Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

8ο Summer Camp A, του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς




Μπροστά στη νέα Μάχη του Κιλκίς της Προόδου και της Ευημερίας

Την οφειλόμενη τιμή στους απελευθερωτές της πόλης του Κιλκίς που έπεσαν μαχόμενοι για την Πατρίδα στην τριήμερη σφοδρή όσο και πολυαίμακτη σύγκρουση του ελληνικού στρατού με τις βουλγαρικές δυνάμεις απέδωσαν ο Δήμος Κιλκίς και οι πολίτες του στη σημερινή 108η επέτειο της ιστορικής Μάχης του Κιλκίς.

Τελικά δύο νεκροί στο τροχαίο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας


Tην 16η Ιουνίου 2021 και ώρα 13.50΄περίπου, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός και επέβαινε 18χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 57χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα αρχικά τον τραυματισμό των δύο ημεδαπών ανδρών και τη διακομιδή τους σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας ο 38χρονος οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του. 

(Video) Με θέμα τη Μάχη του Κιλκίς κυκλοφόρησαν από τα ΕΛΤΑ, 2 νέα γραμματόσημα

Εκπληκτική η μουσική παράσταση "Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του εμβληματικού έργου του Γιάννη Μαρκόπουλου "Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" σε ποίηση Διονυσίου Σολωμού με τη συμμετοχή 25μελούς χορωδίας και της ορχήστρας Μόμπιλε στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021.

Δράσεις και επιτυχίες αθλητών του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς δραστηριοποιήθηκε στις παρακάτω δράσεις τον τελευταίο μήνα: 

Θέσεις εργασίας στην εταιρία UNISMACK SA - ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς (21/6/2021)


Η UNISMACK ABBE, εξαγωγική μονάδα καινοτόμων προϊόντων σνακς με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς, στο πλαίσιο ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, ενδιαφέρεται για πρόσληψη εργαζομένων παραγωγής.

Κορωνοϊός (21/6/2021): 209 νέα κρούσματα (Κανένα κρούσμα στο νομό Κιλκίς), 17 θάνατοι και 283διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 209, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 418.548 (ημερήσια μεταβολή +0.0%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 32 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 672 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) 108 χρόνια από τη φονικότερη μάχη των Βαλκανικών Πολέμων

Εκδήλωση στο Κιλκίς για την 108η επέτειο της ιστορικής Μάχης του Κιλκίς