Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Δ. Τσαντάκης:"Τα είπαμε με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων"

Υπογράφει ο υποψ. Δήμαρχος Κιλκίς Δ. Τσαντάκης
Μια ευχάριστη έκπληξη ήταν σήμερα η επίσκεψη του φίλου Λουδοβίκου των Ανωγείων. Ένας ποιοτικότατος καλλιτέχνης που είναι αγαπητός σε ολόκληρη την πόλη και τα χωριά μας και μας έχει τιμήσει με την παρουσία του αρκετές φορές. 

«Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Παιονίας: Σχετικά με τον απολογισμό της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμο

Ανακοίνωση «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Παιονίας
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παιονίας πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τι λέει ο υποψ. Δήμαρχος Κιλκίς Σούλης Καζαντζίδης, για τον πεζόδρομο

Κοπή Πίτας του Φιλανθρωπικού Εθελοντικού Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς»

Δελτίο τύπου Φιλανθρωπικού Εθελοντικού Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς» 
Εκδήλωση για την κοπή της πίτας διοργάνωσε ο «Φιλανθρωπικός Εθελοντικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς», την Κυριακή στις 12:30 π.μ. στο Συνεδριακό του Δήμου Κιλκίς, παρουσία πολλών επισήμων και μελών του.
Οι Σεβασμιώτατοι Πατέρες, Πατήρ Κωνσταντίνος Κουτρής και ο Πατήρ Επιφάνιος, αφού ευλόγησαν και έκοψαν την πίτα, ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους «να συνεχίσουν δυναμικά το έργο κοινωνικής ευθύνης, μέσω του οποίου προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη στο Νομό Κιλκίς», ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος έκλεισε τον χαιρετισμό του εκφράζοντας την ελπίδα το 2019 να είναι έτος υγείας και ανάκαμψης για όλους τους Έλληνες.

Δράσεις υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
Νέα παρέμβαση, αυτή τη φορά σε πανελλήνια κλίμακα, έκανε για το μεγάλο θέμα της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς, ο υποψήφιος δήμαρχος Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Ερώτηση Χ. Χατζησάββα σχετικά με την παραγωγή υποδημάτων (αρβύλες) του Ελληνικού Στρατού

Ερώτηση Χ. Χατζησάββα 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο, αδυνατεί ο Ελληνικός Στρατός να παρέχει σύγχρονα υποδήματα (αρβύλες) στο ένστολο προσωπικό του, στελέχη και οπλίτες.

Σεμινάρια για την Ιστορία του Πόντου σε εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας

Σεμινάρια ιστορίας του Πόντου για τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Κεντρικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ποντίων Εκπαιδευτικών (Π.Σ.Π.Ε.).

Το Musical «Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα» στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου ΜΕΘΕΞΙΣ 
Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Πολύκαστρο το πρωτότυπο μιούζικαλ για παιδιά του Τάσου Ιωαννίδη «Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα» στο «Πολιτιστικό Κέντρο» την Δευτέρα 18 Μαρτίου για μια μοναδική παραστάση στις 18:00 το απόγευμα. 

Επικράτεια: Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου

Δείτε τους υποψηφίους Περιφερειάρχες ΕΔΩ
Δείτε τους υποψηφίους Δημάρχους ΕΔΩ

Σκοτώθηκε 26χρονος σε τροχαίο στην Πιερία

Σήμερα (4 Μαρτίου 2019) και ώρα περίπου 01.25 στο 90ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Κατερίνης στην περιοχή της Χράνης Πιερίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 26χρονου οδηγού.

Επίκαιρη ερώτηση Γ. Γεωργαντά σχετικά με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων

Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς προς την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης σχετικά με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων για τα έτη 2016 και 2017 , καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί τα επίσημα στοιχεία.

Σε Κατερίνη και Χορτιάτη ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Με πολυπληθή ομάδα συμμετείχε ο ΣΔΥΚ στον 10ο Επετειακό Ημιμαραθώνιο Ζευς στην Κατερίνη. Η ηλιόλουστη μέρα βοήθησε τους αθλητές να χαρούν την διαδρομή και τις ομορφιές της περιοχής. Έτσι η εκδρομή συνδυάστηκε άριστα με μία όμορφη αποκατάσταση δίπλα στην θάλασσα.

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ)

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου συγκαλεί η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 και ώρα 13:00 στα γραφεία της, 26ης Οκτωβρίου 43.

Καθαρά Δευτέρα στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς


Βρέθηκε το κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο από το Νέο Αγιονέρι Κιλκίς

Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί χθες 3/3/19 τα ξημερώματα από το Νέο Αγιονέρι Κιλκίς. (Δείτε ΕΔΩ). Ευχαριστούμε θερμά.

Δήλωση Στέφανου Παραστατίδη για την εκλογική διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων για το 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Ανακοίνωση Στέφανου Παραστατίδη
H χθεσινή συμμετοχή στις εσωκομματικές διαδικασίες του Κινήματος Αλλαγής στο Κιλκίς, ήταν μία πραγματική γιορτή της δημοκρατίας.

Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα: «Πρόληψη της άνοιας και έγκαιρη αντιμετώπιση των συνεπειών της»

Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Κιλκίς και τον Δήμο Κιλκίς, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Πρόληψη της άνοιας και έγκαιρη αντιμετώπιση των συνεπειών της», την Πέμπτη 7-3-2019 και ώρα 10:00 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Το μονόπρακτο «Ανθρώπινη Φωνή» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς & το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ως ημέρα μνήμης των αγώνων για τα δικαιώματα των γυναικών και προσκαλούν τις γυναίκες της Π.Ε. Κιλκίς, πολύτεκνες, επιστήμονες, νοικοκυρές, πολιτικούς, αγρότισσες, πρόσφυγες, επιχειρηματίες κ.α. να παρακολουθήσουν την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, 20:30 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς το συγκλονιστικό μονόπρακτο «Ανθρώπινη Φωνή» του Ζαν Κοκτώ σε σκηνοθεσία Γιώργου Καύκα.

Δήλωση Γ. Φραγγίδη για την εκλογή συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
H εκλογή αντιπροσώπων του Νομού Κιλκίς για το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής στις 30 και 31 Μαρτίου ήταν μαζική. 

Απάντηση του Υπουργείου σχετικά με δημοσιεύματα για την έναρξη των μαθημάτων στις 9:00

Ανακοίνωση Υπουργείου Παιδείας 
Με αφορμή δημοσιεύματα ιστοσελίδων που βασίζονται σε δήθεν οριστική απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου για έναρξη των μαθημάτων στις 9 το πρωί το Υπουργείο, επισημαίνει:

Συνελήφθη 69χρονος στο Κιλκίς για εισαγωγή 77 κιλών κάνναβης

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, κατάφεραν μετά από συντονισμένες ενέργειες να αποτρέψουν την εισαγωγή στη χώρα, μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Στ. Γιακουμή, Λ. Παζαρτζικλής και Χρ. Χαραλαμπίδου, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ»

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Π. Τονικίδη
Τρεις ακόμη συνδημότες μας, η Σταυρούλα Γιακουμή, ο Λάζαρος Παζαρτζικλής και η Χριστίνα Χαραλαμπίδου, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη.

Νέο Αγιονέρι Κιλκίς: Εκλάπη το εικονιζόμενο αγροτικό αυτοκίνητο

Εκλάπη χθες 3/3/19 τα ξημερώματα από το Νέο Αγιονέρι Κιλκίς αγροτικό αυτοκίνητο Hilux Toyota χρώματος ασημί με αριθμό πινακίδας ΚΙΗ 1472. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει στο τηλ. 6979726319


Ο «Άθλος Κιλκίς» στην βράβευση των καλύτερων αθλητών της χρονιάς της ΕΤΑΒΕ

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της ετήσιας πίτας της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος. Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των καλύτερων αθλητών της χρονιάς που πέρασε άλλα και των δυο προηγούμενων ετών.