Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς



35η Εθελοντική Αιμοδοσία Τράπεζας Αίματος Άσπρου - Αξιοχωρίου

Υπογράφει ο Βασίλης Αθανασιάδης
Έχοντας 35 χρόνια διαρκούς παρουσίας, συντονισμού και διαχείρισης της Τράπεζας Αίματος των “Ακριτών” Πολυκάστρου και 18 χρόνια της Τράπεζας Αίματος Άσπρου - Αξιοχωρίου κάθε χρόνο αυτό το μήνα αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα, την έλλειψη αίματος.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (26/8/2024)

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Αξιουπολίτικα "Κρήτη και Πόντος"
Η εκδήλωση "Κρήτη και Πόντος " που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 στο πλαίσιο των Αξιουπολίτικων, ήταν μια μοναδική βραδιά, φέροντας κοντά δύο μεγάλες παραδόσεις της Ελλάδας, την κρητική και την ποντιακή. Η πλατεία Ελευθερίας γέμισε από κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει αυτή την εξαιρετική μουσικοχορευτική βραδιά, η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 26/8/2024, 9:30 μ.μ.

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων συμμορία, που διέπραττε κλοπές από τουριστικά καταλύματα ανά την επικράτεια

Τέλος στην εγκληματική δράση δύο ατόμων, που κατηγορούνται ότι είχαν προβεί πρόσφατα σε πλήθος κλοπών μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, έβαλε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας Χαλκιδικής.

Η ταινία Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Bernadette στο θερινό Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Τρίτη 27 και Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024 στις 9:30μ.μ. στο θερινό σινεμά στο “Στέκι της Τέχνης” στο Μεταλλικό, η ταινία 
Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ \ Bernadette
Τηλ.: 6946 253 961.

Ο μονόλογος ενός γλάρου

Του Κώστα Μπούζα
Κατοικώ σε έναν βράχο, κακοτράχαλο και θαλασσοδαρμένο. Μα και κατάλευκο, ψηλό κι ηλιόλουστο. Προβάλλει με τέτοιο τρόπο καταμεσής στο πέλαγος, ώστε φαίνεται από παντού.

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024



Τα νέα της Φιλαρμονικής Νέας Σάντας

Δελτίο τύπου Φιλαρμονικής Νέας Σάντας
Η Βασιλική Καψιώτη στην Οικογένεια της Φιλαρμονικής Νέας Σάντας
Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Μουσικοδιδάσκαλος, τα Μέλη και οι Μαθητές της Φιλαρμονικής Νέας Σάντας, καλωσορίζουν την κ. Βασιλική Καψιώτη στην Οικογένεια της Φιλαρμονικής μας, τις ευχόμαστε πολλή υγεία και ένα πολύ όμορφο μουσικό ταξίδι με πολλές εμπειρίες.

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων επί της 11ης επαρχιακής οδού από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων επί της 11ης επαρχιακής οδού πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα 26 Αυγούστου έως και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024.

Με σύνθημα «Γράφουμε ιστορία, αλλάζουμε τον κόσμο – Το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός!» το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή
Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ στο Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 9/9 και όχι την Κυριακή 8/9 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Στέφανος Παραστατίδης: Ως πότε θα γινόμαστε θεατές τραγικών συμβάντων;

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Χθες το απόγευμα, 25 Αυγούστου, γίναμε μάρτυρες ενός ακόμη τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκη – Κιλκίς, στο ύψος της Νέας Σάντας, με ένα νεκρό και 4 τραυματίες. Το τροχαίο συνέβη στο τμήμα από Α/Κ Ασσήρου έως Ν.Σάντα του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης – Κιλκίς που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί και καρκινοβατεί από το 2011 η αποπεράτωσή του.

Επιβεβαιώνεται, για μια ακόμα φορά, η δυναμική του οινοποιητικού τομέα στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Επιβεβαιώνεται, για μια ακόμα φορά, η δυναμική του οινοποιητικού τομέα στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, καθώς, από την ολοκλήρωση της διαδικασίας χορήγησης αδειών φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το 2024, προκύπτει αυξητική τάση στον αριθμό των στρεμμάτων που κατανέμονται στους αμπελοκαλλιεργητές της Π.Ε. Κιλκίς.

Ο Καραγκιόζης Αστροναύτης σήμερα στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς



Διακοπές ηλεκτροδότησης στους Ευζώνους του Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΕΥΖΩΝΟΙ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 28-08-2024 ΤΕΤΑΡΤΗ από ώρα 10:00 έως 14:30.

Σκοτώθηκε 55χρονος σε τροχαίο

Χθες (25 Αυγούστου 2024) και ώρα 16:50 περίπου, στο 28ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου (Ύψος Νέας Σάντας Κιλκίς), Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 55χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 44χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου οδηγού και τον τραυματισμό της 44χρονης οδηγού, καθώς και ενός 38χρονου ημεδαπού και δύο ανήλικων ημεδαπών, που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Συναυλία του Δημήτρη Μπάση στον Αρχαιολογικό Χώρο Ευρωπού

- ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:00, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΥΡΩΠΟΥ
- H ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ 3€

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς με την στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, του Δήμου Παιονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν σε μια συναυλία-εμπειρία για την ανάδειξη του Αρχαιολογικού Χώρου Ευρωπού (στην κοιλάδα του Αξιού) «Μία Φωνή – Μία Πνοή» με τους αγαπημένους καλλιτέχνες, Δημήτρη Μπάση και Μάνο Αχαλινωτόπουλο.

50 Χρόνια Ν.Δ.: Αποτίμηση έργου έξι ετών ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νομού Κιλκίς - Απολογισμός Κυβερνητικού έργου στο ν. Κιλκίς

Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Κεντρικής Μακεδονίας για τις διενέργεια ελέγχων κατά τη λειτουργία των κατασκηνώσεων

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Κεντρικής Μακεδονίας
Ο πρόσφατος πνιγμός ενός 8χρονου κοριτσιού σε πισίνα κατασκήνωσης, ιδιοκτησίας της εταιρείας Κατασκηνωτική Εκπαιδευτική Α.Ε., στην ΠΕ Χαλκιδικής όχι μόνο συντάραξε το πανελλήνιο, αλλά ταυτόχρονα ανέδειξε και σοβαρά προβλήματα στην ασφαλή λειτουργία της για τους κατασκηνωτές.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 26/8/2024, 9:32 π.μ.

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία, στο πλαίσιο ειδικού τροχονομικού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Πέτρος Παππάς: Πόσους νεκρούς θα θρηνήσουμε ακόμη στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης-Κιλκίς μέχρι η Κυβέρνηση να ολοκληρώσει το «αμαρτωλό» έργο;

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε χτες, 25 Αυγούστου στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, στο ύψος της Νέας Σάντας.

Καλώς τους και ας άργησαν …

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Με μεγάλη καθυστέρηση, (κατανοούμε απόλυτα τους λόγους) η κομματική οργάνωση της ΝΔ Κιλκίς, προέβη σε μια δήθεν ανακοίνωση, μέσα από την οποία προσπαθεί να απαντήσει σε προηγούμενη δημοσίευση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κιλκίς, όπου θέσαμε προς αυτήν, μια σειρά από συγκεκριμένα πολιτικά ερωτήματα.