Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Εργασίες συντήρησης επί της 31η Επαρχιακής Οδού Περιστεράς - Λιβαδίου

Εργασίες συντήρησης επί της 31η Επαρχιακής Οδού Περιστεράς - Λιβαδίου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019.

Στον 12ο Ημιμαραθώνιο «Θανάσης Σταμόπουλος» ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Ο 12ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα- Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» διεξήχθη την Κυριακή 17 Μαρτίου με εκκίνηση την πλατεία Ρήγα Φεραίου Καλαμπάκας. Ένας αγώνας που συγκεντρώνει μερικούς από τους κορυφαίους αθλητές της χώρας μας. 

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (20/3/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Σαββατοκύριακο με πλήρη δράση για τον Αλέξανδρο
Στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου στήθηκε μία πανέμορφη ποδοσφαιρική γιορτή. Η Ακαδημία της Ασπίδας Ξάνθης και η νεοσύστατη του Αθλητικού Ομίλου Πολυκάστρου έδωσαν το ποδοσφαιρικό τους … ραντεβού σε μία σειρά φιλικών συναντήσεων.

Σχόλιο ΚΚΕ για την περιοδεία και την ομιλία του κ. Νίκου Παππά, στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Ο υπουργός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππάς, αν και περιόδευσε σε χωριά και στην πρωτεύουσα του νομού, αν και επισκέφτηκε εργασιακούς χώρους και βιομηχανίες του νομού, φαίνεται πως δυσκολεύτηκε να δει τη βάρβαρη πραγματικότητα την οποία βιώνει ο λαός του Κιλκίς.

"Κύριε Τατίδη σας ευχαριστούμε από καρδιάς"

"Η Διεύθυνση του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς απευθύνει δημόσια ευχαριστία στον κ. Τατίδη Νικόλαο, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς, για την έμπρακτη συνδρομή του στο εγχείρημα διεκδίκησης και εξασφάλισης ηλεκτρονικών μέσων, από το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), για τη διδακτική/εκπαιδευτική χρήση τους από τους μαθητές μας."

2ο Δημοτικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς: Το πείραμα του Ερατοσθένη

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικoύ Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 
Όπως τα δύο προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, την Τετάρτη, 20.3.2019, η Στ΄ Τάξη του σχολείου μας συμμετείχε στη δράση που διοργάνωσαν το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και τα ΕΚΦΕ Σερρών, Πιερίας, Λακωνίας, Λέσβου και Ηρακλείου με τίτλο: «Το Πείραμα του Ερατοσθένη». 

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την Παγκόσμια Μέρα Δασών

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ
Παγκόσμια Μέρα των Δασών και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει προκλητικά την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, οργανώνει φιέστες προσπαθώντας να πείσει ότι “έλαβε το μάθημά της”, από το διαχρονικό έγκλημα όλων των προηγούμενων αστικών κυβερνήσεων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, αυτό της εμπορευματοποίησης της γης και των δασών.

Έναρξη 10ης εμβολιακής εκστρατείας των αλεπούδων στις 3 Απριλίου

Το Τμήμα Ζωοανθρωπονόσων της Διεύθυνσης Υγείας των Ζώων της Γενικής Διεύθυνσης Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερώνει τους πολίτες ότι για την αντιμετώπιση της λύσσας στα ζώα και την προστασία της υγείας του ανθρώπου, η xώρα μας εφαρμόζει πρόγραμμα δύο εμβολιαστικών εκστρατειών, ετησίως, κατά την άνοιξη και το φθινόπωρο με εναέριες ρίψεις εμβολίων δολωμάτων για τον εμβολιασμό των αλεπούδων.

Παρουσίαση των πρώτων 20 υποψήφιων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» του Δήμου Παιονίας
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο με αφορμή τα 20 χρόνια από τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία και ομιλητές τον Τάσο Βασιλακάκη, υποψήφιο Δήμαρχο Παιονίας και τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», παρουσιάστηκαν οι 20 πρώτοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Παιονίας.

Ομιλία του Τάσου Βασιλακάκη, Υποψήφιου Δημάρχου Παιονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»


Δελτίο τύπου Τάσου Βασιλακάκη, Υποψήφιου Δημάρχου Παιονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»
Την Κυριακή 17 Μαρτίου, το πρωί, πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου η εκδήλωση της ΤΕ Κιλκίς με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία.

Τι ζητούν τα παιδιά μας από τη νέα δημοτική αρχή του Κιλκίς;


Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Αναστασίου (Σούλη) Καζαντζίδη
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, απευθύνθηκε στους μαθητές του της 6ης Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και έλαβε απαντήσεις στα πιο παραπάνω ερωτήματα, που εκπλήσσουν για την ωριμότητα αλλά και το εύρος τους.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σάββα Γεωργιάδη με το δημοτικό συνδυασμό του Σούλη Καζαντζίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
Ένα νέο εκλεκτό στέλεχος της τοπικής μας κοινωνίας προστέθηκε στη μεγάλη παρέα του συνδυασμού «ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Πρόσκληση 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς για συμμετοχή στον Μαθητικό Διαγωνισμό «ΚΧΤ»

Δελτίο Τύπου 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς
Το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς στο πλαίσιο της συμμετοχής του στη Δράση ΜΝΑΕ, σας προσκαλεί στον Μαθητικό Διαγωνισμό «ΚΧΤ» με ένα android παιχνίδι υπολογιστικής σκέψης κι έπαθλα netbooks. Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Παρασκευή 22/3/19 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 09/04/19. Για το Live Score του παιχνιδιού και τις πληροφορίες για το Διαγωνισμό μας, επισκεφθείτε τo https://game.2epalkilkis.gr/

Κυβέρνηση και Νοτοπούλου καλύτερα να «βγάλουν το σκασμό»

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Υπάρχουν αντιρρήσεις στο σχέδιο ανάπλασης του χώρου της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Κάποιοι χρησιμοποιούν το ρήμα «διχάζω» για να προσδιορίσουν την χαμηλής έντασης και σε μεγάλο βαθμό προσχηματικής πολλές φορές αντιπαράθεσης. Η έκφραση «διχάζει» είναι εκτός από υπερβολική και προσβλητική προς κάθε έννοια δημοκρατικού διαλόγου και σύγκρουσης εντός του δημοκρατικού πλαισίου λειτουργίας της συντεταγμένης πολιτείας μας. 

Παράταση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα ανάπτυξης μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων

Το Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ανακοινώνει την πρόσκληση για συμμετοχή στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων». Το υπομέτρο στοχεύει στις μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις ώστε να αναπτύξουν περαιτέρω τις γεωργικές δραστηριότητες, να βελτιώσουν την οικονομική ή περιβαλλοντική τους βιωσιμότητα και την εν γένει διαρθρωτική τους προσαρμογή.

"Ν. Παππάς στο Κιλκίς: Ήρθε για το τηλεοπτικό σήμα και... πήρε άλλο σήμα (από τον λαό)"

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Ο μεγαλο-υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ο αυτο-κόλλητος του προς αποδρομή πρωθυπουργού Α.Τσίπρα, ο γιος του διορισμένου Προέδρου του ΟΑΣΘ που για καλό τον έβαλαν εκεί αλλά τα έχει κάνει μαντάρα επιτιθέμενος σε όποιον του λέει ότι τα έχει μουσκέψει, ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών (π.χ. Βενεζουέλα), ο ιθύνων νους της προσβλητικής προς κάθε πολιτικό αντίπαλο επικοινωνίας της πιο αποτυχημένης κυβέρνησης που γνώρισε η χώρα, ο εκλεκτός των ξένων δυνάμεων που υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ κ.α. πολλές ιδιότητες, ο κ. Νίκος Παππάς επισκέφθηκε χθες επισήμως τον νομό Κιλκίς.

"Σχέδιο νέου Ποινικού Κώδικα: όχημα εξυπηρέτησης συμφερόντων φίλων και μελών της κυβέρνησης Τσίπρα"

Γράφει ο Λευτέρης Αυγενάκης*
Ο εκσυγχρονισμός του Ποινικού Κώδικα (ΠΚ) και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας (ΚΠΔ) έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν και είχε ήδη ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2014 από την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. 

Συνάντηση Π. Τονικίδη με Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη
Σε πολύ θετικό κλίμα και κυρίως εν μέσω μιας εποικοδομητικής συζήτησης για το κεφάλαιο «πολιτισμός» του Δήμου Κιλκίς, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου κ. Παύλου Τονικίδη με Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου, την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019.

Ν. Γιαννακίδου, Γ. Περπερίδης και Χ. Σωτηριάδου με Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη
Με αποφασιστικότητα, ιδέες, δυναμισμό και διάθεση συνεργασίας για το κοινό καλό, συμμετέχουν στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για έναν φιλικό, συμμετοχικό, ανθρώπινο και καινοτόμο Δήμο Κιλκίς. Ο λόγος για τη Νόπη Γιαννακίδου, το Γιώργο Περπερίδη και τη Χαρούλα Σωτηριάδου που κατέρχονται στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ», με επικεφαλής τον Παύλο Τονικίδη.

Ευχαριστήριο Δημάρχου Παιονίας για την εκδήλωση «ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ» 2019

Ευχαριστήριο Δημάρχου Παιονίας για την εκδήλωση «ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ» 2019
Ως Δημοτική Αρχή Παιονίας νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά από την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης «ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ» 2019 και ευχαριστούμε όσους συνετέλεσαν στην υλοποίηση της.

Δήλωση του Υπ. Δημοτικού Σύμβουλου Πουντζουκίδη Κων/νου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down

Ανακοίνωση Υπ. Δημοτικού Σύμβουλου Πουντζουκίδη Κων/νου 
Η Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down καθιερώθηκε η 21η Μαρτίου από το 2006 με πρωτοβουλία του γιατρού Στυλιανού Αντωναράκη, καθηγητή Γενετικής .Το σύνδρομο Down είναι μια χρωμοσωμική ανωμαλία,στην οποία υπάρχουν εκ γενετής βλάβες που αφορούν παρεκκλίσεις στη σωματική και τη νοητική ανάπτυξη .

Συμμετοχή Σούλη σε εκδήλωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, συμμετείχε στην εκδήλωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών για τα 20 χρόνια προσφοράς του συνδέσμου.

Στο δημοτικό συνδυασμό του Σούλη ο Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
Μια νέα συνεργασία για τον δημοτικό συνδυασμό ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ανακοινώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Τασούλα Περπερίδου - Παπαρήγα: Είμαι υποψ. Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας

Υπογράφει η Τασούλα Περπερίδου - Παπαρήγα
Υποψ. Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας
Αποφάσισα να κατέβω στον στίβο των δημοτικών εκλογών ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Αξιούπολης με την «Παιονία της Προόδου» και τον Κώστα Σιωνίδη, επειδή διακατέχομαι από αγάπη, ανησυχία και προβληματισμούς για τον δήμο μας. 

Παναγιώτης Αμοιρίδης: "Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε αγαπητέ Μηνά"

Ανοικτή επιστολή του Παναγιώτη Αμοιρίδη προς τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο
"Κύριε Πρόεδρε
Προφανώς, ο ρόλος σας επιβάλλει να τηρήσετε κάποιες διαδικασίες και κανόνες ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο υπέρτερος όμως κανόνας είναι το καλό της παράταξης, συνδυαζόμενο με το καλό της τοπικής κοινωνίας που εκπροσωπείτε.

Εκπληκτική η έκθεση μπατίκ της Ελευθερίας Τζόρα – Αυγητίδου στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Αν η έκθεση μπατίκ της Ελευθερίας Τζόρα – Αυγητίδου, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν την Δευτέρα 18 Μαρτίου στην ΤΕΧΝΗ, παρουσιάζονταν στην Θεσσαλονίκη ή σε γκαλερί του Κολωνακίου θα λέγαμε τι κρίμα που δεν μπορούμε να την απολαύσουμε.

Ετήσιος χορός 2019 των "Αργοναυτών" Κιλκίς

Ανακοίνωση "Αργοναυτών" Κιλκίς
Τον ετήσιο χορό του συλλόγου μας διοργανώνουμε οι Αργοναύτες το Σάββατο 06 Απριλίου 2019, στο κοσμικό κέντρο διασκέδασης "Θέατρο". 'Ωρα έναρξης: 20.30

Γενική Συνέλευση του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του καταστατικού του σωματείου: «ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ»,  καλούνται τα τακτικά μέλη του στην 2η τακτική Γενική Συνέλευση.

Γ. Γεωργαντάς: "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί σε όλες τις κάλπες" (video)


Ομιλία του Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά στο νομοσχέδιο του Υπ. Εσωτερικών "Προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων, πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας- Ρυθμίσεις για την απονομή Ιθαγένειας-Διατάξεις σχετικές με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση- Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ"

Συμμετοχή του Αθλητικού Συλλόγου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 από τον Δήμο Κιλκίς.

Εννέα βήματα για την προσωπική εξέλιξη ενός σύγχρονου προπονητή ποδοσφαίρου


Γράφει ο Γιώργος Πελίδης*
1. Η αποτύπωση του προβλήματος
Ένας από τους μεγαλύτερους προβληματισμούς ο οποίος παρατηρείται τα τελευταία χρόνια είναι η περίοδος της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να οδηγεί πολλούς ανθρώπους στην επιλογή επαγγελμάτων, τα οποία δεν αποτελούν μια προσωπική τους επιθυμία αλλά αντίθετα μια κερδοφόρα και εναλλακτική επιλογή εργασίας. 

Περιοδεία του Τάσου Βασιλακάκη, στη ΔΕΥΑΠ και στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Υποψήφιου Δημάρχου Παιονίας Τάσου Βασιλακάκη
Περιοδείες σε εργασιακούς χώρους πραγματοποίησε ο Τάσος Βασιλακάκης, υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας, αναδεικνύοντας τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν σ’ αυτούς τους χώρους και επιδρούν τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους κατοίκους του Δήμου.

Η χώρα κινδυνεύει από τη μείωση της γενικής γνώσης και της κοινωνικής νοημοσύνης

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Επισκέφθηκα την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 συνοδεύοντας τον υποψήφιο δήμαρχο για το δήμο Θεσσαλονίκης Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, Κοσμήτορα της σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, μια εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Διεξαγόταν στο ξενοδοχείο Grant Hotel Palace. Υπέστην πολιτισμικό σοκ. Κάτι αντίστοιχο είχα πάθει τον πρώτο καιρό των σπουδών μου στην Γερμανία.

Κιλκίς: Διαμαρτυρίες κατά του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά


Διαμαρτυρίες κατά του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, κατά την ομιλία του στο Κιλκίς, την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019.

Video: Ομιλία του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά στο Κιλκίς


Η ομιλία του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά με τίτλο «Δίκαιη ανάπτυξη και τα διλήμματα της εποχής μας» έγινε την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 7 και μισή το απόγευμα.