Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Οι παλιές κακές συνήθειες, θα επιστρέψουν σε πλήρη κανονικότητα...


Έπρεπε να βιώσουμε μια τεράστια υγειονομική κρίση για να μάθουμε έστω και αργοπορημένα τους βασικούς κανόνες υγιεινής. Δυστυχώς, με το τέλος της πανδημίας όλες αυτές οι απολαυστικές ενημερωτικές πινακίδες με τις τόσο παραστατικές εικόνες που όλοι αγαπήσαμε, είτε θα αποσυρθούν είτε θα στέκονται ξεθωριασμένες στην άκρη θυμίζοντάς μας αμυδρά τα όσα πρωτόγνωρα ζήσαμε κατά την επέλαση του κορωνοιού. Και το χειρότερο. Οι παλιές κακές συνήθειες, θα επιστρέψουν σε πλήρη κανονικότητα...

Κορωνοϊός (21/8/2021): 3.191 νέα κρούσματα (16 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 23 θάνατοι και 317διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.191, εκ των οποίων 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 557.239 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.1% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 129 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.501 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 21/8/2021, 3:13 μ.μ.


Συλλήψεις για κλοπές
Συνελήφθησαν χθες (20 Αυγούστου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 3 ανήλικοι ημεδαποί, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, δρώντας από κοινού διέπραξαν τον τελευταίο μήνα 3 διαρρήξεις – κλοπές από καταστήματα σε περιοχές της Χαλκιδικής, αφαιρώντας χρήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.850 ευρώ, σύμφωνα με τους παθόντες. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους τους. Επίσης συνελήφθησαν 2 ημεδαπές γυναίκες, για παραμέληση εποπτείας των ανήλικων παιδιών τους.

Τον τσάκωσαν Παίονες Αστυνομικοί για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης


Συνελήφθη χθες (20 Αυγούστου 2021) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε περιφραγμένο αγροτεμάχιο 8 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 270 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 

Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ20, ο Κιλκισιώτης Δημήτρης Παυλίδης


Δελτίο τύπου 
“Αίαντα” Κιλκίς
Μεγάλη μέρα η σημερινή για τον δισκοβόλο του “Αίαντα” Κιλκίς Δημήτρη Παυλίδη, καθώς προκρίθηκε στον τελικό της δισκοβολίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στο Ναϊρόμπι, με εξαιρετική βολή στα 52,64 μ., ανεβάζοντας τον πήχη των επιδόσεων και των αξιόλογων εμφανίσεων για την ελληνική μας ομάδα στη διοργάνωση.

ΚΔΑΠ Kinesis for kids: Οριστικά αποτελέσματα της δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής"


Δελτίο τύπου 
 ΚΔΑΠ Kinesis for kids 
Αγαπητοί γονείς
Τα οριστικά αποτελέσματα της δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής", για την Αξία Τοποθέτησης Voucher 2021-2021 έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://web.eetaa.gr/results/results_2021/goneis_ori_select.php

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Κιλκίς της Ν.Δ.


Από την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογική Περιφέρειας Κιλκίς της Ν.Δ. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Εκφράζουμε στον πρόεδρο της κομματικής μας οργάνωσης Μηνά Παπαδόπουλο τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στον ίδιο και στην οικογένεια του. Αιώνια η μνήμη της. Καλό ταξίδι."

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων


Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία, στο πλαίσιο ειδικού τροχονομικού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Πρωτοδικείο Κιλκίς: Συνταγματικός ο νόμος για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατά της Covid-19


To Μονομελές Πρωτοδικείο Κιλκίς, απέρριψε την 
αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία εργαζόμενη στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Παιονίας, ζητούσε να κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατά της Covid-19.

Θέσεις εργασίας στην ZINCOMETAL S.A. (21/8/2021)


Η εταιρεία ZINCOMETAL S.A. μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των ολοκληρωμένων συστημάτων φωτισμού και οδικής ασφάλειας με έδρα το Κιλκίς, ζητά:
- αποθηκάριο.
Δείτε ΕΔΩ
- Χειριστή περονοφόρου - κλαρκ
Δείτε ΕΔΩ

Κάποτε οι λέξεις καταθέτουν τα όπλα



Του Φώτη Μισόπουλου
Όμως θα αποκαλούσατε κάτι τέτοιο μειονέκτημα;
ΣΑΜΟΥΕΛ ΜΠΕΚΕΤ [1]