Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Η πανδημία του πανικού και της παραπληροφόρησης είναι χειρότερη και πιο ανησυχητική από τον ίδιο τον Κοροναϊό

Ανακοίνωση Νοσοκομείου Γουμένισσας
Από την ημέρα που επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κοροναϊού στην Θεσσαλονίκη έχουν έρθει στο Νοσοκομείο Γουμένισσας ουκ ολίγα περιστατικά πιθανής προσβολής του ιού. Όλα τα χειρίστηκαν τόσο το ιατρικό όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό με την δέουσα προσοχή και σημασία και με βάση το Πρωτόκολλο αντιμετώπισης. Κανένας ασθενής έως τώρα δεν ήταν φορέας του Κοροναϊού.

Τι είναι και πως προέκυψε το «Τρίγωνο του Καραγάτς»;

Γράφει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης
Έπρεπε να προσπαθήσουν να εισβάλουν χιλιάδες παράνομοι, ώστε να πέσουν επιτέλους τα φώτα της δημοσιότητας στο βόρειο τμήμα του νομού Έβρου και περισσότερο στο συνοριακό σταθμό στο χωριό Καστανιές. Είναι σίγουρο πως μεγάλο μέρος των Ελλήνων δεν ξέρει που ακριβώς πέφτει αυτή η περιοχή, ούτε την έχει ποτέ επισκεφτεί, αλλά ούτε και γνωρίζει ιστορικά στοιχεία. 

Υποδεχόμαστε τη Σαρακοστή στα ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Ένας νέος μήνας ξεκίνησε για τις τρεις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Kinesis for Junior και Kinesis Kids Athletics και τον υποδεχτήκαμε με δραστηριότητες αφιερωμένες στην παγκόσμια ημέρα κατά της σχολικής βίας, αλλά και στην περίοδο της Σαρακοστής που μόλις ξεκίνησε. Έτσι, στο μάθημα της ρομποτικής, μιλώντας για νηστίσιμα φαγητά, κατασκευάσαμε μικρά ψάρια τα οποία προγραμματίσαμε να κουνούν την ουρά τους και να κολυμπούν όσο πιο γρήγορα μπορούν.

Γεωργαντάς: "Tα ΕΛΤΑ θα συνεχίσουν να επιτελούν τον κοινωνικό τους ρόλο"

O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς απηύθυνε, χθες, ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της ψήφισης του Σ/Ν του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο περιέχει διάταξη που προβλέπει απόδοση αποζημίωσης καθολικής υπηρεσίας ύψους 15 εκ. ευρώ.

Παρουσίαση του βιβλίου "Το κόκκινο ποτάμι", στο Δροσάτο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου Κιλκίς
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου, σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο του Δροσάτου, σας προσκαλεί το Σάββατο 07/03/2020, η ώρα 19:00, στο δημοτικό σχολείου του Δροσάτου, στην εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου "Το κόκκινο ποτάμι. Η τραγωδία του ελληνισμού της ανατολής"

Μικρόκαμπος Κιλκίς: Ένα χωριό με πλούσια πολιτιστική δράση

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Με ενθουσιασμό μόνο κάποιος θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει το όμορφο χωριό του Κιλκίς "Μικρόκαμπος". Από την πρώτη στιγμή που βρίσκεσαι εκεί νιώθεις την Καλημέρα και το χιούμορ των κατοίκων που μοιράζουν απλόχερα χωρίς ενδοιασμούς και φόβους. Στην πλειοψηφία οι κάτοικοι είναι μικρασιάτες αλλά υπάρχουν και λίγες οικογένειες ποντίων και σαρακατσάνων οι οποίοι μοιράζονται τις παραδόσεις σε κλίμα καλής συνεργασίας και προσπαθούν για το καλύτερο.