Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Δημόσια συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κιλκίς

Δημόσια Συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στις δέκα έξι (16) Ιουλίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Αγία Σοφία: Επιστολή στην Ε.Ε. Ψηφίστε!


Γράφει η Αθηνά Αντωνιάδου*
Με το άκουσμα της είδησης πως το Ανώτατο Δικαστήριο της Τουρκίας αποφάσισε να γίνει τζαμί η Αγία Σοφία, ακυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου του 1934 που την μετέτρεψε σε μουσείο, εστάλη προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Ursula von der Leyen και τον Ύπατο Εκπρόσωπο/ Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Josep Borrell Fontelles, επιστολή / ψήφισμα (βρίσκεται σε εξέλιξη).

Γ. Αναστασιάδης: Απαράδεκτη και προκλητική η απόφαση της Τουρκίας να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί


Με την ανακοίνωση της απόφασης της Τουρκίας για μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί ο πολιτευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Περιήγηση με τραινάκι στο σπήλαιο του Κιλκίς γίνεται;

Περιήγηση με τραινάκι στο σπήλαιο του Κιλκίς γίνεται;
Κι όμως γίνεται!
Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Το γράψαμε σαν σατιρικό άρθρο πριν πολλά χρονιά. Αφενός για να γελάσουμε, αφετέρου για να «ξεσηκώσουμε» τη δημοτική αρχή της πόλης μας, μήπως και κάνει επιτέλους κάτι ελάχιστο για την αξιοποίηση των φυσικών ομορφιών του Κιλκίς.

Φραγγίδης: Καταδίκη για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος


Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Η απόφαση για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, φανερώνει την απόσταση που χωρίζει την Τουρκία από το Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και την απομακρύνει από την ευρωπαϊκή της προοπτική.

Ιθάκη

Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Εκπαιδευτικός - συγγραφέας
Μία-μία πέφτουν οι θύμησες στην επιφάνεια των νερών της ψυχής σου ταράζοντας τα γαληνεμένα της νερά και σχεδιάζοντας σχήματα κυκλωτικά, που σου θυμίζουν ότι όλα κάνουν τον κύκλο τους, ακολουθώντας νομοτελειακά τη στράτα του ήλιου και τα τρίστρατα των άστρων.

(Video) Θεία Λειτουργία στο Εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Καμπάνη Κιλκίς


Θεία Λειτουργία στο Εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Καμπάνη Κιλκίς, το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020.

Καλοκαίρι, κινούμενα σχέδια και ινδικά ταξίδια στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου και οι τρεις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Kinesis for Juniors και Kinesis Kids Athletics, ανοίγουν νέους ορίζοντες για τα παιδιά μας. Έτσι, από την εβδομάδα μας δεν έλειπαν για άλλη μία φορά οι καλοκαιρινές δραστηριότητες. 

Η Αγία Σοφία δεν ανήκει σε ένα κράτος, δεν ανήκει στο Ισλάμ, ανήκει στην ανθρωπότητα, ανήκει στον οικουμενικό χριστιανισμό


Υπογράφει ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος / Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Παν. Μακεδονίας / Ραδιοφ. Παραγωγός newn.gr 
Η ''Αγιασοφιά'' όπως μου αρέσει να την αποκαλώ από μικρός, θυμάμαι είχα πει ένα όμορφο ποίημα στον παιδικό σταθμό 5 ετών, δεν ανήκει σε κανένα κράτος, σε καμιά αυταρχική και νεοφασιστική πολιτική οντότητα, δεν ανήκει στο ακραίο Ισλάμ και σίγουρα δεν ανήκει σε ένα ''ημίτρελο'' ακροδεξιό που καταπιέζει τον λαό του και προκαλεί σχεδόν στο σύνολο την γειτονιά της ανατολικής Μεσογείου. Χθες χιλιάδες ορθόδοξοι, Ελληνίδες και Έλληνες (και όχι μόνο) σίγουρα βούρκωσαν για 1-2 λεπτά...

(Video) Κολύμβηση στην πισίνα του Alexandros Sports Center


Κολύμβηση στην πισίνα του Alexandros Sports Center, την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020.

Ετήσιο Λεύκωμα Ανδρικής Ομάδας ΚουΠα Κιλκίς 2019 - 2020

Υπογράφει ο Γιάννης Σιταρίδης 
Team Manager
Εκπρόσωπος Τύπου και Επικοινωνίας ΑΠΣ ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ
H ΚουΠα Κιλκίς συνεπής στο ραντεβού της όπως πέρσι έτσι και φέτος ολοκλήρωσε τη σεζόν 2019-2020, εκδίδοντας το ετήσιο year book. Μια επίπονη και ιδιαίτερα σχολαστική προσπάθεια συγκεντρώθηκε σε 78 σελίδες γεμάτες μπάσκετ, περικλείοντας όλα τα σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ανδρική ομάδα του συλλόγου.