Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ

Μάλλον πρέπει να ζήλεψαν εκεί στο Πολύκαστρο...

Μάλλον πρέπει να ζήλεψαν εκεί στο Πολύκαστρο με το θράσος της κιλκισιώτικης δημοτικής αρχής να τοποθετήσει περίπτερο επάνω σε όδευση τυφλών (Δείτε ΕΔΩ). Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες  εκεί θα κατασκευαστούν στάσεις για λεωφορεία ΚΤΕΛ. Ενημερώνουμε τους υπευθύνους της κατασκευής ότι, οι κίτρινες πλάκες είναι το μόνο μέσον που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας τυφλός για να βαδίσει μέσα στην πόλη.
Για συνέρθετε ρε πατριώτες και βρείτε άλλη θέση για τις στάσεις ΚΤΕΛ.

Στέφανος Παραστατίδης: ΠΑΣΟΚ ξανά!

Συνέντευξη παραχώρησε στην Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τον Μπάμπη Καραγεωργίου ο Στέφανος Παραστατίδης, Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Κιλκίς με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει την Πέμπτη 16/3 η ΔΕΥΑ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές ότι την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 η ΔΕΥΑ Κιλκίς λόγω συμμετοχής των εργαζομένων της στην πανελλαδική απεργία θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας.
- Το ταμείο θα παραμείνει κλειστό.
- Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών.

(Video) Σκουπιδότοπος στις παρυφές του Κιλκίς

Σκουπιδότοπος στις παρυφές του Κιλκίς. Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023.

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, ευχαριστεί από καρδιάς...

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς ευχαριστεί από καρδιάς όλα τα μέλη και τους φίλους της Τέχνης για την υπέροχη βραδιά της Κυριακής 12 Μαρτίου 2023. Η κοπή της πίτας ήταν μόνο η αφορμή για να βρεθούμε, να συζητήσουμε, να μοιραστούμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους φίλους του μουσικού συλλόγου Jam, στους χορηγούς μας, τα οινοποιία Αϊδαρίνη, Τάτση και Βαλτάρα, το εργαστήρι ζύμης της Alexias, τα καταστήματα της πόλης για τα δώρα αλλά και τις υπέροχες κυρίες και κυρίους που μας γέμισαν λιχουδιές.
Τα καλύτερα έρχονται.

Γ. Φραγγίδης: Σε ένα απαξιωμένο ΕΣΥ, «τσουβάλιασμα» ρυθμίσεων για τον παιδικό καρκίνο και τις μεταμοσχεύσεις

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στην ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο βουλευτής Κιλκίς και υπεύθυνος τομέα υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης, ως ειδικός αγορητής επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας με τίτλο «Σύσταση νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Ογκολογικό Κέντρο Παίδων ''Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ''», εκσυγχρονισμός του δικαίου για τη δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων, ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημοσίας υγείας και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις».

Τι λέει η ΔΑΣ ΟΤΑ, για τις προτεινόμενες αναθέσεις του Δήμου Παιονίας σε ιδιώτες

Τοποθέτηση ΔΑΣ ΟΤΑ στην συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου Παιονίας, την Τρίτη 14/3/23 για τις προτεινόμενες αναθέσεις σε ιδιώτες

Η πρόσφατη ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη απέδειξε, δυστυχώς με δραματικό τρόπο, τι σημαίνει “μικρό επιτελικό κράτος”, τι σημαίνει κράτος επιχειρηματίας, που θα αγοράζει και θα πουλά υπηρεσίες με κριτήριο το ζύγι κόστος - όφελος, τι σημαίνει κατακερματισμός του κλάδου μεταφορών, τι σημαίνει άλλος να έχει την ευθύνη των υποδομών, άλλος την ευθύνη των μεταφορών, άλλος να ελέγχει τις ράγες, άλλος να ελέγχει τις τηλεπικοινωνίες, άλλος να ελέγχει τη συντήρηση κ.ο.κ.

Κανονικά θα γίνει η 24ωρη απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Ανακοίνωση 
Εκτελεστικής Επιτροπής Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Με αφορμή την παραπληροφόρηση του Υπουργού Εσωτερικών, που αναπαράγουν και διάφορα site ότι δήθεν η 24ωρη απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 βγήκε παράνομη, ενημερώνουμε τους εργαζόμενους στο Δημόσιο ότι αυτό είναι απολύτως ψευδές.

(Video) Εκπαιδευτική εκδρομή μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, στη Ρουμανία

Εκπαιδευτική εκδρομή μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, στη Ρουμανία. Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023.