Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κίνημα Αλλαγής: Ανεξάρτητη Αντιπολίτευση ή κόμμα “συμπλήρωμα”;


Γράφει ο 
Χαράλαμπος Καραγεωργίου 

Η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για τις εσωτερικές διαδικασίες στο Κίνημα Αλλαγής έδειξαν μία σημαντική υπεροχή της κ. Γεννηματά, αλλά έδειξαν και τον Ανδρέα Λοβέρδο ως έναν ισχυρό παίκτη στην εσωκομματική σκακιέρα. Το “παιχνίδι” δεν θα είναι εύκολο για κανένα και οι πλειοψηφούντες έστω και δημοσκοπικά δείχνουν τι θέλουν οι ψηφοφόροι του Κινήματος.

Δήμος Κιλκίς: Θερινές κινηματογραφικές προβολές σε είκοσι χωριά


Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η κινηματογραφική ατμομηχανή του Δήμου Κιλκίς ταξιδεύει στην Περιφέρεια για να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους κατοίκους των χωριών, σε μια υπαίθρια νυχτερινή συνάντηση με τον κόσμο της έβδομης τέχνης, κάτω απ’ το φως του φεγγαριού.

14ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tennis στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργανώνει το 14ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tennis, αγόρια-κορίτσια έως 16 ετών. Το Τουρνουά θα διεξαχθεί από 30 Ιουλίου έως και 6 Αυγούστου από τις 9:00 π.μ. με αθλητές από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Μικρό ταξίδι στο υπέροχο χωριό Ανθόφυτο του νομού Κιλκίς


Της Μόνικας Σωτηριάδου
Η χώρα μας είναι γνωστή για τον τουρισμό που προσφέρουν τα πολύ όμορφα νησιά της. Καιρός όμως να γίνει γνωστή και για τα πολύ όμορφα χωριά της.
Βιαστικά ίσως και χωρίς περιθώρια σκέψης, θα πούμε τα νησιά έχουν θάλασσα.

Επιστολή - πρόταση Χ. Χατζημλάδη προς Α. Γεωργιάδη σχετικά με την επιδότηση επιχειρήσεων εστίασης


Υπογράφει ο Χρήστος Χατζημλάδης
Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Μετά την τελευταία τροποποίηση της Δράσης «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020 (040ΚΕ) έγινε διόρθωση για τις επιχειρήσεις που βρισκόταν σε κατασκευαστικό στάδιο το 2019, όπως:

Κορωνοϊός (11/7/2021): 1465 νέα κρούσματα (Κανένα κρούσμα στο νομό Κιλκίς), 5 θάνατοι και 142 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.465 , εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 438.809 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 161 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.966 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Μονάχα στην αιτιατική υπάρχω....


Του Φώτη Μισόπουλου
......η φυσική ύπαρξη του ανθρώπου είναι απλώς η προβολή της στην οθόνη των αντικατοπτρισμών.......ο φάκελος αυτού του ατόμου μοιάζει με την πλατωνική ιδέα.....Ή κάτι ακόμη λιγότερο: οι σκιές, ενός τρόμου, που δεν έχουν ούτε καν δικαίωμα στη σκιώδη τους ύπαρξη.
MAILAN KUNDERA [1]

Νέα Δημοκρατία Κιλκίς: Θυμηδία και χαμόγελα προκαλεί η ανακοίνωση απάντηση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ

Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της ΝΔ
Θυμηδία και χαμόγελα προκαλεί η ανακοίνωση απάντηση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ η οποία καταφέρεται με χαρακτηρισμούς παλαιοκομματικούς και μιας άλλης εποχής (εκπρόσωποι της δεξιάς-κατά τρόπο και σημασία που τεχνηέντως και πονηρά λέγεται με σημασία αρνητική που όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα πολιτικά κατανοούμε πλήρως) προσβάλλοντας όλους τους ανθρώπους που ανήκουν στην μεγάλη γαλάζια παράταξη. 

Κιλκίς: Απετράπη η εισαγωγή στη χώρα μεγάλης ποσότητας κάνναβης


- Συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας στο Κιλκίς, ο οποίος μετέφερε με δίκυκλη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού περισσότερα από 33 κιλά κάνναβης
- Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου – αερίου και το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ

Για εισαγωγή και διακίνηση κάνναβης στην Επικράτεια συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας προχθές (9 Ιουλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας.

Η ταινία «Το Κόλπο του Αιώνα» στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Συνεχίζουμε τις προβολές στο θερινό σινεμαδάκι στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό την Τρίτη 13 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ με την θεότρελή Αστυνομική κωμωδία από την Αργεντινή, τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 2020 «Το Κόλπο του Αιώνα» El Robo del Siglo του Αριέλ Γουϊνογκράδ.