Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Φωτογραφική αναδρομή στο Bar "GOLD" Κιλκίς τo 2007- 2008 (126 φωτογραφίες)



Φωτογραφική αναδρομή στο Bar "GOLD" Κιλκίς τo 2007- 2008 (126 φωτογραφίες).
Δείτε ΕΔΩ

ΕΛΜΕ Κιλκίς: Αυτά είναι τα ολιγομελή τμήματα που δεν εγκρίθηκαν

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς απαιτεί την έγκριση των παρακάτω ολιγομελών τμημάτων που δεν εγκρίθηκαν στο Νομό Κιλκίς.

Το Μεταναστευτικό - Προσφυγικό ζήτημα, ανέδειξε ο Κ. Σιωνίδης σε θεσμικούς

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συναντήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2020 με τους κυρίους Ε. Λογοθέτη (γενικό γραμματέα του Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής) και Ε. Κωνσταντίνου (ειδικό γραμματέα του Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής) στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιούν ανά την Ελλάδα σε περιοχές που λειτουργούν δομές φιλοξενίας.

Τοποθέτηση Γ. Φραγγίδη, για την Κύρωση της Συμφωνίας Συνεργασίας της Ελλάδας με τη Σερβία στον τομέα του τουρισμού

Σημεία τοποθέτησης Γιώργου Φραγγίδη, Ειδικού Αγορητή του Κινήματος Αλλαγής, στην Ολομέλεια της Βουλής, επί του νομοσχεδίου του Υπ. Τουρισμού για την Κύρωση της Συμφωνίας Συνεργασίας της Ελλάδας με τη Σερβία στον τομέα του τουρισμού
«Το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο όχι μόνο για τον τουρισμό και την οικονομία, αλλά και για την υγεία. Προσέξτε μη χάσετε το στοίχημα της δημόσιας υγείας».

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Πέμπτη 3/9/2020, 7:30 μ.μ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθη ένα άτομο για λαθρεμπόριο τσιγάρων
Συνελήφθη χθες (2 Σεπτεμβρίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, αλλοδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ακόμη μια νίκη της Αναγέννησης Πλαγιάς με 4 – 0 επί της Νέας Σάντας

Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς
Ακόμη μια νίκη, με το ευρύ 4 – 0, πέτυχε η ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς, εκτός έδρας επί του Ποντιακού Νέας Σάντας, το απόγευμα της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου 2020.

Κορωνοϊός (3/9/2020): 241 νέα κρούσματα και 5 θάνατοι

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 241 νέα κρούσματα και 5 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 10.998 και των θυμάτων σε 278. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 39 συμπολίτες μας, ενώ 154 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 992.566 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

"Βροχή" συγχαρητηρίων στους επιτυχόντες την εισαγωγή τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Γιώργος Φραγγίδης
Βουλευτής νομού Κιλκίς
Εκφράζω τις πιο θερμές ευχές μου προς τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες του Νομού Κιλκίς που δίνοντας τον πρώτο δύσκολο αγώνα της ζωής τους, πέτυχαν τον στόχο τους να εισαχθούν στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, βρισκόμενοι πλέον στην αφετηρία μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας.

Επισημάνσεις Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς σχετικά με την έκδοση Ιατρικών Βεβαιώσεων

Δελτίο Τύπου Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς 
Η πανδημία από τον νέο κορωνοϊό συνεχίζεται, τόσο στην χώρα μας όσο και παγκοσμίως, με πολλές επιπτώσεις σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Κιλκίς: Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται στους ενδιαφερόμενους ότι ξεκινούν οι εγγραφές για τη φοίτησή τους στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Η νέα εκπαιδευτική δομή απευθύνεται σε πολίτες 18 ετών και άνω που για διάφορους λόγους δεν συνέχισαν την υποχρεωτική τους εκπαίδευση στο Γυμνάσιο και τους προσφέρει τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις βασικές σπουδές τους μέσα από ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Παρασκευή 4/9/2020 στο νομό Κιλκίς


Ανακοίνωση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον από 03/09/2020 Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για αύριο Παρασκευή 04-09-2020, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) (Π.Ε. Κιλκίς)

Δήλωση Γ. Φραγγίδη για την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη

Υπογράφει ο  Γιώργος Φραγγίδης
Βουλευτής νομού Κιλκίς
Σήμερα για την παράταξή μας αλλά και για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό είναι μια ιδιαίτερη μέρα. Είναι η ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, πριν 46 χρόνια.
Πέρασαν 46 χρόνια από τότε που οι διαχρονικές αξίες της Ανεξαρτησίας, της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης και της Ελευθερίας απέκτησαν νόημα στην πράξη και στη ζωή του κάθε Έλληνα.

Δήμος Κιλκίς: Επείγουσα πρόσκληση για την πρόσληψη των σχολικών καθαριστριών

Ο Δήμος Κιλκίς προσκαλεί τις σχολικές καθαρίστριες που κρίθηκαν επιτυχούσες για την ανάληψη των εργασιών καθαρισμού στις σχολικές μονάδες του Δήμου Κιλκίς τη σχολική χρονιά 2020-2021, να συγκεντρώσουν το συντομότερο δυνατόν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της πρόσληψής τους.

Διευκρινιστική απάντηση Π.Ε. Κιλκίς για το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων

Δελτίο τύπου  Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 
Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στο αίτημα του Δήμου Κιλκίς- όπως αυτό εκφράστηκε σε ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς (τον Φεβρουάριο του 2020) -για τη συμπερίληψη των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς στο πρόγραμμα “Σχολικά Γεύματα” τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Πωλείται οικόπεδο στον οικισμό Δοϊράνη του νομού Κιλκίς (3/9/2020)

Πωλείται στον οικισμό Δοϊράνη του νομού Κιλκίς, οικόπεδο 950 τ.μ., εντός σχεδίου, επίπεδο, σ.κ. 0,7, πρόσοψη 20 μ., άρτιο, οικοδομήσιμο, κτίζει 400 τ.μ., με κτίσμα 50 τ.μ., εντός οικισμού Ο. Τ. 4 χωρίς μεσιτική αμοιβή για τον αγοραστή, τιμή 28.000€ 
Μπαλής Παύλος
Τηλ. επικοιν. 6984 793 032

Διευκρινιστική απάντηση Δήμου Κιλκίς στη δήλωση της βουλεύτριας Ε. Αγαθοπούλου για τα σχολικά γεύματα

Διευκρινιστική απάντηση Δήμου Κιλκίς στη δήλωση της βουλεύτριας Ειρήνης Αγαθοπούλου για τα σχολικά γεύματα
Χωρίς την παραμικρή διάθεση πολιτικής αντιπαράθεσης στο πολύ ευαίσθητο θέμα των Σχολικών Γευμάτων, το οποίο θίγει με δήλωσή της η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, και επιθυμώντας να εισφέρουμε στο δημόσιο διάλογο και στην αποκατάσταση της αλήθειας, επισημαίνουμε ότι η Δημοτική Αρχή Κιλκίς προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ένταξη του Δήμου Κιλκίς και Δημοτικών Σχολείων της διοικητικής του ευθύνης στο θεσμό των Σχολικών Γευμάτων.

Ευχαριστήρια δήλωση τ. Προέδρου ΕΠΣ Κιλκίς Χαρ. Δαμιανίδη

Υπογράφει ο Χαράλαμπος Δαμιανίδης 
τ. Πρόεδρος Ε.Π.Σ ΚΙΛΚΙΣ
Μετά από δεκαπέντε χρόνια συμμετοχής ως ενεργό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κιλκίς και τα τέσσερα τελευταία ως Πρόεδρος ,αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσω από τη Διοίκηση και την ενασχόλησή μου από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Πτώση αλά Νιαγάρα

Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Εκπαιδευτικός - συγγραφέας
Ο Έλληνας μιλά για πολιτική, γιατί δεν απαιτεί καμία γνώση. Μιλά και για ηθική, όταν δεν αφορά τη δική του ζωή. Μιλά για το δίκαιο, αλλά προτιμά το άδικο. Υποστηρίζει το νόμο, αλλά χτίζει και το παράνομο μέσα στα δάση ή πάνω στο κύμα. Ο Έλληνας θαυμάζει τον Όμηρο, αλλά δεν τον διαβάζει. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να βρίσκεται το κόμμα του στην εξουσία κι ας μην δει προκοπή η χώρα του. Ο Έλληνας θαυμάζει τον υψιπετή αετό αλλά ποδοπατά το μυρμήγκι.

Μήνυμα Γιώργου Αναστασιάδη για τη διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη

Μήνυμα του πολιτευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη με αφορμή την επέτειο της διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη και της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ
Η διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη του 1974 αποτελεί διαχρονική πυξίδα για τη μεγάλη προοδευτική και δημοκρατική παράταξη του τόπου μας. Η διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη είναι ένα επαναστατικό κείμενο για την εποχή του θεμελιωμένο στη βαθιά επιθυμία του Ελληνικού λαού για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, κοινωνική απελευθέρωση και δημοκρατική διαδικασία.

Σύσκεψη για τους δασικούς χάρτες του Κιλκίς

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, συναντήθηκε χθες με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Νικόλαο Ταγαρά, προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα που ανέκυψαν στην ΠΕ Κιλκίς κατά τη διαδικασία ανάρτησης των κτηματολογικών στοιχείων και της εν εξελίξει αναμόρφωσης των δασικών χαρτών.