Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Ζητείται καθηγητής-τρια αγγλικών

Ζητείται καθηγητής-τρια αγγλικών από κέντρο ξένων γλωσσών στο Κιλκίς. Πληροφορίες: 6944541202.

Συμμετοχή του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος στην Εμποροπανήγυρη Κιλκίς 2018

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή εμποροπανήγυρη της πόλης μας, η οποία εκτός των άλλων είχε ένα ολοκληρωμένο, προσεγμένο και ευχάριστο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Γέφυρα-Καστανάς-Πολύκαστρο-Εύζωνοι

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό 1 «Γέφυρα-Καστανάς-Πολύκαστρο-Εύζωνοι έως τα όρια του Ν. Κιλκίς» θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 έως και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Χορονός: Ο νέος σύλλογος στο πολιτιστικό τοπίο του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου ΧΟΡΟΝΟΣ
Δεν αποτελεί για μας αυτοσκοπό, στο ήδη πολυπληθές πολιτισμικό δυναμικό της πόλης μας, να προστεθεί μια ακόμη ομάδα χορού. Τελευταία ένα ερώτημα επανέρχεται συγκυριακά και για πολλούς λόγους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αν όχι τώρα, πότε, αν όχι εμείς, ποιοι…;» Προφανώς…

Τι λένε οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς του Κιλκίς για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Υπογράφουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς 
"Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς αποτελεί μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στον δύσκολο, αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης.

Πετυχημένο και το 14ο Αντάμωμα Θρακιωτών του νομού Κιλκίς


Δελτίο τύπου  Συλλόγου Στενημαχιτών «ο Άγιος Τρύφων» - Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών «ο Άγιος Τρύφων» Κιλκίς συνδιοργάνωσε φέτος με τη Θρακική Εστία Κιλκίς το 14ο Αντάμωμα Θρακιωτών του Νομού, υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λόφου, επιστρέφοντας μετά από 14 χρόνια στην πρωτεύουσα του Νομού.

Ξεκινά νέο εθελοντικό τμήμα Νοσηλευτικής στον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Ανακοίνωση Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Το Περιφερειακό τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι θα ξεκινήσει νέο Εθελοντικό τμήμα Νοσηλευτικής, για άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18 ετών και άνω. Η έναρξη θα γίνει τον Οκτώβρη.

20 χρόνια μπασκετικής ιστορίας για τον "Αετό" Κιλκίς


Κιλτίδης: "Τι δεν έπρεπε να γίνει"

Του Κώστα Κιλτίδη
Βρίσκομαι συχνά μπροστά σε ερωτήματα πολιτών, που ζητούν απαντήσεις σε γεγονότα. Στα περισσότερα απαντώ κατά την πεποίθησή μου και την γνώση μου. Υπάρχουν όμως ζητήματα, που η πολιτική αλήθεια είναι απόλυτη, Τότε δηλώνω συνεχώς: "δεν έπρεπε να γίνει", για να δείξω ότι η άρνηση σ΄ αυτό που έγινε είναι εκ των ών, ούκ άνευ.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, επισκεφτηκε ο νέος πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Τον νέο πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Νικ. Οικονομόπουλο, δέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης. Τον κ. Οικονομόπουλο συνόδευαν η αντιπρόεδρος κα Α. Κωνσταντινίδου, ο σύμβουλος του κ. Ιω. Ευθυμιάδης και άλλα στελέχη του ΕΕΣ.

Ευχές Βεργίδη για τη νέα σχολική χρονιά

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
"Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι στους μαθητές μας, όλων των βαθμίδων, υγεία, δύναμη και όρεξη για μάθηση και διάκριση.

Μελωδική βραδιά στον αρχαιολογικό χώρο του Παλατιανού Κιλκίς


Ανακοίνωση Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, στοχεύοντας στη γνωριμία του κοινού με την αρχαία πολιτεία του Παλατιανού, διοργανώνει (εξ αναβολής) - σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, το Καλλιτεχνικό-Πολιτιστικό Σύνολο «Πόλις» και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Κιλκίς «Π. Μουλλάς» - μελωδική βραδιά την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 19.30 στον αρχαιολογικό χώρο του Παλατιανού

Κενές θέσεις για τέσσερα ζευγάρια στην πενθήμερη εκδρομή για την Κρήτη

Οι Σύλλογοι Συνταξιούχων και Κρητών νομού Κιλκίς, ανακοινώνουν πως στην πενθήμερη εκδρομή για την Κρήτη 05-09 Οκτωβρίου 2018, υπάρχουν κενές θέσεις για τέσσερα ζευγάρια για την συμπλήρωση του λεωφορείου.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6974797163 κ. Ξηρουδάκη Στράτο και 6937628798 κ. Σκουλαρικά Μαριάννα


"Τι είναι οφσάιντ, αγάπη μου;"


Γράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης
Η Καίτη κάθεται με τον άντρα της τον Βαγγέλη στην καφετερία. Η τηλεόραση δείχνει τον ΠΑΟΚ που δίνει κρίσιμο αγώνα. Ο ΠΑΟΚ χάνει και ακούγονται κραυγές από τον Βαγγέλη αλλά και από όλους γύρω.

Το Kinesis-Gym στις εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς 2018


Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
«Βάλε ψυχή και χόρεψε...».
Αυτός ήταν ο βασικός ρυθμός στον οποίο κινήθηκαν όλοι, μικροί και μεγάλοι, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το Kinesis-Gym και οι Δομές των ΚΔΑΠ, «Kinesis for Kids» και «Kinesis for Junior», στο νέο Πάρκο του Κήπου.

"Νηρέας" Κιλκίς: Βιωματικό σεμινάριο για παιδιά 4-5 χρονών με τίτλο «Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ»

Δελτίο τύπου Κέντρου "Νηρέας" Κιλκίς
Το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 4 - 5 χρονών με τίτλο "Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ", που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαίες συναντήσεις. 

Ελένη Τσαρίδου, ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος και Kinesis Gym, ένωσαν τις δυνάμεις τους στο Πάρκο Κιλκίς


Η Ελένη Τσαρίδου, το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος και το Kinesis Gym, ένωσαν τις δυνάμεις τους στο Πάρκο Κιλκίς, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Αναβαθμίζεται το ΤΕΙ Κιλκίς

Ανακοίνωση Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Μέλη της Επιτροπής Παιδείας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς συναντήθηκαν την Τετάρτη 29 Αυγούστου στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και θρησκευμάτων με τον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου. Το αντικείμενο της συζήτησης αναπτύχθηκε πάνω σε εκπαιδευτικά θέματα και με βασικότερο όλων, το μέλλον του Τ.Ε.Ι.