Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 27/6/2020, 9:20 μ.μ.

Εξαρθρώθηκε συμμορία τα μέλη της οποίας ενέχονται σε πλήθος περιπτώσεων κλοπών
Η εντατική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξάρθρωση συμμορίας, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε πλήθος περιπτώσεων κλοπών (τετελεσμένες και σε απόπειρα).

Η Ισαβέλλα Τυσόν λίγο πριν την Αγία Πετρούπολη


Του Φώτη Μισόπουλου
Πρόζα για τρία πρόσωπα και μια λευκή νύχτα ΣΚΗΝΙΚΟ: Το βλέμμα που πέφτει - κτήμα δικό μας[1α]
Τα πρόσωπαΦΙΟΝΤΟΡ ΜΙΧΑΗΛΟΒΙΤΣ, ΙΣΑΒΕΛΛΑ ΤΥΣΟΝ, Ο ΕΝΟΙΚΟΣ, Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ
Κάτω η ζωή μισο-αδειασμένηΦεύγει πεθαίνοντας
FERNANDO PESSOA[1]

Βρέθηκαν 370.700 ευρώ στις όχθες της λίμνης Δοϊράνης!

- Βρέθηκαν 370.700 ευρώ στις όχθες της λίμνης Δοϊράνης!
- Είναι πεταμένα εδώ και αρκετά χρόνια αλλά κανείς δεν σκύβει να τα πάρει!
Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Εδώ και αρκετά χρόνια, στις όχθες της πανέμορφης Λίμνης Δοϊράνης είναι πεταμένα περίπου 370.700 ευρώ! Κατά παράξενο ίσως και εγκληματικό τρόπο, κανείς δεν έχει διάθεση να τα αξιοποιήσει. Τα βλέπουν οι πάντες, αλλά παραμένουν απαθείς και αδιάφοροι. Σιγά μην ασχοληθούν για 370.700 ψωροευρώ. 

Ξυλοκερατιά Κιλκίς: Ένα ήρεμο χωριό

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Μια άλλη όμορφη διαδρομή στις ομορφιές του τόπου μας, μου δίνει την χαρά να περιγράψω ένα άλλο όμορφο Χωριό περιτριγυρισμένο από το χρώμα της εποχή που έχουν τα χωράφια μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο αλωνισμού.

Φραγγίδης: Διόδια χωρίς δρόμο, "πάει πολύ" κύριε Υπουργέ

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε ερώτηση του Βουλευτή Νομού Κιλκίς κ. Γεωργίου Φραγγίδη προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή για το ζήτημα κατασκευής του τμήματος της ΠΑΘΕ-ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΣ Α.Ε από το κόμβο του Πολυκάστρου έως τον κόμβο Χαλάστρας, ένα οδικό σημείο το οποίο έχει κοστίσει σε δεκάδες ανθρώπινες ζωές η έλλειψη ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου, που πραγματικά εξυπηρετεί τις ανάγκες των Ελλήνων πολιτών, όσο και των τουριστών που εισέρχονται από τον Μεθοριακό Σταθμό των Ευζώνων. 

Το Επιμελητήριο Κιλκίς υπέγραψε «Παράταση του Συμφώνου Συνεργασίας» με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Επιμελητήριο Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι πρόσφατα υπέγραψε «Παράταση του Συμφώνου Συνεργασίας» με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, με σκοπό να προσφέρει σε όσους χρησιμοποιούν μουσική στις εγκαταστάσεις τους μέσα από το ρεπερτόριό της μία νόμιμη, ποιοτική και οικονομικά προσιτή λύση στο μείζον θέμα της είσπραξης των πνευματικών δικαιωμάτων και τους καλεί να αξιοποιήσουν τα οφέλη της συμφωνίας.

Κιλκίς: Τηλε–εκδήλωση με θέμα «Περιβάλλον – Υπάρχει επόμενη μέρα;»

Ανακοίνωση Θεματικής Επιτροπής Περιβάλλοντος ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς
Η Θεματική Επιτροπή Περιβάλλοντος ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς διοργανώνει τηλε – εκδήλωση την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 7 και 30 το απόγευμα με θέμα: «Περιβάλλον – Υπάρχει επόμενη μέρα;».

Παιδικός Σταθμός ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

Έρευνα: Οι δραστηριότητες των μαθητών/τριών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Κατά την επαναλειτουργία των σχολείων μετά την καραντίνα οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος Στ1 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς πραγματοποίησαν μια μικρή διαδικτυακή έρευνα μεταξύ των συμμαθητών τους σχετικά με την καθημερινότητά τους κατά τη διάρκεια των ημερών του εγκλεισμού. 

(Video) Η νέα διοίκηση του Κιλκισιακού παρουσιάζει τους στόχους και το πλάνο της


- Λαζ. Μεταλλίδης: Το μότο του νέου Κιλκισιακού είναι, "Συνεργασία με όλους".
- Η νέα διοίκηση του Κιλκισιακού παρουσιάζει τους στόχους και το πλάνο της, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020.