Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Τροποποιήσεις στο εκλογικό σύστημα για τις δημοτικές κοινότητες

Αλλαγές στον τρόπο εκλογής προέδρων και συμβουλίων στις δημοτικές κοινότητες θεσπίστηκαν με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που ψηφίστηκε τη Μεγάλη Τρίτη και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ως ν. 5043/2023 με τίτλο "Ρυθμίσεις σχετικά με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού- Διατάξεις για την ευζωία των ζώων συντροφιάς- Διατάξεις για το ανθρώπινο δυναμικό του δημοσίου τομέα- Λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες επείγουσες διατάξεις".

Σ. Μάλγαρης: Εκεί στο Δήμο Κιλκίς, από πολιτική ευθιξία πως πάμε;

Υπογράφει ο Στέφανος Μάλγαρης

Π. Δήμαρχος Γαλλικού
ΠΡΟΣ Δήμο Κιλκίς.
Για την Υλοποίηση μεγάλων έργων κάποιοι έχουν κάνει τον προγραμματισμό και τις αρχικές μελέτες (δεν είναι κακό να το αναφέρετε).

Το βιογραφικό της υποψήφιας βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στην Π.Ε. Κιλκίς Κυριακής Τομπουλίδου

Υπογράφει η Κυριακή Γεωργ.Τομπουλίδου
Υποψήφια βουλευτής ν. Κιλκίς ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ
Γεννήθηκα στο Κιλκίς, το 1968, όπου τελείωσα τη μέση εκπαίδευση, στο 1ο Λύκειο Κιλκίς. Μεγάλωσα και κατοικώ στο Λεβεντοχώρι και είμαι κόρη του Γεώργιου και της Αλεξάνδρας, αγροτοκτηνοτρόφων. Είμαι μητέρα της Ανδρομάχης, η οποία ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Γεύμα Αγάπης απο το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Μέσα σε κλίμα χαρούμενο, ζεστό, φιλικό και οικογενειακό πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά το Γεύμα Αγάπης απο το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς για τους ωφελούμενους και μοναχικούς συμπολίτες μας.

Εγκαίνια πολιτικού γραφείου της υποψ. βουλευτή Καλλισθένης Πάκα Κυμπαρίδη



Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο στον OkRadio



Ο Εσπερινός της αφέσιμης λύσης στη Γουμένισσα

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου

Καθιερωμένη εξ αρχής στο εορτολογικό τυπικό της Μητροπόλεως, τηρήσαμε κι εφέτος τη λιτάνευση της εικόνος της Αναστάσεως από την Ιερά Μονή της Παναγίας Γουμένισσας προς το Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Ευχές Πάσχα από το Σϋλλογο Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς



Κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα «Η υποψήφια» της Αγγελικής Καραπάνου


Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις 24 γράμματα το μυθιστόρημα «Η υποψήφια» 
Αγγελικής Καραπάνου

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η Ξένια, μια τριανταπεντάχρονη δασκάλα, ξυπνά από έναν χρόνιο λήθαργο. Παρατά στα κρύα του λουτρού έναν αρραβωνιαστικό που την απατά και αποφασίζει να αλλάξει πόλη. Στο νέο της σχολείο θα πρέπει να δώσει μάχες για να επικρατήσουν οι προοδευτικές της ιδέες που βρίσκουν την αντίδραση του διευθυντή.

H Μαγδαληνή - Μαρκέλλα Δρούγκα μιλά στο Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και τη Γνώμη Κιλκίς Παιονίας


H νεαρά κυρία Μαγδαληνή - Μαρκέλλα Δρούγκα, ανερχόμενη επιστήμονας, ενεργή πολίτης και ιδιωτική υπάλληλος, μιλά στο Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Πες μας αρχικά αγαπητή φίλη, τι κάνεις αυτό τον καιρό επαγγελματικά, κοινωνικά και τι ετοιμάζεις για το επόμενο διάστημα;
- Αγαπητέ μου Θωμά, χαίρομαι πολύ που τα ξαναλέμε! Το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας μιας κατάστασης της Υγείας μου η οποία με ταλαιπώρησε ιδιαίτερα, βρισκόμουν εκτός από πολλούς τομείς. 

Σκοτωθηκε 42χρονος σε τροχαίο στα Νέα Μουδανιά

Σήμερα (17 Απριλίου 2023) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 2,5 χιλιόμετρο της νέας επαρχιακής οδού Ν. Μουδανιών – Κασσάνδρας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 42χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.