Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Επαναλειτουργεί από τις 18 Μαΐου 2020 ο Αρχαιολογικός Χώρος Ευρωπού

Ανακοίνωση Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Από τις 18 Μαΐου 2020 θα επαναλειτουργήσει ο Αρχαιολογικός Χώρος Ευρωπού, καθημερινά (εκτός Τρίτης), 8.00 - 15.30, με ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας για το κοινό και τους εργαζομένους.

Φροντιστήριο Fibanacci: Επιστρέψαμε

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 16/5/2020, 10:00 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο για
διακίνηση ναρκωτικών ουσιών 
Συνελήφθησαν χθες (15 Μαΐου 2020) το μεσημέρι μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο άνδρες, στην κατοχή των οποίων εντοπίσθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και υλικά στρατιωτικού τύπου.

Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Επαναλειτουργεί η μουσική εκπαίδευση

Υπογράφει ο Κλεάνθης Ζαρίμπας
Διευθυντής του Ωδείου
Για τη λειτουργία των αναγνωρισμένων από το Κράτος μουσικών εκπαιδευτηρίων στα πλαίσια της πανδημίας, σας κάνω γνωστό, πως τη Παρασκευή 15/05 εκδόθηκε νέα εγκύκλιος από το υπουργείο πολιτισμού και αθλητισμού, στην οποία οριοθετείται η πρώτη φάση επαναλειτουργίας των ωδείων, τη Δευτέρα  18/05/20.

Ο Ιούδας ήταν ανήμπορος


Του Φώτη Μισόπουλου
Η Κλέλια κοιτούσε απ' το πορτάκι του αμαξιού, ο φυλακισμένος ήταν πολύ κοντά της, - κείνη ακριβώς τη στιγμή απάντησε στην ερώτηση του πατέρα της : θα σ' ακολουθήσω
ΣΤΑΝΤΆΛ, ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΉΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΜΑΣ [1]

Το Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο Κλεάνθης Ζαρίμπας
Διευθυντής του Ωδείου
Το Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ και το δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Κυριακίδη, για τη φροντίδα και την προσφορά τους, στην υλοποίηση των μέτρων ασφαλείας που έλαβε το Ωδείο για την πανδημία. 

Εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε επιχειρήσεις τροφίμων στην ελληνική επικράτεια

Εξιχνιάστηκαν μετά από πολύμηνη συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, απάτες και απόπειρες απάτης σε βάρος επιχειρήσεων τροφίμων, στην ελληνική επικράτεια.

Σημεία συνέντευξης Γ. Φραγγίδη στo RADIO NORTH 98.0

Σημεία συνέντευξης Γ. Φραγγίδη στo RADIO NORTH 98.0, στην εκπομή «ΒΕΡΑΝΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ» με τους δημοσιογράφους Βαγγέλη Στολάκη και Ειρήνη Γκέλη
Ανεπαρκείς οι προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον Τουρισμό
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή άργησε να πάρει αποφάσεις για τον τουρισμό. Σε ένα γενικό πλαίσιο τις χαρακτηρίζω θετικές, από την άποψη ότι ελευθερώνουν τη δυνατότητα επικοινωνίας και τουριστικών μετακινήσεων εντός Ευρώπης. 

Η αέναη προσπάθεια της Ρωσίας να κατέβει στα θερμά μεσογειακά νερά


Υπογράφουν οι: Αναστασία Νικολοπούλου, Δικηγόρος Αθηνών / Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε στο Α.Π.Θ και Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος / Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διεθνών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Παν. Μακεδονίας
Τι κοινό, πέρα από την καταγωγή (και αυτό ίσως παίζεται), έχουν οι: Ιβάν ο Τρομερός, Μέγας Πέτρος, Μεγάλη Αικατερίνη, ο Βλαντ. Λένιν και ο Βλαντ. Πούτιν; Μα φυσικά τον διακαή εσωτερικό τους, φυσικά δικαιολογημένο πόθο, να κατεβεί ο ρωσικός στόλος (μόνιμα) στα θερμά μεσογειακά νερά. Χωρίς μεγάλη επιτυχία βέβαια, πέρα από κάποια μικρά χρονικά διαστήματα κατά καιρούς. Ας κάνουμε μια σύντομη αναδρομή στο τότε και το σήμερα.

Eργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας

Eργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Επαρχιακή Οδό 3 Θεσσαλονίκης- Πανοράματος-Στροφής Χορτιάτη από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 έως και την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020.

12ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής


«Όταν μιλάω για παιδιά, παίρνω την πλευρά του μαθητή. Εδώ στο ΜΙΤ συνεχίζω να μαθαίνω και σίγουρα δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά, εάν δεν συνέχιζα να μαθαίνω», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Μπλέτσας, ερευνητής και Διευθυντής Πληροφορικής στο Media Lab του ΜΙΤ όπου εργάζεται από το 1996.

Μήνυμα - βίντεο του Υπουργείου Εσωτερικών για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θράκης


Δελτίο τύπου Υπουργείου Εσωτερικών
Τιμώντας την επέτειο της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θράκης και την ενσωμάτωσή της (Ροδόπη-Έβρος) στον εθνικό κορμό, το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) λαμβάνοντας υπόψη τα περιοριστικά μέτρα για την πραγματοποίηση επετειακών εκδηλώσεων, παρουσιάζει ένα ολιγόλεπτο συγκινητικό βίντεο-μήνυμα με την ευγενική συμμετοχή του σπουδαίου καλλιτέχνη Χρόνη Αηδονίδη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στη διαφύλαξη και διάδοση του Θρακικού πολιτισμού.

Πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στο Νοσοκομείο Κιλκίς