμήματα Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς παρουσιάζουν την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, στις 7μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, το κλασικό αριστούργημα "Η Λίμνη των Κύκνων".