Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Επερώτηση Χατζησάββα με θέμα «Κρούσματα ηπατίτιδας σε κέντρα φιλοξενίας στην περιοχή του Κιλκίς»

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Βουλευτή Κιλκίς
Οκτώ νέα κρούσματα ηπατίτιδας Α καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 47 μέσα σε τρεις μόλις μήνες και σε ένα και μόνο Κέντρο Φιλοξενίας, όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου Κιλκίς.

ΑΙΑΣ Κιλκίς: Νικηφόρα πρεμιέρα στο Κύπελλο Γυναικών

Δελτίο τύπου Α.Σ. ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ
Την Κυριακή 27-11-2016 και ώρα 18.00 έδωσε τον πρώτο της αγώνα η νέα ενισχυμένη ομάδα του Α.Σ. ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ. Μετά τη λήξη της αποχής των διαιτητών του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μ που κράτησε τα γήπεδα ανενεργά για ένα μήνα περίπου, η ομάδα ταξίδεψε στην Έδεσσα όπου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΠΕΜ αντιμετώπισε την ομάδα του ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ αποσπώντας νίκη 3-0 σετ ( 15-25, 13-25, 19-25).

Η 25η Νοέμβρη ήρθε ξανά….

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς μέλος ΟΓΕ
25η Νοέμβρη ήρθε ξανά….
…..και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, ΕΕ, κυβέρνηση, τοπική διοίκηση, εκκλησία, ΜΚΟ, γυναικείες οργανώσεις, ΜΜΕ θα πουν και θα γράψουν πολλά. Στατιστικές και νούμερα που μας τρομάζουν, περιγραφές από θύματα που μας σοκάρουν, ρεπορτάζ από περιστατικά που κατακλύζουν την καθημερινότητά μας και μας προβληματίζουν ως γυναίκες, μητέρες, εργαζόμενες.

Στη Θεσσαλονίκη η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Άλλη μια Κυριακή γεμάτη αγώνες για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, η οποία μετέβη με δύο ομάδες Παίδων, μία Προπαίδων και μία Τζούνιορ στις εγκαταστάσεις του Ντίνου Κούη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης της Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Ημερίδα παρουσίασης αποτελεσμάτων διασυνοριακού προγράμματος Aqua-M στο Πολύκαστρο

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου η ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων του διασυνοριακού προγράμματος Aqua-M το οποίο υλοποίησε ο Δήμος Παιονίας σε συνεργασία με την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Παιονίας και το Δήμο Γευγελή της πΓΔΜ.

Γεωργαντάς:«Μια ακόμα “απάτη” ΣΥΡΙΖΑ»

Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας
Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ενώ η Κυβέρνηση σχεδιάζει την επιβολή επιπλέον φόρων 2,5 δις ευρώ στους αγρίως φορολογούμενους πολίτες, την ίδια στιγμή συνεχίζει το βόλεμα “ημετέρων” στα Υπουργεία.

Κιλκίς: «Τις γυναίκες δεν τις χτυπάμε ούτε με τριαντάφυλλο» είπε η Νέα Δημοκρατία

Δελτίο τύπου Γραμματείας Γυναικείων θεμάτων Νέας Δημοκρατίας

25 Νοεμβρίου. Παγκόσμια Ημέρα της εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.
Η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε δράσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Εκδρομή της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς στην Κοζάνη

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, οι φίλοι της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς επισκέφθηκαν την όμορφη πόλη της Κοζάνης. Εκεί ξεναγήθηκαν στο Ιστορικό Λαογραφικό και Φυσικής Ιστορίας Μουσείο από τον κο Αγγέλη Πολυνείκη, υπεύθυνο του μουσείου.

Κιλκίς: Eκδήλωση αφιερωμένη στο «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» του Μίκη Θεοδωράκη, από τον μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη

Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του εντευκτηρίου της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς εκδήλωση αφιερωμένη στο ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ του Μίκη Θεοδωράκη από τον μουσικό Θεόδωρο Ορφανίδη.
Ο μαέστρος έχοντας χριστεί ως ιδανικός εκτελεστής του έργου από τον ίδιο τον Μίκη Θεοδωράκη, μοιράστηκε την γνώση και την προσωπική του προσέγγιση επάνω στο εμβληματικό αυτό έργο με το κοινό που γέμισε ασφυκτικά το χώρο.

Μελίκη Ημαθίας: Εντυπωσίασαν οι μικροί του ΓΑΣ Κιλκίς στους αγώνες δρόμου “Σ. ΠΕΡΤΣΙΟΥΝΗΣ”

Πρωτιές από Α. Αλέρου & Ε. Ζάμσα, αργυρό η Καραμανίδου
Με ιδιαίτερη λάμψη διοργανώθηκαν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου οι αγώνες ανωμάλου δρόμου στη Μελίκη Ημαθίας προς τιμή του ευεργέτη του τοπικού συλλόγου του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ Σωτήρη Περτσιούνη από τον τοπικό ΓΑΣ Μελίκης και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας. Αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής στην επιτυχημένη διοργάνωση στην οποία σημειώθηκε και ρεκόρ συμμετοχής αθλητών.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχεται παγωνιά και χιόνια

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 36/2016) προβλέπεται επιδείνωση του καιρού από σήμερα Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 μέχρι την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016.

Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη με τίτλο, "Θράκη: Το επόμενο βήμα..."

Υπό την αιγίδα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, διοργανώνεται η παρουσίαση του βιβλίου του επισκέπτη καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, πρ. Υπουργού και τ. βουλευτή Ροδόπης, Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη, με τίτλο: "Θράκη: Το επόμενο βήμα...", των εκδόσεων ΜΙΝΩΑΣ.

Εργασίες συντήρησης στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Κιλκίς για 15 μέρες

Εργασίες συντήρησης στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 και για 15 μέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οδηγίες και μέτρα ασφάλειας κατά της γρίπης των πτηνών και της λύσσας

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την εμφάνιση κρουσμάτων γρίπης των πτηνών:

Για ένα μήνα: Εργασίες συντήρησης στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης- Ωραιοκάστρου

Εργασίες συντήρησης στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης- Ωραιοκάστρου θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ενδιαφέρουσα ομιλία στην ΤΕΧΝΗ με θέμα «Αριστοτέλης, ο Οικουμενικός Φιλόσοφος»

Ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, η εκδήλωση για τα «γενέθλια», τα 2.400 χρόνια από τη γέννηση του Οικουμενικού Φιλοσόφου, του Αριστοτέλη, που διοργάνωσε η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς σε συνεργασία με τη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης, τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Β/θμιας Εκπαίδευσης και το Σύλλογο Επιστημόνων «Αριστοτέλη» φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς-Παιονίας.

Παιονία: 42χρονος Αλβανός μετέφερε παράνομα 47χρονη Αλβανίδα

Συνελήφθησαν σήμερα (28-11-2016) τα ξημερώματα, στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς 2 άτομα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει μία 47χρονη ομοεθνή του, η οποία νωρίτερα την ίδια μέρα εισήλθε παράνομα στη χώρα. 

Αγωνιστικές δραστηριότητες τους ΠΑΣ "Αετός" Κιλκίς

Δύο νίκες για την ανδρική και παιδική ομάδα και μία ήττα για τους έφηβους του ΑΕΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.
ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Για την 4η αγωνιστική του Β’ ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ νίκησε εκτός έδρας την ομάδα του ΑΣ Κολινδρού.

Στην Α1 κατηγορία ανδρών basket ο δικός μας Πλούταρχος Ελευθεριάδης

Στην Α1 κατηγορία ανδρών basket αξιολογήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κιλκίς και συνδικαλιστής αστυνομικός ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ.

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένας χιονάνθρωπος!


Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια ευτυχισμένη μαμά! Μόνιμη κάτοικος Κιλκίς. Όλη μέρα φρόντιζε με αγάπη και αφοσίωση την οικογένεια και το σπιτικό της. Τέλη Νοέμβρη και έπρεπε να οργανωθεί για τις Χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες. Αν προλάβαινε φυσικά, γιατί με τους τελευταίους σεισμούς, την περισσότερη ώρα της ημέρας την περνούσε στη σκάλα της οικοδομής ανέβα, κατέβα.

"Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους Μηχανικούς του Νομού Κιλκίς"

Υπογράφει ο
Γιώργος Δ. Αναστασιάδης
Διπλ. Ηλεκτρολόγος
Μηχανικός ΑΠΘ
"Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους Μηχανικούς του Νομού Κιλκίς για την μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για την ανάδειξη των οργάνων του, της περιόδου 2017 - 2019.