Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Η ταινία Bananas του Γούντι Άλεν στον θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

Την ταινία Bananas του Γούντι Άλεν παρουσιάζει ο θερινός κινηματογράφος “Δημήτρης Ζωηρός” την Τετάρτη 6 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ. Μια ιδιοφυής παρωδία εφ’ όλης της ύλης, από τις σχέσεις ως τη δικτατορία, οι Μπανάνες γυρίστηκαν στο Πουέρτο Ρίκο και στη Νέα Υόρκη.

Σκοτώθηκε 75χρονος σε τροχαίο

Στις 05.08.2014 το πρωί, στο 15ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Σερρών - Καλών Δένδρων, το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας ημεδαπός ηλικίας 75 ετών, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Σερρών.

Συνελήφθη καταζητούμενος 40χρονος Σκοπιανός στους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (04.08.2014) το βράδυ στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων Κιλκίς, ένας υπήκοος FYROM ηλικίας 40 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

15ο ενημερωτικό δελτίο Ειρήνης Αγαθοπούλου

15ο Ενημερωτικό Δελτίο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ  Ν. Κιλκίς Ειρήνης-Ελένης Αγαθοπούλου,
δείτε ΕΔΩ

Τι το ήθελε ο παππούς το τρακτέρ!

Χθες (04.08.2014) πρωινές ώρες, στο Μοναστηράκι Πέλλας, 83χρονος ημεδαπός στην προσπάθεια του να θέσει σε λειτουργία γεωργικό ελκυστήρα παρασύρθηκε από αυτόν, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

Στην τρέλα του ΕΝΦΙΑ η κοινωνία – Αναγνώρισε τα λάθη του το ΥΠΟΙΚ

Μεγάλες αδικίες, ιδίως στην περιφέρεια έχουν προκύψει από τον τρόπο υπολογισμού του ΕΝΦΙΑ, γεγονός που έχει ξεσηκώσει πολίτες, κόμματα, φορείς και τοπικούς βουλευτές.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΑΥΓΗ ·Κυβέρνηση- Βαρόνοι MEDIA- Σύμπραξη χρεοκοπημένων·Σοκ για εκατομμύρια ιδιοκτήτες- Αναζητείται επικοινωνιακή αναδίπλωση για τον ΕΝΦΙΑ·Σήμερα η απόφαση για τα φάρμακα-Αυξήσεις σε 250 σκευάσματα εισηγείται η Επιτροπή Τιμών
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·ΕΝΦΙΑ και όποιος αντέξει-Απίστευτα λάθη στα εκκαθαριστικά! Χαράτσι και στους σεισμόπληκτους·Μαύρα μεσάνυχτα- Θύελλα για το ρουσφέτι στους υπερχρεωμένους «βαρόνους»·Βρυχηθμοί στο Μαξίμου-«Πολέμησα σαν λιοντάρι για την Ελλάδα» δήλωσε ο νέος πρόεδρος της Κομισιόν