Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Πώς ο κ. Τσίπρας ονειρεύεται να λύσει το πρόβλημα του χρέους της Ελλάδας και ο θεός βοηθός!

Του Δημήτρη Καζάκη
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ προσωπικά όποτε ακούω Τσίπρα μου γυρίζει το στομάχι. Τόσο μεγάλο δούλεμα; Τέτοια αναξιοπρέπεια; Τέτοια ξεφτίλα; Για ποιους μας περνάει; Για ηλίθιους; Μάλλον. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Πρόγραμμα 100 εκ. ευρώ για πρώτη εγκατάσταση νέων αγροτών

«Εργαζόμαστε για την αναζωογόνηση της υπαίθρου με νέο αίμα» τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σε συνάντηση που είχε με το νέο προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ).

ΠΑΜΕ: "Όχι στο νέο όλεθρο που ετοιμάζουν"

"Οι δήθεν «έκτακτες συνθήκες» που επέβαλαν τη λήψη «έκτακτων μέτρων» αποδεικνύονται στην πράξη μόνιμες φέρνοντας νέα άγρια μέτρα για το λαό και επίθεση χωρίς τέλος. Ετοιμάζεται νέα σφαγή και επιδρομή στο λαϊκό εισόδημα, νέο χτύπημα στους ήδη πετσοκομμένους μισθούς και συντάξεις, γοργή επέκταση των απολύσεων στο Δημόσιο, νέες περικοπές σε φάρμακα και στην υγεία.

«Εναλλακτικό σχέδιο ασφαλιστικών ρυθμίσεων, προτείνει η ΕΣΕΕ για τη διάσωση των επιχειρήσεων και ΟΑΕΕ»

"Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο ΟΑΕΕ, με το έλλειμμα να αυξάνεται συνεχώς, τα έσοδα μέσω εισφορών να μειώνονται και τη ρύθμιση «Νέα Αρχή» να μην αποδίδει, αφού η σύνδεσή της με την φορολογική ενημερότητα, επιτρέπει να ενταχθούν περισσότερο αυτοί που δεν την χρειάζονται, παρά εκείνοι που την έχουν ανάγκη.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Από 15 Ιουλίου 2013 μέχρι τις 31 Αυγούστου 2013 οι θερινές εκπτώσεις

Από την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 θα αρχίσουν φέτος οι θερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα και θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου 2013. 
- Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά (τα προϊόντα) εκτίθενται. 

Υλοποίηση προγράμματος επιμόρφωσης Τεχνικών Ασφαλείας στην Γουμένισσα

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ σε συνεργασία με τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ- και με την υποστήριξη του Προέδρου κ.Σάκη Τραχανίδη- υλοποίησε «Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Τεχνικών Ασφαλείας» σε αίθουσα που παραχώρησε το Ενιαίο Λύκειο Γουμένισσας.

Σύσκεψη με θέμα «Το Παρόν και το μέλλον του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Γουμένισσας»

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου με Πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας με θέμα: «Το Παρόν και το μέλλον του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Γουμένισσας στο ενοποιημένο Νοσοκομείο Κιλκίς-φορέας Γουμένισσας».

Κλειστός σήμερα ο Δήμος Κιλκίς

Καμία υπηρεσία του Δήμου Κιλκίς, πλην των κοινωνικοπρονοιακών δομών του (βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, Βοήθεια στο Σπίτι), δεν θα λειτουργήσει σήμερα Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013. 
Το κλείσιμο του Δήμου Κιλκίς εντάσσεται στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΚΕΔΕ, που λαμβάνουν χώρα πανελλαδικά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κινητικότητα και τις απολύσεις στο Δημόσιο.

Νέος Γραμματέας της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ ο Ιωάννης αντωνιάδης

Στις 05 Ιουλίου 2013 συνεδρίασαν τα εκλεγμένα μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ με σκοπό την εκλογή νέου Γραμματέα και Αναπληρωτή Γραμματέα παρουσία και του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Γιώργου Φραγγίδη.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων & Παγκορασίδων, Πανελληνιονίκης στο ακόντιο η Σ. Καζαντζίδου του ΓΑΣΚ

Ένα χρυσό μετάλλιο και τέσσερις θέσεις στην πρώτη οκτάδα των αγώνων ήταν ο απολογισμός του του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στον Βόρειο όμιλο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παμπαίδων & Παγκορασίδων Α' που φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 6-7 Ιουλίου στο “Καυταντζόγλειο” στάδιο.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΒΡΑΔΥΝΗ ·Έξοδος για 15.000 υπαλλήλους – Τι συμφώνησαν κυβέρνηση και τρόικα για το Δημόσιο·Το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά από την Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. – Αντίπαλοί μας όσοι λένε «όχι» στις επενδύσεις ·EUROGROUP- Αισιοδοξία για την εκταμίευση της δόσης
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Συμφωνία πόνου – Εκβιασμοί έως την τελευταία στιγμή για τμηματική καταβολή της δόσης των 8,1 δις – Ασφυξία φόρων από φέτος (και όχι από το 2014) – Μάχη για τον ΦΠΑ στην εστίαση – Ποιοι βγαίνουν άμεσα σε διαθεσιμότητα απ όλο τον δημόσιο τομέα (κ. α.) ·Σαμαράς: Υπάρχει ακόμα ανηφόρα! ·Ακριτικά νησιά! Από τα συσσίτια της Εκκλησίας ζουν οι εκπαιδευτικοί

Βρέθηκε λύση για τη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς

Λύση στο σοβαρό πρόβλημα που είχε προκύψει στην λειτουργία της χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς δόθηκε μετά από άμεσες ενέργειες της διοίκησης του Ιδρύματος.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα προέκυψε μετά από τη λήξη της σύμβασης του επικουρικού ιατρού-χειρούργου της Κλινικής, η οποία «άφησε» την Κλινική με 3 ιατρούς.

ΚΕΔΕ: 24ωρο «λουκέτο» στους δήμους για τη διαθεσιμότητα

«Λουκέτο» στους δήμους όλης της χώρας πλην των κοινωνικοπρονοιακών δομών( βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, Βοήθεια στο Σπίτι), σήμερα Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας των σχολικών φυλάκων και των δημοτικών αστυνομικών.

ΠΑΜΕ: "Πάλεψε με τους συναδέλφους σου και το σωματείο σου, στην υπηρεσία σου και στη γειτονιά σου"

Συνάδελφε, συναδέλφισσα, κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΔΝΤ προχωράνε τα αντιλαϊκά τους μέτρα ανοίγοντας το δρόμο για ανάκαμψη της κερδοφορίας στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, μέσα από την «επανεκκίνηση της οικονομίας».