Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Αποτελέσματα του προγράμματος Co-Create / INTERREG MED στο νομό Κιλκίς

Το Επιμελητήριο Κιλκίς συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Co-Create / INTERREG MED το οποίο έχει ως στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και επιχειρηματικών δικτύων προερχόμενα από παραδοσιακούς κλάδους (έπιπλο, μηχανήματα, κατασκευές) με τη συμβολή του δημιουργικού κλάδου για τον προσδιορισμό νέων προϊόντων και υπηρεσιών χρησιμοποιώντας εργαλεία και μεθοδολογίες (design thinking, τεχνικές παιχνιδοποίησης κτλ) που υποστηρίζουν τις διαδικασίες ανταλλαγής και αλληλεπίδρασης ιδεών (cross fertilisation) μεταξύ τους.

Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για υποψήφιους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 2ΓΕ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 46/24-12-2019/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Π.Ε.

Κοινή Ανακοίνωση Κ.Κ. Ελλάδας – Κ.Κ. Τουρκίας για τις ελληνοτουρκικές εξελίξεις

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Tο Κ.Κ. Ελλάδας και το Κ.Κ. Τουρκίας στο πλαίσιο των κοινών τους πρωτοβουλιών για τα συμφέροντα των δύο λαών και εξετάζοντας τις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις κατέληξαν σε Κοινή Ανακοίνωση, την οποία δίνουν στη δημοσιότητα:

Εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε τηλεφωνικές απάτες με το πρόσχημα τροχαίων ατυχημάτων

Μετά από αναλυτική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούταν στις τηλεφωνικές απάτες σε βάρος πολιτών σε διάφορες περιοχές της χώρας, με το πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 19/1/2020, 08:30 μ.μ.

Εξιχνίαση κλοπών 
Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το Νοέμβριο του 2019 σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε από το εσωτερικό οχήματος, μία τσάντα με προσωπικά αντικείμενα και δύο τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες έκανε από ΑΤΜ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαδοχικές αναλήψεις χρημάτων συνολικού ύψους 2.940 ευρώ.

(Video) Μεγαλειώδης σε συμμετοχή κόσμου η κοπή της πίτας 2020, του βουλευτή Γ. Φραγγίδη


Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020, του βουλευτή Γ. Φραγγίδη, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2020, έγινε στο ασφυκτικά γεμάτο "ΘΕΑΤΡΟ" Κιλκίς.

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς στην κοπή πίτας του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Χρήστο Χατζημλάδη, το μέλος του Δ.Σ. κα Σαπλατέρα Β., το στέλεχος του φορέα κα  Μαρία Καλογερίδου και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας κ. Αθανάσιο Τραχανίδη, παραβρέθηκε πρόσφατα σε εκδήλωση κοπής πίτας του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στη Θεσσαλονίκη και το ξενοδοχείο Makedonia Palace. Στη αναμνηστική φωτογραφία εικονίζονται με τον Διευθυντή του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου κ. Χόφμαν.

Ετήσια γενική συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης Κιλκίς

Ο Πολιτιστικὀς Σύλλογος Πικρολίµνης, καλεί όλα τα µέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγµατοποιηθεί  στο κτήριο του συλλόγου, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.µ. µε τα εξής θέµατα:

Σπάσε τη σιωπή, ζήσε ελεύθερα


Υπογράφουν οι: Τζαμπαζλή-Δούκα Σωτηρία, Φοιτήτρια «Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ» στο Δημόσιο ΙΕΚ της Κοζάνης και Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος και Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διεθνών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας 
Βρισκόμαστε στην αρχή 2020 και δυστυχώς ακόμη η βία κατά των γυναικών αποτελεί ένα καθημερινό φαινόμενο. Σε πολλές χώρες του πλανήτη η άσκηση βίας από τον άνδρα στη γυναίκα θεωρείται φυσιολογική, ως απόρροια του δικαιώματος του άνδρα να κυριαρχήσει πάνω στη γυναίκα. 

ΝΟΔΕ νομού Κιλκίς: Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα

Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στα τοπικά ΜΜΕ του Κιλκίς στελεχών των ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, από την ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση τύπου:
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και Πρόεδρος του κόμματος μας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ αποδεικνύει με τον πλέον σαφή τρόπο ότι η Πατρίδα μας και η ΝΔ κινούνται ήδη στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αφήνοντας πίσω τους το λαϊκισμό και το ξεπερασμένο που τόσα δεινά επέφεραν στον τόπο μας.

Για έναν άγγελο που έφυγε άδικα! Τη Βίκη Ματίδου! Το κοριτσάκι μου!

22 χρόνια σε χαρήκαμε!
22 χρόνια μας λείπεις!
Πάντα όμως ζεις στην καρδιά μας!
Λατρεμένο μου Βικάκι!
Ένα βράδυ ακόμη που περνάω με τη θύμησή σου.