Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

(VIDEO) Μηνύματα Περιπατητών Κιλκίς ενάντια στην οικολογική καταστροφή

Μηνύματα Περιπατητών Κιλκίς ενάντια στην οικολογική καταστροφή. Καθαρά Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024.

Νέος Διάκονος στην Ιερά Μητρόπολη Κιλκισίου (Φωτογραφίες)

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων, Πολιούχων και Προστατών του Κιλκίς ιερούργησε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, όπου και τέλεσε την εις Διάκονον χειροτονία του Μοναχού Γεωργίου (Χρυσοχοΐδη).

Η δικαιοσύνη άργησε μια μέρα

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Πριν από λίγες μέρες η Εισαγγελική λειτουργός στην εισήγησή της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ζήτησε την αθώωση λόγω αμφιβολιών του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου για βιασμό,για μαστρωπεια σε οίκους ανοχής,για μαστρωπεια μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων και για την εμπορία ανθρώπων.

Δημοτικό Σχολείο Χέρσου: Βιώσιμη τροφή - βιώσιμος πλανήτης, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Δελτίο τύπου Δημοτικό Σχολείο Χέρσου
Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+: "Eco-Garden 3.0" στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας, γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και υποστηρικτές του Δ.Σ. Χέρσου έπιασαν στα χέρια φτυάρια και άλλα εργαλεία και προετοίμασαν το έδαφος του λαχανόκηπού μας για να δεχτεί φυτά και σπόρους. Ο χώρος καθαρίστηκε και εμπλουτίστηκε με νέο φρέσκο χώμα και κοπριά. 

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή της πόλης του Κιλκίς (ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ ΑΠΟ ΑΚΑΛΛΑΝΙΟΥ ΕΩΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ, ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΗΣ ΕΩΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ, ΠΡ. ΗΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ ΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ, ΟΔΥΣΣΟΥ AΠΟ ΑΚΑΛΛΑΝΙΟΥ ΕΩΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ, ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡ. ΗΛΙΑ ΕΩΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ), μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 24/03/2024 Κυριακή  από ώρα 08:00 ΕΩΣ 15:30.

Δράση Ενημέρωσης με θέμα «Marketing και e-Marketing αγροτικών προϊόντων»

Η ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Κ.Δ.Β.Μ. Α.Ε. (Ανάδοχος Έργου) σε συνεργασία με την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ – Α. Α.Ε. ΟΤΑ» (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.) (Αναθέτουσα Αρχή) και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς, πρόκειται να υλοποιήσει τη Δράση Ενημέρωσης με θέμα «Marketing και e-Marketing αγροτικών προϊόντων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/3/24 στις 10:00 π.μ. στο Παράρτημα της Επιμορφωτικής στο Πολύκαστρο, με ελεύθερη είσοδο για όλους. (Εθν. Αμύνης 37 Πολύκαστρο).

(VIDEO) Καρναβάλι 2024 στον Άσπρο Παιονίας

Καρναβάλι 2024 στον Άσπρο Παιονίας. Καθαρά Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024.

(VIDEO) Κούλουμα 2024 στη Φύσκα Κιλκίς

Κούλουμα 2024 στη Φύσκα Κιλκίς