Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Στο ΚΔΑΠ Kinesis τιμούμε την Ημέρα Φιλίας

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Γεμάτοι ενέργεια επιστρέψαμε κι αυτήν την εβδομάδα στο ΚΔΑΠ Kinesis. Καθίσαμε αναπαυτικά και συζητήσαμε τη νέα μας θεματική• αυτή αφορά στην έννοια της φιλία, με αφορμή την Ημέρα Φιλίας στις 30 Ιουλίου. Αναφερθήκαμε στη σημαντικότητα της φιλίας αλλά και στο γεγονός πως και διαφορετικοί να είμαστε δε μας εμποδίζει κανείς να δημιουργήσουμε φιλίες. Γι' αυτό φτιάξαμε τη Γη μας και περιμετρικά φτιάξαμε πολύχρωμες παλαμίτσες, ώστε να δείξουμε τη διαφορετικότητα στη φιλία. Τελειώσαμε γράφοντας τη φράση "ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ".

Ενημέρωση σχετικά με ψευδεπίγραφο – απατηλό ηλεκτρονικό μήνυμα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες επιτήδειων προκειμένου να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες με τη χρήση των στοιχείωντου Γενικού Γραμματέα Δημοσίας Τάξης Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου Σουφλίου προς όσους συνέδραμαν στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο δάσος της Δαδιάς

Δελτίο τύπου Δήμου Σουφλίου
Την τελευταία εβδομάδα γράφτηκαν για το δάσος της Δαδιάς ίσως μερικές από τις πιο μελανές σελίδες του βιβλίου της σύγχρονης ιστορίας του. Η πυρκαγιά που ξέσπασε την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, καθίσταται αυτή τη στιγμή εφικτό να ειπωθεί ότι βρίσκεται υπό τον έλεγχο των πυροσβεστικών δυνάμεων, οι οποίες βέβαια εξακολουθούν να επιχειρούν επί των ενεργών εστιών.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία χορήγησης αδειών φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το 2022

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Επίκαιρα θέματα), έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία χορήγησης ΑΔΕΙΩΝ ΦΥΤΕΥΣΗΣ οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το 2022.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 29/7/2022, 2:46 μ.μ.

Εξιχνιάσεις κλοπών
- Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας και ανήλικης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 28η Ιουνίου και 5η Ιουλίου, ενεργώντας από κοινού, παραβίασαν δύοοικίες στις Σέρρες, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 1.100,χρηματικό ποσό 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Συνάντηση Γεωργαντά με τον Διευθυντή Συντονισμού Τροφίμων του ΟΗΕ

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς συναντήθηκε στο ΥπΑΑΤ με τον κ. Στέφανο Φωτίου, Διευθυντή Βιώσιμης Ανάπτυξης και Συστημάτων Τροφίμων του Παγκόσμιου Αγροδιατροφικού Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών.

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς: Πρόγραμμα δράσεων 1ης εβδομάδας του Αυγούστου

Πρόγραμμα δράσεων 1ης εβδομάδας του Αυγούστου της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με τίτλο «Διαδρομές ανάγνωσης … άκουσε, δες, μάθε, γέλα!» 2022

Συγχαρητήρια μηνύματα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Ανδρέας Βεργίδης

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς

«Συγχαίρω όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έκλεισε ένας κύκλος αγωνίας για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Καλοκαιρινός Χορός, Αστέρα Μεγάλης Βρύσης



Η Charlotte και το καλάθι της νοικοκυράς ή ο Βαλσαμωμένος Γλάρος



Του Φώτη Μισόπουλου
....petite farce en trois images sur l'inattendu
.....πάρτε με ή καλύτερα κρύψτε με
HENRI MICHAUX [*]

(Video) Συναυλία Γλυκερίας στην αρχαία Ευρωπό

Συναυλία Γλυκερίας στην αρχαία Ευρωπό, την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022.