Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Δέκα χρόνια χωρίς τον Αρίστο Φουντουκίδη

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Την Παρασκευή 7 Ιουλίου συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τον αιφνίδιο θάνατο του συγχωριανού μας Αριστοτέλη Φουντουκίδη του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή που ανέδειξε η ομάδα του Μουσικογυμναστικού συλλόγου ΑΡΗ Παντελεήμονα. 
Το "βουνό", ο "γίγαντας", το "λεβεντόπαιδο" έφυγε αναπάντεχα σε ηλικία 65 ετών από ανακοπή καρδιάς. Γεννήθηκε στον Παντελεήμονα Κιλκίς στις 13 Φεβρουαρίου του 1942 και σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε να αγωνίζεται στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού τον Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα. 

Εκδήλωση του ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος" του Αλέξανδρου στο Πάρκο Κιλκίς


Ανακοίνωση ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος"

Σας προσκαλούμε ΟΛΟΥΣ την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 στις 7.30 το απόγευμα στο πάρκο του Κήπου, να γνωρίσετε το ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ –ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!

Ομιλία Γ. Γεωργαντά στη συζήτηση επί του πορίσματος της Ειδ. Επιτροπής για τον Ι. Παπαντωνίου



Εσύ Κιλκισιώτη ξέρεις βέβαια...

Προσέξτε τον χάρτη στην μπλούζα της κυρίας με τα γυαλιά
Στον Καναδά γιορτάζονται τα 150 χρόνια σύστασης και ανεξαρτησίας της χώρας, και οι εκδηλώσεις είναι ποικίλες. Σε μια από αυτές συμμετείχαν και οι Σκοπιανοί που διαμένουν ως μετανάστες στη χώρα. 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Πλαταμώνα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Κιλκίς: Σε λειτουργία οι ρομποτικοί κάδοι της πόλης

Από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης Κιλκίς, ανακοινώνεται ότι από αύριο Πέμπτη 6 Ιουλίου θα επαναλειτουργήσουν οι τρεις ρομποτικοί κάδοι της πόλης. Οι ρομποτικοί κάδοι που είναι τοποθετημένοι στις οδούς Αγίου Γεωργίου, Περικλέους και στη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Κ. Γαβριηλίδη, επισκευάστηκαν από ειδικό συνεργείο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και πάλι για την απόθεση αστικών απορριμμάτων.

Κιλκίς: Διέρρηξαν κυλικείο σχολικού συγκροτήματος

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 19 και 18 ετών, καθώς από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το Μάιο του 2017 σε περιοχή του Κιλκίς, διέρρηξαν κυλικείο σχολικού συγκροτήματος και αφαίρεσαν προϊόντα αξίας 150 ευρώ και μικρό χρηματικό ποσό.

Πετυχημένη η συναυλία ενίσχυσης του σωματείου Special Olympics Hellas

Εξαιρετικά επιτυχημένη, με την παρουσία χιλιάδων θεατών και δεκάδων αθλητών του Special Olympics Hellas, ήταν η χτεσινοβραδινή συναυλία ενίσχυσης του σωματείου Special Olympics Hellas, στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς ο Βενιαμίν Αγαθαγγελίδης

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει την ένταξη στην σύνθεση της ανδρικής του ομάδας, του ποδοσφαιριστή Αγγαθαγγελίδη Βενιαμίν για την περίοδο 2017-18. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής προέρχεται από τα σπλάχνα της Ακαδημίας και θα βοηθήσει τα μέγιστα στους στόχους της ομάδας.

Τους χάλασαν την οικογενειακή επιχείρηση

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 24 και 22 ετών (αδέρφια), που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κάνναβης.

Ευκαρπία Κιλκίς: Λαϊκοποντιακό γλέντι στα... κόκκινα - Video


Θέσεις εργασίας στην KLEEMANN (5/7/2017)

Ο Όμιλος Εταιριών KLEEMANN, λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του στη διεθνή αγορά επιθυμεί να προσλάβει για το Τμήμα Πωλήσεων Εξαγωγών, στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς:
➤Account Manager

French Speaking Account Manager 
Russian Speaking Account Manager

Ολυμπιάδα Deaf : Καλή επιτυχία στην Κιλκισιώτισσα Μαρία Φουλεδάκη

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Αγώνες και διακρίσεις της Μαρίας Φουλεδάκη του Ισαάκ και την Βαίτσας από τον Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς, πρωταθλήτρια Ελλάδος με τρία χρόνια συμμετοχή στο κλιμάκιο, δύο πανελλήνιες διακρίσεις στην Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό και τρία χρόνια πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Ελληνική Ομοσπονδία Deaf Taekwondo.