Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Ευχαριστίες Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου για την επίσκεψη του Οικ. Πατριάρχη στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Μετά το πέρας της ευλογητής επισκέψεως του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στην πόλη του Κιλκίς και στην Ιερά Μητρόπολη μας επ’ ευκαιρίας της συμπληρώσεως Εκατονταετηρίδος από της ανυψώσεώς της από Επισκοπή σε Μητρόπολη, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις εκ βάθους ευχαριστίες μας για την ευλογημένη συνεργασία και την υποδειγματική συνδρομή προσώπων και φορέων.

Η Ι.Μ. Κιλκισίου θυμάται τον μακαριστό Μητροπολίτη Απόστολο 15 χρόνια μετά

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου

Η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης της κ. Βαρθολομαίος τίμησαν τη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Αποστόλου Παπακωνσταντίνου, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών από την κοίμησή του.

Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας

Δελτίο τύπου συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας

Το απόγευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2024, τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός, για την έναρξη των μαθημάτων των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας, στα γραφεία του συλλόγου.

Απόφοιτη μουσικών σπουδών παραδίδει μαθήματα πιάνου

Απόφοιτη μουσικών σπουδών παραδίδει μαθήματα πιάνου. Τηλ 6948654074

Επίσκεψη Πέτρου Παππά στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ο βουλευτής Κιλκίς, αν. Τομεάρχης Υγείας και Αν. Τομεάρχης Εσωτερικών με αρμοδιότητα τη Μακεδονία Θράκη, Πέτρος Παππάς, επισκέφθηκε χθες, μαζί με την υπεύθυνη της θεματικής υγείας της Νομαρχιακής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αναστασία Πατερνά, το νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη όπου και πραγματοποίησαν συναντήσεις με μέλη του Σωματείου εργαζομενων καθώς και τη Διοίκηση του νοσοκομείου, για να συζητήσουν τα πολλά προβλήματα του. Πιο συγκεκριμένα μίλησαν για:

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 1/10/2024, 10:14 μ.μ

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθησαν 2 άτομα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν στις 27 Σεπτεμβρίου 2024 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 2 ημεδαποί άνδρες, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ερώτηση Στέφανου Παραστατίδη για το κόστος που υφίστανται οι κτηνοτρόφοι του Κιλκίς από την διακοπή κάλυψης του κόστους περισυλλογής και καύσης νεκρών ζώων

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Σε κατάθεση ερώτησης προς τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων προχώρησε ο Βουλευτής Κιλκίς ΠΑΣΟΚ Στέφανος Παραστατίδης για το θέμα της τεράστιας οικονομικής επιβάρυνσης που υφίστανται οι κτηνοτρόφοι του Κιλκίς από την διακοπή κάλυψης του κόστους περισυλλογής και καύσης νεκρών ζώων και τους περιβαλλοντικούς κινδύνους που προκύπτουν εξ αυτής.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΙ: ΑΓ. ΠΕΤΡΟΣ, ΜΕΣΙΑ, ΕΥΡΩΠΟΣ, ΡΥΖΙΑ, ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ, ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ, ΤΟΥΜΠΑ., μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 02-10-2024 ΤΕΤΑΡΤΗ από ώρα 08:00 έως 13:00.

Ομιλία Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024 στις 17.30 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα μιλήσει στο Κιλκίς (Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, Βυζαντίου 3) και στις 19.30 στις Σέρρες (Ξενοδοχείο Ελπίδα, Εξοχών 12).

(VIDEO) Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας 2024 με γλέντι στο Γηροκομείο Κιλκίς

Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας 2024 με γλέντι στο Γηροκομείο Κιλκίς. Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2024.

(VIDEO) Συναυλία του συνόλου ΠΟΛΙΣ με τίτλο ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ

Συναυλία του συνόλου ΠΟΛΙΣ με τίτλο ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ. Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024.

10 πολύτιμοι λόγοι για τους οποίους αξίζει να γυμνάζεστε


Γράφει η Μορφούλα Ζαχίλα

Αθλήτρια Στίβου - Personal coach

Ο περισσότερος κόσμος γυμνάζεται με κύριο του στόχο τη μείωση του σωματικού του βάρους. Aυτό είναι όμως μόνο ένα από τα εκπληκτικά οφέλη που μπορεί να αποκομίσει κανείς από ένα καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα εκγύμνασης. Παρακάτω σας δίνω δέκα λόγους για να είσαστε συνεπείς στις προπονήσεις σας. Αν γυμνάζεστε τακτικά, όχι μόνο θα δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται, αλλά θα παρατηρήσετε πως θα βελτιωθεί η υγεία σας και θα ξυπνάτε κάθε μέρα γεμάτοι ενέργεια.

Γιατί Άννα!


Του Κώστα Ραμπίδη
Δεν μου άρεσε καθόλου, πολιτικά και ηθικά, ο τρόπος με τον οποίο δρομολογήθηκε η διαδικασία εκλογής Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Τα στελέχη που βγήκαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης -την επομένη των ευρωεκλογών- και έθεσαν θέμα ηγεσίας, έχουν γραμμένη στα παλιά τους τα παπούτσια τη θεσμική λειτουργία του κόμματος (Πολιτικό Συμβούλιο, Κεντρική Επιτροπή).