Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Προτάσεις Περιπατητών Κιλκίς για υποστήριξη της πηλοθεραπείας


Δελτίο τύπου
 Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Από την εποχή των κοινοτήτων με την ίδρυση του πηλοθεραπευτηρίου από την κοινότητα της Ξυλοκερατιάς και τον ιδιώτη Αγγελάκη άποψη όλων ήταν η υποστήριξη της πηλοθεραπείας με ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων Μορρύλου και Κλιτών, καθώς και τον περιμετρικό της λίμνης δρόμο- πεζόδρομο-ποδηλατόδρομο.

Τα νέα του ΑΣΕΠ, Δευτέρα 19 Απριλίου 2021


Ανακοίνωση ΑΣΕΠ

Με την Ε. Ράπτη και την Δ. Μ. Μιχαηλίδου πολιτικοΛΟΓΕΙ ο Θ. Μαρκόπουλος στον OkRadio


Eκπληκτική εμφάνιση του Κιλκισιώτη αθλητή Δημήτρη Παυλίδη, στο 6ο κύπελλο ρίψεων

Δελτίο τύπου "Αίαντα" Κιλκίς
Eκπληκτική αγωνιστική εμφάνιση πραγματοποίησε ο αθλητής του «Αίαντα» Κιλκίς Δημήτρης Παυλίδης, στο 6ο κύπελλο ρίψεων που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ το Σάββατο 17/04/2021 στο Καυταντζόγλειο στάδιο, συγκεντρώνοντας ορισμένους από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, που επιδιώκουν την πρόκρισή τους στις διεθνείς διοργανώσεις.

Φραγγίδης: «Τουρισμός 2021- Κατώτερη των περιστάσεων για δεύτερη συνεχή χρονιά η κυβέρνηση»

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης επερώτησης του Κινήματος Αλλαγής για τον Τουρισμό, ο εισηγητής του Κινήματος Αλλαγής και Υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού κ. Γιώργος Φραγγίδης, άνοιξε τον κύκλο των τοποθετήσεων, εγκαλώντας την κυβέρνηση για την αποτυχημένη διαχείριση της κρίσης στον τουρισμό την περσινή χρονιά, τόσο σε επιτελικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας αλλά και στήριξης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων του κλάδου. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 19/4/2021, 10:32 μ.μ.


Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη χθες (18 Απριλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας νωρίτερα μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν πηνία και καλώδια από μετασχηματιστή δικτύου ύδρευσης που βρισκόταν σε αγροτεμάχιο.

Επίκαιρη επερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές ισότητας των φύλων


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
«20 Μήνες Διακυβέρνησης της ΝΔ και οι πολιτικές ισότητας των φύλων διαρκώς υποβαθμίζονται». Αυτό είναι το θέμα της Επίκαιρης Επερώτησης που κατέθεσαν σήμερα, 19 Απριλίου, 56 βουλευτές και βουλεύτριες της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατόπιν πρωτοβουλίας της αναπλ. τομεάρχισσας Δικαιοσύνης, αρμόδιας για θέματα ισότητας, Ε. Αγαθοπούλου.

Θέσεις εργασίας στην εταιρεία παραγωγής βιοντίζελ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΒΕΕ" (19/4/2021)


Το εργοστάσιο παραγωγής βιοντίζελ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Β.Ε.Ε.", στο Σταυροχώρι Κιλκίς αναζητά προσωπικό πλήρους απασχόλησης στις παρακάτω θέσεις:

Κορωνοϊός (19/4/2021): 1.607 νέα κρούσματα (20 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 78 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.607, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 316.879 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 59 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.072 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Αρχίζει και εκνευρίζεται ο Γαλλικός ποταμός, τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Rapid Tests στο Μικρόκαμπο Κιλκίς: 1 θετικό από τα 73 που εξετάστηκαν


Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου στον Μικρόκαμπο της Δημοτικής Ενότητας Πικρολίμνης προκειμένου να διενεργήσει δωρεάν rapid tests στους κατοίκους του οικισμού. Ενθαρρυντικά για την εικόνα της περιοχής υπήρξαν τα αποτελέσματα, καθώς από τα 73 δείγματα, μόνο ένα βρέθηκε θετικό.

Αποδοτική η επίσκεψη του Δημάρχου Κιλκίς στην Αθήνα


Σειρά συναντήσεων με την πολιτική ηγεσία Υπουργείων και δημόσιων Οργανισμών είχε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης κατά την διήμερη υπηρεσιακή κάθοδό του στην Αθήνα την Πέμπτη και Παρασκευή 15- 16 Απριλίου με σκοπό την προώθηση ανοιχτών θεμάτων που απασχολούν το Δήμο.

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης


Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη
«Η 19η Απριλίου, ημέρα θανάτου του ποιητή και φιλέλληνα Λόρδου Βύρωνα, καθιερώθηκε με το Προεδρικό Διάταγμα 130/2008 (ΦΕΚ 191/Α/19.9.2008) ως Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης.

Κιλκίς: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί άνδρες για παράνομη μεταφορά τριών αλλοδαπών γυναικών

Συνελήφθησαν χθες (18 Απριλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο αλλοδαποί άνδρες, καθώς εντοπίσθηκαν σε αστυνομικό έλεγχο, να έχουν επιβιβάσει σε όχημα και να μεταφέρουν τρεις αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης.

Κιλτίδης: Καταχνιά θανάτου, ερημοποίηση της υπαίθρου και αλλοίωση πληθυσμού, με τραγικό «δείγμα» τον νομό Κιλκίς


Του Κώστα Κιλτίδη
Έμελλε, με τους πανηγυρισμούς για τα 200 χρόνια από την εθνεγερσία του 1821, μαύρα μαντάτα να αναδεικνύουν τραγικό προβληματισμό για την Πατρίδα μας.

Στο Δήμο Κιλκίς παραχωρείται η παλαιά Νομαρχία


Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Εσωτερικών, που υπογράφηκε την Τετάρτη 13 Απριλίου, παραχωρείται δωρεάν στο Δήμο Κιλκίς το κτίριο του παλαιού Διοικητηρίου Κιλκίς (παλαιά Νομαρχία) με σκοπό την αξιοποίησή του ως χώρου ανάδειξης της ιστορίας της πόλης του Κιλκίς και ανάπτυξης πολιτιστικών λειτουργιών.

Ελληνο-γερμανικές ανταλλαγές νέων στη μνήμη του ηρωικού νέου από τον Άγιο Πέτρο Παιονίας νομού Κιλκίς, Αναστάσιου Μανούδη


Ο οργανισμός Euphoria με έδρα την Αθήνα που δραστηριοποιείται στον χώρο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την νεολαία από το 2018, διοργανώνει ελληνογερμανικές ανταλλαγές νέων στο όνομα του στρατιώτη Αναστάσιου Μανούδη του Αποστόλου (1916-1941) κατοίκου Αγίου Πέτρου Παιονίας 
νομού Κιλκίς που φονεύθηκε τον Απρίλιο του 1941 από τον Γερμανικό Στρατό στην μάχη κοντά στο χωριό Ανατολή Σερρών.

Η ιστορία της Microsoft


Του Νικηφόρου Χριστοφορίδη
Μια φορά και έναν καιρό ήταν 2 αγόρια που ήταν φίλοι από το σχολείο, o Bill Gates και ο Paul Allen.Το κοινό τους πάθος ήταν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές! O Bill ήταν μόλις 17 ετών ενώ ο Paul 19, όταν αποφάσισαν να ιδρύσουν μια μικρή εταιρεία, την Traf-O-Data, πουλώντας στην πόλη του Seattle έναν υπολογιστή που έκανε μετρήσεις για την κίνηση στους δρόμους.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην συμμετείχε η Ελένη Φωτιάδου του ΓΑΣ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε η «δράση» στον κλασικό αθλητισμό με τον ΣΕΓΑΣ να προκηρύσσει και να διοργανώνει μέσα σε λίγες ημέρες το αναβληθέν Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην στη περιοχή Βαρέα των Μεγάρων, την Κυριακή 18 Απριλίου.