Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Συγχαρητήριο μήνυμα Ε. Αγαθοπούλου, για τον Γιάννη Κορακίδη

Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου
Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Τι πιο ευχάριστο, να ακούς στις διακοπές όπου βρίσκεσαι, για μια τεράστια αθλητική διάκριση ενός νέου συντοπίτη μας. Θερμα συγχαρητήρια στον αθλητή του ΓΣ Μανδρών, Γιάννη Κορακίδη, για το χρυσό μετάλλιο στη σφυροβολία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 στην Κολομβία.

(Video) Λιναρδάκης Καλωσορίζουμε στην Εκπαίδευση τους 25000 νεοδιορισθέντες εκπαιδευτικούς

Ιωάννης Λιναρδάκης: Καλωσορίζουμε στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση τους 25000 νεοδιορισθέντες εκπαιδευτικούς. Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022.

(Video) Υποτονική η κίνηση στην αγορά του Κιλκίς

Υποτονική η κίνηση στην αγορά του Κιλκίς. Ο Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς, Παναγιώτης Ασλανίδης μιλά στη Γνώμη, την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022.

Το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ανοίγει το διάλογο για τις γυναικοκτονίες και την ενδοοικογενειακή βία

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κιλκίς
Την εκκωφαντική απουσία και ανικανότητα της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των περιστατικών γυναικοκτονιών και ενδοοικογενειακής βίας που συνεχώς πληθαίνουν, έρχεται να καλύψει για ακόμα μια φορά το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.

Α. Βεργίδης: Θερμά συγχαρητήρια στον Γιάννη Κορακίδη

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Γιάννη Κορακίδη του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στη σφυροβολία, απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Γ. Φραγγίδης: Συγχαρητήρια στον Κιλκισιώτη σφυροβόλο αθλητή Γιάννη Κορακίδη, μας έκανε υπερήφανους

Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Πολλά συγχαρητήρια στον Κιλκισιώτη αθλητή Γιάννη Κορακίδη, για την επιτυχία του κατακτώντας την 1η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου U20 στο αγώνισμα της σφυροβολίας στο Κάλι της Κολομβίας. Επίσης ιδιαίτερα σημαντική είναι η κατάκτηση της 4Ης θέσης από τον Έλληνα αθλητή Νίκο Πολυχρονίου. 

Θερμά συγχαρητήρια Γ. Γεωργαντά, στον Γιάννη Κορακίδη

Συγχαρητήρια δήλωση Γιώργου Γεωργαντά
«Θερμά συγχαρητήρια, στον Γιάννη Κορακίδη του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 στη σφυροβολία. Η κατάκτηση του χρυσού, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια, για όσα μπορεί να πετύχει το Κιλκίς αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα! Προχωράμε δυνατά!»

«Χρυσός» ο Κιλκισιώτης Γιάννης Κορακίδης στην Κολομβία

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Μια συγκλονιστική νίκη κατάφερε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου στο Κάλι της Κολομβίας ο 19χρονος Κιλκισιώτης αθλητής Γιάννης Κορακίδης του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών. Με ατομικό ρεκόρ και καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο στην κατηγορία Κ20- στα 79,11 μ. ο νεαρός φέρελπις αθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφυροβολία γεμίζοντας χαρά και υπερηφάνεια συναθλητές και συμπατριώτες του. 

Η ταινία "Μόνο αυτοί είδαν το δολοφόνο", σήμερα στο σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

 
Η προβολή της ταινίας "Μόνο αυτοί είδαν το δολοφόνο" που δεν έγινε την Τετάρτη λόγω βροχής θα γίνει σήμερα Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 9:30 στο σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς στο Μεταλλικό (απέναντι από την Πινακοθήκη) Τηλ.: 6946 253 961

Όλα τα 'χει η Μαριωρή

Γράφει ο θανάσης Βαφειάδης
Καιρό τώρα σπαζοκεφαλιάζω να βρω τι είναι αυτό που λείπει από την πόλη μας, αυτό που θα την έκανε να ξεχωρίζει από τις άλλες πόλεις, αυτό που θα έκανε τους επισκέπτες να μένουν εκστασιασμένοι και να αναφωνούν «σαν το Κιλκίς δεν έχει», αυτό που θα έκανε τους κατοίκους της ικανοποιημένους για την ποιότητα ζωής που τους προσφέρει και θα δικαιολογούσε το σλόγκαν «Κιλκίς, πόλη να ζεις».
Όσο κι αν βασάνισα το μυαλό μου δεν βρήκα τι είναι αυτό που λείπει, γιατί τελικά ο γενέθλιος τόπος όλα τα έχει.

Συγχαρητήρια στους διαγωνισθέντες στις πανελλήνιες εξετάσεις από τον Γουμενίσσης Δημήτριο

Με την ευκαιρία της ανακοινώσεως των αποτελεσμάτων των εισαγωγικών εξετάσεων στα ΑΕΙ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως, Γεφύρας και Πολυκάστρου ο κ. Δημήτριος απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα: