Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Δήμος Κιλκίς: Διήμερο εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού


Με κεντρικό σύνθημα ‘’Διώχνουμε το φόβο – Η πρόληψη σώζει’’ ο Δήμος Κιλκίς απευθύνεται στη νέα γενιά και στους πολίτες θέλοντας να τους ευαισθητοποιήσει για τον καρκίνο του μαστού.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων μνήμης Πολιούχων Κιλκίς Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων


Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις μνήμης των Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων Πολιούχων και Προστατών του Κιλκίς.
Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε μορφή pdf ΕΔΩ

Δράσεις του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς (1/11/2021)


Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Με 4 αμαζόνες του συμμετείχε ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς στο τουρνουά ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας που διεξήχθη στον Ιππικό Όμιλο Σέσκλου, στον Βόλο. 

«Δεύτερη εμφατική νίκη για την ΚουΠα Κιλκίς»


Κείμενο, Φωτογραφίες, Video, Στατιστική Ανάλυση: Γιάννης Σιταρίδης

Ακόμα ένα εύκολο βράδυ για την ΚουΠα Κιλκίς, η οποία και επικράτησε των Ατρομήτων με το ευρύ σκορ 95 – 42. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν για ακόμα μια φορά εμφανής, επιβεβαιώνοντας την άποψη περί ενός μη ανταγωνιστικού πρωταθλήματος δύο ταχυτήτων. Οι φιλοξενούμενοι μόχθησαν, προσπάθησαν να ανακόψουν το φρενήρη ρυθμό που επέβαλε η ΚουΠα, αλλά υπέκυψαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους.

Δήμος Κιλκίς: Συνέρχεται το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμύρες


Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη δράσεων πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση των κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων κατά τη χειμερινή περίοδο 2021-2022 θα απασχολήσει την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς.

Ο ΑΤΛΑΣ Κιλκίς κατέβηκε στον αγώνα με σοβαρές ελλείψεις και έχασε


Δελτίο τύπου "Άτλαντα" Κιλκίς
Η δεύτερη αγωνιστική 30/10/2021 του πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 της ΕΣΠΕΜ, βρήκε τον ΑΤΛΑ να συναντιέται μέσα στα Γιαννιτσά με τον Μ. Αλέξανδρο. Η ομάδα των κοριτσιών του Μ. Αλεξάνδρου πήρε μια καθαρή νίκη (3-0) με τα σετ (25-18, 25-15 και 25-15) να διαμορφώνουν μια πλασματική εικόνα μιας και ο ΑΤΛΑΣ κατέβηκε στον αγώνα με σοβαρές ελλείψεις, στις θέσεις της βασικής πασαδόρου και του βασικού λίμπερο.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 1/11/2021, 7:19 μ.μ.


Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μέλη συμμορίας που ενέχονται σε (29) διαρρήξεις οχημάτων σε περιοχές των Δήμων Παύλου Μελά και Νεάπολης - Συκεών
Στην αυτόφωρη σύλληψη μελών συμμορίας που ενέχονται σε πλήθος διαρρήξεων οχημάτων προχώρησαν χθες (31-10-2021) αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έπειτα από ενημέρωση που είχαν από το Κέντρο Άμεσης Δράσης.

Τηλεδιάσκεψη Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Κιλκίς για την Αξιολόγηση


Δελτίο τύπου Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης του Νομού Κιλκίς
Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και Παιονίας συντασσόμενοι στις αποφάσεις του ΔΣ της ΔΟΕ, καλούν σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη όλα τα µέλη τους την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 στις 18:30 µε κεντρικό ομιλητή µέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ και με θέμα «Εσωτερική και Εξωτερική Αξιολόγηση των Σχολικών Μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο-κείμενα»

Κορωνοϊός (1/11/2021): 5.449 νέα κρούσματα (65 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 52 θάνατοι και 430 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 5.449, εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 747.595 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 143 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.662 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Τροποποίηση της απόφασης ανάρτησης δασικού χάρτη δήμων Κιλκίς και Παιονίας - Υποβολή αντιρρήσεων


Υπογράφει ο Ευθύμιος Πολιτίδης

Δασολόγος με Α′ Βαθμό -  Διευθυντής Δασών Κιλκίς
3η Τροποποίηση της αριθ. 2119/26-02-2021 (ΑΔΑ: 6ΔΗΙΟΡ1Υ-ΨΗΧ) απόφασης ανάρτησης δασικού χάρτη όλων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας, Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, όπως ισχύει, και πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του. 

Αντίστροφη μέτρηση για το δορυφορικό Ίντερνετ ευρείας χρήσεως στην Ελλάδα


Κοινό δελτίο τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Ανοίγει ο δρόμος για τη λειτουργία του δορυφορικού Ίντερνετ ευρείας χρήσεως στην Ελλάδα με κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρής Λιβάνιος και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Οριστικά αποτελέσματα για ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κιλκίς


Οριστικά αποτελέσματα για ΔΕΕΠ και ΝΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας  στο νομό Κιλκίς, επικυρωμένα από την Κεντρική Εφορευτική |Επιτροπή και 
ΕΦ.Ε.Ε.Π
 νομού Κιλκίς

Σκοτώθηκε 19χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική


Χθες (31 Οκτωβρίου 2021) και ώρα περίπου 19.05, στο 40ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου στο ύψος της Γαλάτιστας Χαλκιδικής, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τσιμεντένια περίφραξη και σε σταθμευμένο όχημα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου οδηγού της μοτοσυκλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα


Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 19 έως τις 25 Οκτωβρίου 2021, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 24 εκατομμύρια ευρώ.

Ε. Αγαθοπούλου: "Παραδοχή του Υπουργείου Εσωτερικών για μείωση ωρών στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων του Κιλκίς και της Παιονίας εν μέσω πανδημίας"


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Σε κοινοβουλευτική ερώτηση της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου, απάντησε το Υπουργείο Εσωτερικών παραδεχόμενο την μείωση των ωρών στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων του Κιλκίς και της Παιονίας.

Ταξίδι στην Ιστορία στο 2ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Κιλκίς


Δελτίο Τύπου 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς
Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 2ου Γενικού Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς, με την ενθάρρυνση και καθοδήγηση της φιλολόγου κ. Α. Μπαδήλα, οργάνωσαν και υλοποίησαν στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Ταξίδι στην Ιστορία» μια ερευνητική εργασία που περιλαμβάνει δύο παράλληλες δράσεις, με σκοπό να μας ταξιδέψουν στο χρόνο. Σταθμεύουν, λοιπόν, με σεβασμό στην ηρωική σελίδα του έπους του 40.

KLEEMANN: Εθελοντική δενδροφύτευση στο Κρυονέρι Αττικής

Δελτίο τύπου KLEEMANN
Μια ενέργεια εταιρικής υπευθυνότητας και μέριμνας για το περιβάλλον έγινε πράξη στις 30 Οκτωβρίου στο Κρυονέρι Αττικής. Πρωταγωνιστές, οι εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρίας ΚLEEMANN στην Αθήνα, που συμμετείχαν σε δενδροφύτευση σε μια μεγάλη έκταση του Δήμου Διονύσου, που επλήγη πρόσφατα από τις καταστροφικές φωτιές.

ΠΕΔΚΜ: Καταδικάζει ομόψυχα το περιστατικό εκβιασμού σε βάρος του Δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη


Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) καταδικάζει ομόψυχα το περιστατικό εκβιασμού σε βάρος του Δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη, υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο και εκφράζει την πλήρη συμπαράσταση της στο πρόσωπο του.

Περιοδεία Ε. Αγαθοπούλου, στα χωριά Μικρόκαμπος, Γαλλικός και Καμπάνη


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Στα χωριά Μικρόκαμπος, Γαλλικός και Καμπάνη του Δήμου Κιλκίς περιόδευσε πριν λίγες ημέρες η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, έχοντας την ευκαιρία να συναντήσει τους προέδρους, τα μέλη των τοπικών συμβουλίων και πολίτες των περιοχών αυτών.

Αφιέρωμα 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς στην "Κυρά της Ρωμιοσύνης" Δέσποινα Αχλαδιώτη


Επιμέλεια κειμένου: Βικτωρία Διαμαντίδου
Με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, απέδωσε φόρο τιμής σε μία γυναικεία μορφή που τίμησε την Ελληνική Σημαία όσο λίγοι στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους.

Ο "Άθλος" Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα tae kwon do w.t.f. της Χαλκίδας


Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς 
Στις 27-28-29 και 30-31/10/2021 ημέρες από Τετάρτη έως και την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της ΕΛΟΤ για τις ηλικίες Εφήβων- Νεανίδων και Παίδων - Κορασίδων στην πόλη της Χαλκίδας στο αθλητικό κέντρο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης».

Διαβούλευση έργου για λειτουργία σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο νομό Κιλκίς


Eνημέρωση για τυχόν κατάθεση απόψεων- ενστάσεων, σχετικής ανακοίνωσης του Περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας διαβούλευσης έργου για αδειοδότηση -λειτουργία σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρίας ENERFARM 3 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε στα όρια του Δήμου Παιονίας (στις θέσεις Αμπελοβούνι και Γυμνοβούνια της Δοϊράνης και της Δ.Ε. Χέρσου). 
Δείτε την ανακοίνωση της Περιφέρειας ΕΔΩ