Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Τι λέει ο Νίκος Φίλης για τους παράτυπους τίτλους σπουδών

Δήλωση Νίκου Φίλη
"Τρεις μύθοι, μία ύποπτη απόκρυψη και μία πρόταση προς την αντιπολίτευση
Μύθος πρώτος: Τα αποκαλούμενα «πλαστά πτυχία» δόθηκαν την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Τατίδης: "Πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Ακούω στην τηλεόραση και διαβάζω στον τύπο πως περίπου 2500 δημόσιοι υπάλληλοι διορίσθηκαν με πλαστά πτυχία και αντί να απολυθούν αμέσως και μάλιστα να επιστρέψουν τα χρήματα που πήραν, διότι εξαπάτησαν το δημόσιο, το κράτος, τους πολίτες αυτού του κράτους, πήραν θέση που δεν τους άξιζε σε βάρος κάποιου άλλου ικανότερου, θα γίνει προσπάθεια να παραμείνουν στην θέση τους με κάποια διαδικασία. 

Ενημερωτική περιήγηση μαθητών στο άλσος του λόφου του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Υπογράφει η Διευθύντρια του Σχολείου Δουλκερίδου Παρθένα
Το 1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς (Ε΄ τάξη) έχει ενταχθεί για τα σχολικά έτη 2015-16 και 2016-17 στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Παρανεστίου Δράμας με τίτλο: «Υπαίθρια Ζωή και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση». Οι μαθητές/τριες της Ε΄τάξης  με την καθοδήγηση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών της τάξης κ. κ. Καρατζίδη Στράτου και Λουκίδη Χαράλαμπου εκπονούν καθ’ όλη τη σχολική χρονιά Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα πλαίσια της ένταξης της σχολικής μας μονάδας στο παραπάνω Εθνικό Θεματικό Δίκτυο.

Επιμελητήριο Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα τη διαχείριση των κόκκινων δανείων

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Μαΐου στην αίθουσα Β. Σεργιαννίδης του Επιμελητηρίου. Το θέμα αφορούσε τα “κόκκινα” δάνεια και τους τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου ώστε να καταστούν αυτά βιώσιμα

Δημόσιο: Έρχονται διορισμοί & μονιμοποιήσεις χωρίς απολυτήριο δημοτικού

Τη δυνατότητα διορισμού σε θέσεις μόνιμου προσωπικού ΥΕ και πολιτών που δεν έχουν απολυτήριο δημοτικού δίνει διάταξη του πολυνομοχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών. 

Η εορτή της Μεσοπεντηκοστής στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Παραδοσιακά και μεγαλόπρεπα η ενορία του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου της πόλης του Κιλκίς εόρτασε την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 την εορτή της Μεσοπεντηκοστής με πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την συμμετοχή πολλών ευσεβών Ορθοδόξων Χριστιανών.

Εσπερινό Σχολείο Κιλκίς: Γλέντησαν το τέλος της σχολικής χρονιάς - Video



''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Αράχνη εξ ουρανού!

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Παίζει ο γιόκας μου με μια μαύρη μπάλα πλαστελίνης. Μια, δυο την πετάει ψηλά. Ανέβα μήλο, μην κατεβαίνεις ρόδι. Πλαστελίνη, ταβάνι ένα σώμα μια ψυχή! Τηρεί σιγή ιχθύος. Κάνει την πάπια για να γλιτώσει την κατσάδα.