Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί Κιλκίς, συγχαίρουν...

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς συγχαρεί τους Υποστράτηγο κο Πέτρο Δεμέστιχα για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Διοικητής της Ιστορικής 1ης Μεραρχίας "Η ΣΜΥΡΝΗ" στην Βέροια ως και τον Συνταγματάρχη κο Παναγιώτη Καρατζά για την ανάληψη της Διοίκηση του 1ου Συντάγματος Πεζικού στην Φλώρινα.

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα kick Boxing, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε στη Σίνδο Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ) Διασυλλογικό Πρωτάθλημα kick Boxing για όλες τις ηλικίες και όλα τα αγωνιστικά στυλ. 

Wi-Fi σε δημόσιους χώρους

Παρεμβαίνει ο Σωκράτης Δημητριάδης
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιδοτεί τους Δήμους με σκοπό τη δημιουργία δημόσιων σημείων δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο. Ελπίζουμε ο Δήμος Κιλκίς να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία.
Δείτε ΕΔΩ

Αποστόλου από Κιλκίς: "Ο πρωτογενής τομέας είναι ο μοχλός για την ανάπτυξη"


Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Μαρτίου, σε μια κατάμεστη αίθουσα από γεωργοκτηνοτρόφους, η εκδήλωση για τα αγροτικά θέματα. 

Οργισμένη αντίδραση Πατουλίδου για την απόφαση του ΣτΕ για την εισαγωγή των αθλητών στα ΑΕΙ-ΤΕΙ

Οργισμένη υπήρξε η αντίδραση της Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου στην απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματική την εισαγωγή των διακριθέντων αθλητών σε σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Ύμνοι της Μεγάλης Εβδομάδας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευκαρπίας


Κιλκίς: Δείτε Video από την ενημερωτική ημερίδα με θέμα "Επιτραπέζια Σταφύλια CRIMSON"


Ενημερωτική ημερίδα με θέμα "Επιτραπέζια Σταφύλια CRIMSON (Seedless)", την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Σε διαβούλευση το Νέο Σχέδιο Νόμου για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς

Ενημερωτικό σημείωμα ΥΠΑΑΤ
Διανύουμε τον έβδομο χρόνο ύπαρξης ενός ολοκληρωμένου για πρώτη φορά Νόμου για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία αυτών από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό. Ο Νόμος αυτός θέτει καινοφανώς για τα ευρωπαϊκά δεδομένα ρυθμίσεις, σκοπούσες στην ευζωία των ζώων, τα οποία οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε ως έμβια συναισθανόμενα όντα. 

Πρόγραμμα του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Κεντρικής Μακεδονίας

Οι διαδικασίες του Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Κεντρικής Μακεδονίας που θα διεξαχθούν το τριήμερο 26,27 και 28 Μαρτίου στο Grand HotelPalace στη Θεσσαλονίκη, είναι ανοιχτές και ο κάθε φορέας μπορεί να εκπροσωπηθεί στις συζητήσεις στον τομέα που τον ενδιαφέρει και με σύντομη δυνατότητα παρέμβασης.
Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου ΕΔΩ

Με 48 αθλητές ο Άθλος Κιλκίς στην 9 αγωνιστική συνάντηση Ταεκβοντο Αλμπατρος- Ήφαιστος

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 18 Μαρτίου 2018 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε το φιλικό πρωτάθλημα Ταε κβο ντο Ήφαιστος-Άλμπατρος στο κλειστό στάδιο "Αλέξανδρος Νικολαΐδης" στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της ΕΤΑΒΕ για τις ηλικίες από 2002 έως 2013 γεννηθέντων.

Εργασίες συντήρησης επί της 5ης Επαρχιακής Οδού «Σίνδος-Χαλάστρα-Κύμινα-Μάλγαρα-όρια νομού Θεσσαλονίκης»

Εργασίες συντήρησης επί της 5ης Επαρχιακής Οδού «Σίνδος-Χαλάστρα-Κύμινα-Μάλγαρα-όρια νομού Θεσσαλονίκης» θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 ως την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 28 Μαρτίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Γεωργαντάς: «Απάντηση στις χυδαιότητες και στα ψέματα της κυρίας Γεροβασίλη»

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, απαντώντας στην ανακοίνωση της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Νέα ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων στην πρόσκληση της βιολογικής κτηνοτροφίας

Το ΥΠΑΑΤ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η υποβολή αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο της πρόσκλησης για τη δράση της βιολογικής κτηνοτροφίας του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 μετατίθεται και θα πραγματοποιείται το διάστημα από Παρασκευή 30/03/2018 έως και Παρασκευή 20/04/2018 ώρα 23:59:59.

Κιλκίς: Κλειστό μέχρι την Δευτέρα το πρατήριο υγρών καυσίμων "Τσιμπουσλής"

"Το πρατήριο υγρών καυσίμων "Τσιμπουσλής Ο.Ε." BP hellas Ltd θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 το πρωί λόγω τεχνικής συντήρησης του εξοπλισμού του. Οι υπεύθυνοι του πρατηρίου σας ευχαριστούν για την κατανόησή σας και ζητούν συγγνώμη για την όποια αναστάτωση."

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 29η Μαρτίου 2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ομοιόμορφη επισήμανση των σφάγιων ελληνικής καταγωγής

Εν όψει των εορτών του Πάσχα απαιτείται εντατικοποίηση όλων των προβλεπόμενων ελέγχων στην αγορά του κρέατος.
Αναφορικά με τους ελέγχους επισήμανσης καταγωγής ή προέλευσης υπενθυμίζουμε την ισχύ του Καν. (ΕΕ) 1337/2013 και ειδικότερα του άρθρου 5 σχετικά με τις ενδείξεις της επισήμανσης ανά είδος κρέατος.

Δείτε Video από την ομιλία του ΥπΑΑΤ Βαγγέλη Αποστόλου στο Κιλκίς


Ομιλία του ΥπΑΑΤ Βαγγέλη Αποστόλου στο Κιλκίς, την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018