Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Η Τόλμη Κιλκίς στο ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF A Class

Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF A Class διεξήχθη στην πόλη Lommel Βελγίου στις 4-5-6 Απριλίου 2014.  Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και ανερχόταν στους 1000 αθλητές-ριες από 42 κράτη.

«Ο αγώνας ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας συνεχίζεται»

Υπογράφει η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ 
Η συγκυβέρνηση Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, πιστή στα κελεύσματα των αφεντικών της, προχώρησε στην εφαρμογή του «Νέου Νόμου» για την Κυριακάτικη Αργία, ενάντια στη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των επαγγελματιών και εμπόρων, καθώς και των εργαζομένων εμποροϋπαλλήλων και ιδ. υπαλλήλων, που από την πρώτη στιγμή αντέδρασαν. Το έγκλημα συνεχίστηκε με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στις 31/3/2014, όπου μεταξύ άλλων προβλέπεται η πιλοτική απελευθέρωση ωραρίων σε τουριστικές περιοχές.

Τι είπε ο Π. Τονικίδης στην κοινή συνέντευξη των υποψηφίων στον Άλφα

Δελτίο τύπου Π. Τονικίδη
Ο επικεφαλής του συνδυασμού “ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ” είχε την ευκαιρία να αναφερθεί σε πλευρές του προγράμματος της παράταξης, τονίζοντας ότι υπέρτατος στόχος είναι η ανακούφιση των δημοτών από τις επιπτώσεις της κρίσης, με την εμπέδωση μιας νέας ελπίδας για τη τοπική κοινωνία, μέσα από τη διαφορετική αντίληψη για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων επιβίωσης.

‘’Συνάντηση Χ. Γκουντενούδη με τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου’’

Δελτίο τύπου Χ. Γκουντενούδη
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ Χρήστος Γκουντενούδης είχε συνάντηση με τη Διοίκηση και με μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου στο δημοτικό κατάστημα της τοπικής κοινότητας Γοργόπης, έδρα του Συλλόγου.

Ψωμιάδης: «Η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. έγινε κόμμα»

Δελτίο τύπου Π. Ψωμιάδη
Την ίδρυση του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. (Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης) ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 10/4 στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Συνάντηση Τονικίδη με επαγγελματικούς φορείς του Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Τονικίδη
Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση επαγγελματικών φορέων του Κιλκίς στην πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου και υποψήφιου δημάρχου του συνδυασμού ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ, Παύλου Τονικίδη, για μια συνάντηση ανταλλαγής απόψεων επί θεμάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες και την τοπική κοινωνία.

Τονικίδης: "Αυτές είναι οι θέσεις μας για τα μεταλλεία στο Κιλκίς"

Δελτίο τύπου συνδυασμού “ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ”
"Σε σχέση με την πρόσκληση του Μετώπου Ενάντια στα Μεταλλεία προς τους υποψήφιους δημάρχους Κιλκίς, να καταθέσουν τις απόψεις τους για τυχόν μεταλλευτική δραστηριότητα στο νομό μας, ο συνδυασμός “ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ” παραθέτει το απόσπασμα της ομιλίας του επικεφαλής του, Παύλου Τονικίδη, στην εκδήλωση για την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου στο Κιλκίς:

’’Απάντηση Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Άνο7οδος – 7Πολις’’στα σχόλια της υποψήφιας Δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ’’




Δελτίο τύπου συνδυασμού
Δ. Σισμανίδη
"Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε τα αιχμηρά σχόλια της κας Ιωάννας Ρούσσου και του Δημοτικού της Συνδυασμού για την τοποθέτηση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ‘’Άν7οδος – 7Πολις’’ κ. Δημήτρη Σισμανίδη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Α 98,9 που φιλοξένησε τους τέσσερις υποψηφίους Δημάρχους Κιλκίς.

Προβολή του ντοκιμαντέρ "ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.", το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 στο Κιλκίς

- Προβολή του ντοκιμαντέρ "ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε." το Σάββατο 12/4 στις 8 μ.μ. στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Κιλκίς (Καλούδη 13)
- Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης του Α. Χατζηστεφάνου στην "Εφημερίδα των Συντακτών" του προηγούμενου Σαββάτου.

Ένας υπουργός που χοροπηδά φωνάζοντας ναζιστικά συνθήματα, εμπνευσμένα από τον Γκέμπελς. Μια ομάδα εφοπλιστών που χρίζει, διά βίου, επίτιμο πρόεδρο έναν αιμοσταγή δικτάτορα. Ένας τραπεζίτης που χρηματοδοτεί τάγματα τραμπούκων και εκτελεστών για να δολοφονούν απεργούς και συνδικαλιστές. Εφημερίδες που επιχειρούν να επιβάλουν ό,τι πιο σκοτεινό και σκουληκιασμένο γέννησε ο 20ός αιώνας.

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας


Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 14η Απριλίου 2014 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 15.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδος Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδος Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου.
Δείτε ΕΔΩ

Διάλεξη Γ. Φραγγίδη με θέμα: «Καρκίνος της μήτρας. Εμβόλιο τραχήλου»

Το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κιλκίς σας προσκαλεί στη διάλεξη με θέμα:
«Καρκίνος της μήτρας. Εμβόλιο τραχήλου».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιώργος Φραγγίδης, Γυναικολόγος.
Κυριακή 13 Απριλίου 2014 και ώρα 18.00-20.00
στο Εργατικό Κέντρο

Νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης

Με χθεσινή απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥ.Σ.Ε.A.), μετά από πρόταση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, επελέγη ως νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης.

«Αποποινικοποίηση οφειλών ασφαλισμένων προς τον ΟΑΕΕ, ζητάει η ΕΣΕΕ»

Ως γνωστόν, η ΕΣΕΕ και ο εμπορικός κόσμος της χώρας εδώ και χρόνια έχουν θέσει στην προμετωπίδα των αιτημάτων τους την αποποινικοποίηση των οφειλών για ίδιες εισφορές των ασφαλισμένων προς τον ΟΑΕΕ. Για τον λόγο αυτό, η ΕΣΕΕ απέστειλε στον Πρωθυπουργό καθώς και στους Υπουργούς Εργασίας και Δικαιοσύνης επιστολή με την οποία προτείνει να καταργηθεί επιτέλους αυτό το επαχθές μέτρο, να πηγαίνει δηλαδή ένας έμπορος στην φυλακή επειδή έχει προς το ταμείο οφειλές, που –ούτως ή άλλως- αφήνουν τον ίδιο και την οικογένειά του, χωρίς ασφάλιση, χωρίς σύνταξη και χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Η υπ. δημοτική σύμβουλος Κιλκίς, Γεωργία Τσελέκη μιλά στη Γνώμη


Πανήγυρη στην Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γουμενίσσης (Γρίβας)

Η Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γουμενίσσης (Γρίβας), ετοιμάζεται να τιμήσει τους Νεοφανείς Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη την παρθένο, τη Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα.

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου»

Οι μαθητές/τριες του Δ1 τμήματος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, τίμησαν την παγκόσμια ημέρα θεάτρου, παρουσιάζοντας τη θεατρική παράσταση « Αν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα στα παραμύθια…» την Παρασκευή 28 Μαρτίου, στο χώρο του Σχολείου.

Λαπατίνας: "Ο δήμος δεν είναι κονκλάβιο κεκλεισμένων των θυρών"

Παναγιώτης Λαπατίνας
Ιδιωτικός Υπάλληλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
"Φίλες και φίλοι συμπολίτες, πολλές είναι οι φορές που έχουμε ακούσει φράσεις του τύπου «ο Δήμος τι κάνει;», «ο Δήμος πού είναι σε όλο αυτό;», «Α, διορθώνουν τους δρόμους, πώς φαίνεται ότι πλησιάζουν εκλογές, ε;» και φυσικά το πολύ πιο γνωστό "Αν ήμουν δήμαρχος…"!

Σύσκεψη για τη απαγόρευση αλιείας στην λίμνη Δοϊράνη

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι πραγματοποιήθηκε στις 09 Απριλίου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. σύσκεψη στα πλαίσια εφαρμογής της Απόφασης για την απαγόρευση αλιείας (από 10 Απριλίου 2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 π.μ έως 16Μαΐου 2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:00 π.μ ) στην λίμνη Δοϊράνη λόγω αναπαραγωγικής περιόδου των ψαριών.

Απεργεί την Πέμπτη και την Παρασκευή 10 και 11 Απριλίου 2014 το Επιμελητήριο Κιλκίς

Δεν θα λειτουργήσουν οι Υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Κιλκίς την Πέμπτη και την Παρασκευή 10 και 11 Απριλίου 2014, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων του στην 48ώρη Πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων.

Εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη για Κινέζικα, Αράβικα, Σουηδικά και Τούρκικα.

Εξετάσεις για τις γλώσσες Κινέζικα, Αράβικα, Σουηδικά και Τούρκικα, θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη, από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SPEAK, το Νο1 Πολυπολιτισμικό Ινστιτούτο της Βόρειας Ελλάδας, που σε αυτό διδάσκονται εδώ και τρεις δεκαετίες, περισσότερες από 20 διαφορετικές ξένες γλώσσες.

Απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς, στα πλαίσια της 24ωρης Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα.

"Αυτά είπαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κιλκίς στον Αlpha 95,6"

Δελτίο τύπου συνδυασμού «αλλά..ΖΩ»
"Χθες 9/4/2014 οι υποψήφιοι δήμαρχοι για το Δήμο Κιλκίς συμμετείχαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Αlpha 95,6 «Οι Μονομάχοι της πολιτικής – Εκλογές 2014» με το δημοσιογράφο κ.Λαζόπουλο.

Υπογράφηκε η σύμβαση και η επιχορήγηση για την υλοποίηση του προγράμματος καταγραφής των γεωργικών ελκυστήρων και των αγροτικών αυτοκινήτων

O Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης υπέγραψε τη σύμβαση και την απόφαση επιχορήγησης στον ΟΠΕΚΕΠΕ για την υλοποίηση του έργου για την ηλεκτρονική καταγραφή των γεωργικών ελκυστήρων και αγροτικών αυτοκινήτων των δικαιούχων παραγωγών της χώρας, ύψους 120.000€.

Οι πρώτοι 21 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Νιόβης Παυλίδου

Δελτίο τύπου Νιόβης Παυλίδου
Άνθρωποι δημιουργικοί που δεν έχουν εμπλακεί με την κεντρική πολιτική σκηνή είναι οι πρώτοι 21 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι για την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης που παρουσίασε, σήμερα, η επικεφαλής του συνδυασμού Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου.

Ημερίδα με θέμα, «Έντομα διαβιβαστές νοσημάτων και δημόσια υγεία»

Το τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Έντομα διαβιβαστές νοσημάτων και δημόσια υγεία», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας 2014. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Απρίλιου 2014, στο κινηματοθέατρο «Μέγας Αλέξανδρος» (Εθν.Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη), από τις 9.30 έως τις 14.30.

"Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου": 1994 - 2014, είκοσι χρόνια μετά την απόφαση της Βουλής των Ελλήνων

ΟΙ ΠΟΝΤΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ σας προσκαλούν στην εκδήλωση που πραγματοποιείται το Σάββατο 12 Απριλίου στις 7,30 το βράδυ στην αίθουσα ΕΚΑΒΗ στην Κατερίνη, με θέμα:  Στη σημαντική αυτή εκδήλωση, εκτός από το κ. Θεοφάνη Μαλκίδη, Μέλους της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών, θα έχουμε την σπάνια ευκαιρία να ακούσουμε δυο διακεκριμένους Τούρκους ομιλητές, αγωνιστές των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, να αναπτύσσουν το θέμα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, το Ραγκίπ Ζαράκολου, υποψήφιος για το Νόμπελ Ειρήνης το 2012 και το Σαϊτ Τσετίνογλου.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Έξοδος με νέο Μνημόνιο – Η «Αυγή» αποκαλύπτει τη μυστική συμφωνία κυβέρνησης- τρόικας·Στο 38% μεσοσταθμικά η συμμετοχή των ασφαλισμένων στη φαρμακευτική δαπάνη-Αυξήθηκε από το 32% ακριβώς όπως ζήτησε η τρόικα· Μαζικό μήνυμα από την Κλαυθμώνος χθες και αύριο (διαδηλώσεις)
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Στρατιωτικοί, αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί- Ποιοι θα πάρουν, πόσο μέρισμα· Τάνγκο με τις αγορές για 2,5 δις- Με Αγγλικό δίκαιο! (επιστροφή στις διεθνείς αγορές- πολύ μεγάλη ζήτηση)·Άλλους 16.000 σε διαθεσιμότητα ζητεί η τρόικα