Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

«Φυσικά - τα νέα του σχολείου μας»

«Φυσικά - τα νέα του σχολείου μας» τιτλοφορείται η ετήσια εφημερίδα που εκδίδει το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς. Στην φετινή 11η ηλεκτρονική έκδοσή της που αριθμεί 36 σελίδες, φιλοξενούνται πολύ ενδιαφέροντα άρθρα που σχετίζονται με το περιβάλλον, συνεντεύξεις, καθώς και νέα που αφορούν στις δράσεις του σχολείου. 

"Πρώτα και πάνω από όλα το Νοσοκομείο Κιλκίς"

Ανακοίνωση Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων (ΑΚΕ) Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Μετά την εκλογική διαδικασία για την εκλογή των νέων Μελών του Δ.Σ. καθώς και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.ΚΙΛΚΙΣ από την Α.Κ.Ε. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση τύπου.

Η Επιμορφωτική Κιλκίς σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας θα εκπαιδεύσουν τα μέλη της «Ομάδας Ανάπτυξης της Πόλης» του Δήμου Κιλκίς στο πλαίσιο του έργου “MED-QUAD”

Η Επιμορφωτική Κιλκίς (επικεφαλής εταίρος), σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε), διοργανώνουν στην Ελλάδα online εκπαιδευτικό σεμινάριο για την «Ομάδα Ανάπτυξης της Πόλης» (City Development Group).

9ο Summer Camp A, του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς




(Video) Ετήσιος καλοκαιρινός χορός 2022 του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμπάνη Κιλκίς

Ετήσιος καλοκαιρινός χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμπάνη Κιλκίς, την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022.

Δημήτρης Κούβελας: «Η Ελλάδα του 2022 είναι μία ισχυρή Ελλάδα, με πολλούς και δυνατούς συμμάχους»

Επιμέλεια Συνέντευξης: Μπάμπης Καραγεωργίου
Βιώνουμε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση με το θέμα της ακρίβειας και των ανατιμήσεων σε ενέργεια και βασικά προϊόντα. Η διαχείριση από την κυβέρνηση υπήρξε επαρκής κατά την γνώμη σας; Τι άλλο πρέπει να γίνει;
Δ.Κ.: Είναι φανερό ότι βρισκόμαστε στη δίνη μίας παγκόσμιας οικονομικής συγκυρίας, για την οποία δεν υπάρχουν εύκολες και «μαγικές» λύσεις. Η Ελληνική κυβέρνηση με σοβαρότητα και συνέπεια από την πρώτη στιγμή, χάραξε τις εθνικές γραμμές άμυνας. 

Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με την εγκληματική αδιαφορία των αρμοδίων


Μήνες τώρα το αυτοκίνητο φάντασμα βρίσκεται στην ίδια θέση (Δρόμος Κρηστώνη - Καμπάνη), αποσπώντας την προσοχή των διερχομένων οδηγών με αποτέλεσμα να συμβούν ατυχήματα. Πριν από μερικές ημέρες αυτοκίνητο (Φωτογραφία στο τέλος του κειμένου) με πορεία από τον Καμπάνη προς Κρηστώνη 10 μέτρα περίπου από το αυτοκίνητο φάντασμα ανετράπη και από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα. Το συμβάν έχει καταγραφεί από την αστυνομία.