Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (9/1/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Διπλό και στην κορυφή ο Αλέξανδρος Κιλκίς
Πρωταθλητής Χειμώνα ο Αλέξανδρος Κιλκίς που επιβλήθηκε με 2-1 στην Μεγάλη Στέρνα των Μακεδόνων Λιβαδίων, έκανε την «προσπέραση» και ολοκλήρωσε πρώτος τις εννέα αγωνιστικές του πρώτου γύρου. Ήταν η όγδοη νίκη στη σειρά για τους ποδοσφαιριστές των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη, που έπαιξαν έξυπνα, «χτύπησαν» την κατάλληλη στιγμή και πάνε πρωτοπόροι για ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι την Κυριακή στη Νέα Σάντα.

H Κωνσταντίνα (Νάντια) Γιαννακοπούλου, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

H κυρία Κωνσταντίνα (Νάντια) Γιαννακοπούλου καταγόμενη από το όμορφο και γραφικό Παλαιόκαστρο της Μεσσηνίας, Μητέρα, Σύζυγος και Δικηγόρος, Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και Βουλευτής του Β2' Δυτικού Τομέα των Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Φίλη Νάντια... μιλάμε στον ενικό! Άλλωστε είναι 4η συνέντευξη μας, είτε γραπτά, είτε ραδιοφωνικά. Με ξεκάθαρη την εκτίμηση μου προς εσένα και το ποιοτικό και διαχρονικό σου έργο, αλλά και την συνολική κοινοβουλευτική και κοινωνική παρουσία σου σε ρωτώ το εξής: το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ του σήμερα και του αύριο, είναι κόμμα εξουσίας, κόμμα διαμαρτυρίας, είτε είναι κόμμα... ταβέρνας; Ως ιδεολογικός χώρος της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας και της ελληνικής πατριωτικής κεντροαριστεράς τι έχετε στο μυαλό σας; Τα κόμματα για μένα είναι σαν ζωντανοί οργανισμοί!

Τα ειάφορα είδη του Τούρκικου καφέ

Του θανάση Βαφειάδη
Σε αυτή τη μαγική χώρα που ζούμε έχουμε την τάση να περιπλέκουμε τα πράγματα, να τα παραλλάσουμε, να δημιουργούμε νέες συνθέσεις με πλήθος εκδοχών και αποχρώσεων. Κι αυτό συμβαίνει παντού και φυσικά και στην πολιτική και στον καφέ, που συνδέονται μεταξύ τους άρρηκτα, όπως περιέγραψε ο Αζίζ Νεσίν στη συλλογή διηγημάτων του με τίτλο «Ο καφές και η δημοκρατία». Έτσι, ανάμεσα στο μαυρομπλέ και στο βαθύ κόκκινο των ακραίων πολιτικών παρατάξεων υπάρχει πλήθος ενδιάμεσων κομματικών αποχρώσεων, που μάλλον με τις «50 αποχρώσεις του γκρι» φαντάζουν μέσα στο γκρίζο πολιτικό τοπίο, που όσο πάει και μαυρίζει.

Γ. Φραγγίδης: Αδικαιολόγητες απευθείας αναθέσεις σε νεοσύστατη εταιρεία, για πύλες απολύμανσης και επιχάλκωση επιφανειών σε δημόσια νοσοκομεία

Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη κατέθεσε ο βουλευτής Κιλκίς και υπεύθυνος τομέα υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης, ζητώντας εξηγήσεις για σειρά απευθείας αναθέσεων δημόσιων νοσοκομείων στην εταιρεία «Ελληνικός Χαλκός Ι.Κ.Ε.» για τα έργα: 1) Επίστρωση επιφανειών με αντιμικροβιακό χαλκό και 2) Προμήθεια πύλης απολύμανσης. 

Στα κλιμάκια επίλεκτων αθλητών Tae Kwon Do της ΕΤΑΒΕ δύο αθλητές του ΑΘΛΟΥ

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ 
Στις 3 Ιανουαρίου ανακοινώθηκαν από την Ένωση tae kwon do Βόρειου Ελλάδος οι αθλητές που έχουν επιλεγεί για την συγκρότηση του κλιμακίου επίλεκτων αθλητών για το έτος 2023.

Διαθέσιμη από σήμερα στο Gov.gr Wallet η νέα Ψηφιακή Κάρτα ΔΥΠΑ

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης

Διαθέσιμη μέσω του Gov.gr Wallet είναι από σήμερα, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023, η νέα Ψηφιακή Κάρτα ΔΥΠΑ. Με τον τρόπο αυτό, οι πολίτες που αναζητούν εργασία και είναι εγγεγραμμένοι στο Ψηφιακό Μητρώο της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν σε κινητά τηλέφωνα, tablet και άλλες κινητές συσκευές την νέα ψηφιακή κάρτα και να τη χρησιμοποιούν για εύκολη και άμεση πρόσβαση στις παροχές που δικαιούνται.

Τελετή υπόσχεσης - απονομής πτυχίων στους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς σας προσκαλεί στην Τελετή Υπόσχεσης - Απονομής Πτυχίων στους εθελοντές των τμημάτων Υγείας, Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρειτών- Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 4:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 9/1/2023, 7:28 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς εντοπίσθηκε στις 6 Ιανουαρίου 2023 το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, όπου σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 5 αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. 

Με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, λήστεψαν ηλικιωμένους

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 6ης Νοεμβρίου 2022, ενεργώντας μαζί με συνεργό της, προσέγγισαν ηλικιωμένη γυναίκα σε περιοχή της Πιερίας και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από σήμερα Δευτέρα 9/1/2023

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ, (α.α. 01/09-01-2023), με ισχύ από σήμερα Δευτέρα 09-01-2023.

(Video) Γιορτή προς τιμήν της μαμής (Μπάμπως) του χωριού Άσπρος Παιονίας

Γιορτή προς τιμήν της μαμής (Μπάμπως) του χωριού Άσπρος Παιονίας. Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023.