Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Παναγιώτης Ζορμπάς στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς αφήνει το καλύτερο για το τέλος. Ο Παναγιώτης Ζορμπάς είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας μας, και το συγκρότημά μας βάζει έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας στο έμψυχο δυναμικό της.

Οι σχολικές κατασκευές ολοκληρώθηκαν στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Τα σχολεία ξεκίνησαν και οι μικροί καλλιτέχνες δημιούργησαν σχολικές κατασκευές στο ΚΔΑΠ Kinesis. Πρώτη μας κατασκευή, την ώρα των εικαστικών οι μικροί μας καλλιτέχνες δημιούργησαν ένα πορτραίτο για φωτογραφίες! Αρχικά, οι μικροί μας φίλοι σχεδίασαν και έκοψαν διάφορα κομμάτια και στη συνέχεια τα κόλλησαν. Αφού ολοκληρώσαμε την κατασκευή μας, βγάλαμε πολλές φωτογραφίες. 

Φραγγίδης: Η ανεπάρκεια της κυβέρνησης στην Υγεία συνεχίζεται

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής τοποθετήθηκε σήμερα ο βουλευτής και Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης, ως ειδικός αγορητής επί του νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας, με τίτλο «Σύσταση και οργάνωση νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «Ένωση Τεχνολόγων Ακτινολογίας – Ακτινοθεραπείας Ελλάδας» (Ε.Τ.Α.Α.Ε.), ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και λοιπές διατάξεις».

Σημαντικές παρεμβάσεις με ασφαλτοστρώσεις και έργα οδικής ασφάλειας στο Κιλκίς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Σημαντικά έργα ασφαλτόστρωσης αλλά και συντήρησης του οδικού δικτύου ολοκλήρωσε στο Κιλκίς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενισχύοντας σημαντικά την οδική ασφάλεια των περιοχών.

Γεωργαντάς από Ελασσόνα: Η ενίσχυση στους κτηνοτρόφους θα συνδεθεί με τον αριθμό ζώων και την πραγματική παραγωγή

Ξεπερνά, τελικά τα 90 εκατ. ευρώ το ποσό που θα δοθεί ως ενίσχυση στους κτηνοτρόφους προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις στο κόστος παραγωγής, που έχει προκαλέσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Επιστολή Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη στον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών Κ. Καραμανλή

Την ανάγκη ανάληψης δράσης ούτως ώστε να δοθούν λύσεις στο θέμα της μη συντήρησης του οδικού τμήματος της ΠΑΘΕ κόμβος Ειδομένης – μεθοριακός σταθμός Ευζώνων – σύνορα Ελλάδας, υπογραμμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης σε επιστολή του προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ


Ερώτηση Περιφερειακής Παράταξης ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ με θέμα "Ένταξη Νέων Αγροτών στο Υπομέτρο 6.1."

Υπογράφει η 
Γενοβέφα Ναβροζίδου
Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας
Ερώτηση Περιφερειακής Παράταξης Κεντρικής Μακεδονίας ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, μετά και το στάδιο των αξιολογήσεων, έστειλαν από τις 2 Αυγούστου σχετικό πίνακα στον ΟΠΕΚΕΠΕ για να αρχίσουν τις πληρωμές από το “υπομέτρο 6.1” στους δικαιούχους Νέους Αγρότες. Συνολικά η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας έχει δεσμεύσει, από το πρόγραμμα Νέων Γεωργών, το ποσό των 85 εκατ. Ευρώ.

Εγγραφή στους ομίλους του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς


Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στην εικόνα

Κενά εκπαιδευτικών και ΕΒΠ στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
ΕΛΜΕ Κιλκίς

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς ζητεί την άμεση κάλυψη όλων των λειτουργικών κενών στα σχολεία του Νομού Κιλκίς με πρόσληψη Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα η Εκπαιδευτική διαδικασία.

Every day diary



Του Φώτη Μισόπουλου
prose pour un théâtre de l'impossible,- concepts en tant que personnes
......γαντζωμένοι σε μια γυμνή γυναίκα/ ταυτόχρονα φωνάζοντας βοήθεια
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ[1]

Ειδική και τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

1. Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 , του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 καθώς και του άρθρου 78 του Ν.4954/2022 , σας καλούμε σε ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 29η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

(Video) Εγκαίνια της εντυπωσιακής έκθεσης φωτογραφίας "Μνήμης Λίθοι, 1914-1918" του Γιάννη Σιταρίδη, στο Πολύκαστρο

 
Στο πλαίσιο της 104ης επετείου της Διάσπασης του Μακεδονικού Μετώπου, στο Κέντρο Πολιτισμού & Πληροφόρησης Πολυκάστρου, πραγματοποιήθηκαν υπο την αιγίδα του Δήμου Παιονίας, τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας “Μνήμης Λίθοι, 1914-1918", του Γιάννη Σιταρίδη, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 8 μ.μ.