Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 15/8/2022, 6:53 μ.μ.

Συλλήψεις για κλοπές 
- Συνελήφθη χθες (14 Αυγούστου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από χώρο επιχείρησης, ξύλινες παλέτες, αξίας 170 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Πακέτα Αγάπης διένειμε η "Ανάσα Ευαισθησίας" εν όψει του Δεκαπενταύγουστου

Υπογράφει η Χριστίνα 
Κουρουζίδου
Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς»
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Άνάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς», για τις Ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, πιστό στο καθήκον, φρόντισε να διανέμει τρόφιμα μακράς διαρκείας ,κρεατικά χαρτικά,παγωτά είδη δώρων (ρούχα παπούτσια σχολικά παιχνίδια) σε ευάλωτες οικονομικά οικογένειες.

Ανοιχτή επιστολή για την τραγική κατάσταση του χειρουργικού τομέα στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης λόγω της έλλειψης αναισθησιολόγων

Υπογράφει ο Μιχάλης Μιχαήλ
Ασθενής του  Ιπποκρατείου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης

Κύριε Υπουργέ
Με την παρούσα επιστολή μου δεν έρχομαι να προσθέσω τίποτε περισσότερο από ότι ήδη γνωρίζετε για την κατάσταση που έχει περιέλθει λόγω της σημαντικής έλλειψης αναισθησιολόγων ο χειρουργικός τομέας του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου, ενός εκ των μεγαλυτέρων νοσοκομείων της χώρας και των Βαλκανίων όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του.