Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

(Video) Ντροπή για τον τόπο μας: Για πλήρη απαξίωση του Ηρώου Κιλκίς, μιλά ο Γιάννης Φαχουρίδης

 
Για πλήρη απαξίωση του Ηρώου Κιλκίς, μιλά ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Γιάννης Φαχουρίδης την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

2020-2021: Υψηλός ο αριθμός των θανάτων στο νομό Κιλκίς


Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Σύμφωνα με στοιχεία που προσκόμισε το Υπουργείο Εσωτερικών στη Βουλή και αφορούν στο σύνολο της επικράτειας, η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς πλήρωσε ένα πολύ μεγάλο τίμημα σε ανθρώπινο δυναμικό κατά τη διάρκεια της πανδημίας. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 3/2/2022, 11:15 μ.μ.


Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (2 Μαρτίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αποθήκη της οικίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 120 εκατοστών μέσα σε γλάστρες, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 128 γραμμαρίων, καθώς και εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης.

Αργώ



Του Φώτη Μισόπουλου
Τυφλή για τις εικόνες για τις κραυγές κουφή
Ήμουνα. Ώσπου το δίχτυ ξέσκισες εσύ.
Heiner Müller [1]

Μη χάσετε την εκπομπή EchoWaves Radio Show με τον Παντελή Φαχουρίδη


Σήμερα Πέμπτη μη χάσετε την εκπομπή EchoWaves Radio Show στις 8.00 το βράδυ με τον Παντελή Φαχουρίδη στον www.ok-radio.gr.

Η Ελλάδα γερνάει και δεν γεννάει, ποιο επάγγελμα θα έχει τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα οι θάνατοι, μετά από μια πρώτη μείωσή τους τα επόμενα της πανδημίας έτη, θα συνεχίσουν να αυξάνονται λόγω της δημογραφικής γήρανσης (της αύξησης δηλαδή του πλήθους και του ποσοστού των 65 ετών και άνω στον συνολικό πληθυσμό), οι γεννήσεις δεν αναμένεται να ανακάμψουν, ακόμη και αν οι νεότερες γενεές σταματήσουν να κάνουν λιγότερα παιδιά σε όλο και μεγαλύτερη ηλικία, καθώς η μείωση των σε αναπαραγωγική ηλικία γυναικών – που έχει αρχίσει από τα μέσα της δεκαετίας του 2000 στη χώρα μας–θα συνεχισθεί (οι 20-49 ετών από 2,35 εκατομμύρια το 2010, μειώθηκαν στα 1,95 το 2021 και δεν θα υπερβούν τα 1,7 εκατομμύρια το 2041). Οι πιο απαισιόδοξοι επιστήμονες μιλούν για εξαφάνιση του Ελληνικού λαού μέχρι το 2100.

(Video) Χαρταετούς μοίρασε ο σύλλογος ΛΑΒΑΣ στα σχολεία της Ευκαρπίας Κιλκίς

Χαρταετούς μοίρασε ο σύλλογος ΛΑΒΑΣ στα σχολεία της Ευκαρπίας Κιλκίς, την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022.

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,1 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα


Κέρδη άνω των 2,1 εκατομμυρίων ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 21 έως και τις 27 Φεβρουαρίου 2022, τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 2.156.192 ευρώ.

Συλλυπητήρια για τον πρόωρο θάνατο της Γεωργίας Κωνσταντινίδου

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον πρόωρο θάνατο της Γεωργίας Κωνσταντινίδου, στοργικής μητέρας μαθήτριας του σχολείου μας. 
Τα θερμά μας συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια. Αιωνία της η μνήμη.