Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Ο Άθλος Κιλκίς σε φιλική συνάντηση πολεμικών τεχνών στην Ιερισσό


Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, ο Άθλος Κιλκίς βρέθηκε στην Ιερισσό όπου πραγματοποιήθηκε φιλική συνάντηση πολεμικών τεχνών.

Οι μετανάστες ξανάρχονται στην Παιονία;

Της Δέσποινας Μωυσίδου
Αφορμή της ανάρτησης στάθηκε το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Κιλκίς από Θεσσαλονίκη, που συνάντησα τυχαία στην είσοδο της πόλης του Πολυκάστρου περίπου 19:00 η ώρα. Η προσωρινή στάση που πραγματοποίησε είδα να κατεβαίνουν μετανάστες και να μαζεύονται μπροστά στην πόρτα αποσκευών ώστε να πάρουν τις αποσκευές τους. ο αριθμός των ατόμων εκτιμώ πάνω από τριάντα.

Πετυχημένο το Επιστημονικό Συνέδριο προς τιμήν του αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου Ιερού Κοινοβίου αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, Πενταλόφου Παιονίας
Διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο φερώνυμον Ιερόν Κοινόβιον το Γ΄ κατά σειράν Επιστημονικό Συνέδριο προς τιμήν του αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου με αφορμή τα 270 χρόνια από τη γέννηση και τα 210 χρόνια από την κοίμησή του.

Η Επιμορφωτική Κιλκίς ολοκλήρωσε το διεθνές εκπαιδευτικό σεμινάριο “Motivated Students need Innovative Teacher” (Πρόγραμμα Erasmus+)

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η Επιμορφωτική Κιλκίς υλοποίησε το διεθνές εκπαιδευτικό σεμινάριο “Motivated Students need Innovative Teacher” (οι εκπαιδευτικοί που καινοτομούν δίνουν κίνητρο για μάθηση στους μαθητές) στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+. Στο σεμινάριο, διάρκειας 40 ωρών, που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2019 συμμετείχαν 2 καθηγητές από το Taurages Versmes gymnasium της Λιθουανίας.

Αθέμιτος ανταγωνισμός στους νόμιμους Εργολάβους Ηλεκτρολόγους του ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Ένα από τα βασικά προβλήματα – ίσως το βασικότερο του κλάδου τους, αυτό του «αθέμιτου ανταγωνισμού» και της «μαύρης εργασίας», συζήτησαν πρόσφατα εκπρόσωποι του συλλόγου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς με επικεφαλής τον πρόεδρό τους κ. Παυλίδη Λάζαρο, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Χρήστο Χατζημλάδη.

Δήμος Κιλκίς: Ενημέρωση ωφελούμενων για συνοδευτικές δράσεις του Τ.Ε.Β.Α.

Στο πλαίσιο των συνοδευτικών δράσεων του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.) πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς δύο ενημερωτικές ημερίδες για τους ωφελούμενους του εν λόγω προγράμματος.

Τα Νέα του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς (25/9/2019)

Συμμετοχή ΛΕΚ στο 19ο Συνέδριο του Λυκείου των Ελληνίδων στο Βόλο 
Στο 19ο Συνέδριο του Λυκείου των Ελληνίδων, που διεξήχθη στο Βόλο από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου 2019, συμμετείχε αντιπροσωπεία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 350 συνέδρων από όλα τα Παραρτήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, έγκριτων εισηγητών και με πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

Σε τέσσερα (4) νέα projects Erasmus+ συμμετέχει φέτος η Επιμορφωτική Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Το πρώτο από τα projects έχει τίτλο “CSR and Ethic in Training Centres for benefit of all” που υποβλήθηκε και εγκρίθηκε στη Γαλλία από την Formethic και αφορά στο επίκαιρο θέμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. 

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη 8 άτομα για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν χθες (24 Σεπτεμβρίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, οκτώ αλλοδαποί ηλικίας 22 έως 31 ετών, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά 1.153 πακέτα τσιγάρα και 31 πακέτα καπνού συνολικού βάρους 1 κιλού και 550 γραμμαρίων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Γενική συνέλευση και εκλογές του Μορφωτικού Πολιτιστικού Σωματείου Καμπάνη

Ανακοίνωση Μορφωτικού Πολιτιστικού Σωματείου Καμπάνη 
Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Πολιτιστικού Σωματείου Καμπάνη, σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη του, να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 ώρα 12:00, στον χώρο του Σωματείου. 

(Video) Εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, από την μεγάλη νεροποντή της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου 2019.

Είχε να μας δώσει ακόμη πολλά...

Υπογράφουν οι Γιαννέλου Χριστίνα, Γεωργίου Κ. Άρτεμις και Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς*
«Σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει. Τιμή και δόξα στον Παύλο Μπακογιάννη.»
Ήταν 26 Σεπτεμβρίου 1989, ελάχιστα λεπτά λίγο πριν τις 08:00 το πρωί, ένας ευθυτενής, καλοστεκούμενος, κομψά ντυμένος, γκριζομάλλης και πάντα χαμογελαστός κύριος, περπατάει ανάλαφρα κρατώντας αρκετούς χοντρούς φακέλους προς το πολιτικό του γραφείο στην οδό Ομήρου.