Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Σύσκεψη για την πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Έργα Κοινού Ενδιαφέροντος στον Ηλεκτρισμό

Συγκλήθηκε σήμερα στο ΥΠΕΚΑ από τον Υφυπουργό Γ. Μανιάτη και με τη συμμετοχή του Γ.Γ. Κ. Μαθιουδάκη σύσκεψη για να εξεταστεί η πρόοδος της προετοιμασίας της χώρας μας για την προώθηση έργων υποδομής για ένταξη στην πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Έργα Κοινού Ενδιαφέροντος στον Ηλεκτρισμό. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των φορέων ΡΑΕ, ΑΔΜΗΕ, ΕΛΕΤΑΕΝ, ΕΣΗΑΠΕ, ΣΕΦ και ΣΠΕΦ. Διαπιστώθηκε ότι η προετοιμασία από πλευράς της χώρας μας ευρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο.

Μήνυμα του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών

Ελληνίδες, Έλληνες,
Σήμερα επισκέφθηκα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ζήτησα τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών την 6η Μαΐου. Η παρούσα κυβέρνηση ολοκλήρωσε το κύριο έργο που της είχε ανατεθεί. Μια νέα κυβέρνηση, με νωπή λαϊκή εντολή, θα κληθεί να συνεχίσει την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της οικονομίας.

Δήλωση Σαμαρά για τις εκλογές

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Κάποιοι δεν ήθελαν τις εκλογές. Σήμερα παίρνουν την απάντησή τους.
Κάποιοι δεν πίστευαν ότι θα γίνουν εκλογές. Κι αυτοί σήμερα παίρνουν την απάντησή τους…
Τώρα ανοίγει μια νέα σελίδα για τη χώρα...
Ο λαός, την τελευταία φορά, τον Οκτώβριο του 2009, ψήφισε πιστεύοντας κούφιες υποσχέσεις. Το πλήρωσε ακριβά. Και σήμερα είναι σοφότερος.

Εγκύκλιος Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου για το Πάσχα

Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ
Πρός τον Ιερόν Κλήρον και τον Ευσεβή λαόν
τῆς καθ’ ἠμᾶς Ἱερᾶς Μητροπόλεως
Ἀγαπητοί μου ἀδελφοί, τέκνα ἐν Κυρίω ἀγαπητά,

«Πάσχα Κυρίου, Πάσχα· ἐκ γὰρ θανάτου πρὸς ζωήν, καὶ ἐκ γῆς πρὸς οὐρανόν, Χριστὸς ὁ Θεός, ἡμᾶς διεβίβασεν, ἐπινίκιον ᾄδοντας»
Ὁ μέγας ὑμνωδός τῆς Ἐκκλησίας μας ὁ ἅγιος Ἰωάννης ὁ Δαμασκηνός στηριζόμενος στήν ἀναστάσιμον ὁμιλίαν τοῦ ἐν ἁγίοις πατρός ἠμῶν Γρηγορίου τοῦ θεολόγου, ὑμνεῖ πανηγυρικά καί ὁλόθυμα μέ ὕμνους πνευματικούς, τό μέγα καί κορυφαῖον γεγονός τῆς Ἀναστάσεως τοῦ Θεανθρώπου Ἰησοῦ Χριστοῦ.

Λαμπρή η εορτή των Βαϊων στον Άγιο Δημήτριο Κιλκίς

Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς Κυριακή των Βαΐων, όπου της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Πολυανής & Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ. Ο ιστορικός ναός ήταν στολισμένος σύμφωνα με το εκκλησιαστικό έθιμο με τα Βάγια και τους Φοίνικες, καθώς η Εκκλησία μας εορτάζει την είσοδο του Κυρίου στην πόλη της Ιερουσαλήμ.

Ονόματα υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τις επικείμενες εκλογές

ΚΙΛΚΙΣ 
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΟΞΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α’ ΑΘΗΝΑΣ 

ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

Ομιλία προέδρου ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλου στην 15η σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος

Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι, είχαμε την ευκαιρία πριν από ελάχιστες μέρες, την Παρασκευή στη Σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου, να μιλήσουμε για την κατάσταση της χώρας, τους κινδύνους, τα διλήμματα, τις προοπτικές, τις ελπίδες, το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, την αυτοδύναμη Ελλάδα. Κοιτάμε τους Έλληνες στα μάτια και τους λέμε ότι μαζί αγωνιζόμαστε και θα τα καταφέρουμε, γιατί μπορούμε και στα δύσκολα.

Με ποιους τρόπους επιτήδειοι εξαπατούν ηλικιωμένους και τους αποσπούν χρήματα - Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας δραστηριοποιούνται καθημερινά για τον εντοπισμό προσώπων που επιχειρούν να εξαπατήσουν με διάφορους τρόπους και μεθόδους πολίτες, και ιδίως ηλικιωμένους. Ταυτόχρονα, σε περιπτώσεις καταγγελιών αναζητούν τους ανθρώπους αυτούς, προκειμένου να τους οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη. Με αφορμή πρόσφατα περιστατικά που ηλικιωμένοι, κυρίως, πολίτες εξαπατήθηκαν, σε διάφορες περιοχές της χώρας, από επιτήδειους που τους προσέγγισαν και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους απέσπασαν χρηματικά ποσά, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της πρόληψης και της αποτροπής τέτοιων περιστατικών, συνιστά τα ακόλουθα:

Δήλωση Καρατζαφέρη για τη σύλληψη του Άκη Τζοχατζόπουλου

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, αναφερόμενος στη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου, τόνισε τα εξής:
«Πολύ βολική η ημερομηνία της σύλληψής του…Τι άλλαξε τελευταία ημέρα και έπρεπε να γίνει τώρα η σύλληψή του; Όλοι μας ξέραμε τόσα πράγματα και είχαμε υποψιαστεί και γνωρίζαμε πράγματα. Νομίζω ότι όλα αυτά, εντάσσονται στο πλαίσιο σχεδιασμών δημιουργίας εντυπώσεων.

Π.Ψωμιάδης προς Σαμαρά: "Δεν συμμετέχω στην επιτροπή εκλογικού αγώνα γιατί δεν θέλω να επιβαρύνω τη ΝΔ με τα δικά μου προβλήματα"

Σχετικά με τη συγκρότηση της εθνικής επιτροπής εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την τιμητική πρότασή του να συμμετάσχω στην εθνική επιτροπή εκλογικού αγώνα της παράταξης, όμως στην παρούσα φάση αποτελεί συνειδητή επιλογή μου να μην συμμετάσχω, καθώς δεν θέλω να επιβαρύνω τη ΝΔ με τα δικά μου προβλήματα. Έχω δηλώσει πολλές φορές και θα το επαναλάβω, είμαι Νέα Δημοκρατία, στηρίζω Νέα Δημοκρατία, δηλώνω παρών».

Βασικά σημεία της τοποθέτησης του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο

Η κυβέρνηση αυτή ορκίστηκε στις 11 Νοεμβρίου 2011, σε μια περίοδο που η χώρα μας βρισκόταν ένα βήμα πριν από την πτώχευση και την οικονομική κατάρρευση. Η θέση της στη ζώνη του ευρώ τελούσε υπό αίρεση. Αναλάβαμε να φέρουμε σε πέρας ένα συγκεκριμένο και δύσκολο έργο σε περιορισμένο χρονικό διάστημα. Μπορούμε να συμπεράνουμε σήμερα, που κλείνουν ακριβώς πέντε μήνες από την ορκωμοσία μας, ότι οι κύριοι στόχοι αυτής της κυβέρνησης επιτεύχθηκαν.

Εκλογές στις 6 Μαΐου. Έκδοση προεδρικού διατάγματος για τη διάλυση της Βουλής, στις 8 το διάγγελμα Παπαδήμου

Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος ζήτησε την διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών στις 6 Μαΐου. Οι κκ. Παπούλιας και Παπαδήμος δεν θέλησαν να έχουν τον καθιερωμένο τυπικό διάλογο ενώπιον των δημοσιογράφων, καθώς ο πρωθυπουργός περιορίστηκε να ενημερώσει τους εκπροσώπους του Τύπου ότι πρόκειται να τοποθετηθεί με το μήνυμα που θα απευθύνει στον ελληνικό λαό το βράδυ.

«Ελλήνων Πάσχα» από την εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα…»

Σε ένα δίωρο εορταστικό πρόγραμμα την Κυριακή του Πάσχα μας προσκαλεί η εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα…» της 4Ε. Από την Νέα Ευκαρπία του νομού Θεσσαλονίκης Μικρασιάτες αλλά και Βλάχοι παρουσιάζουν τον τόπο τους, την ιστορία, τα έθιμά τους αλλά και ένα πασχαλινό γλέντι που θα μείνει αξέχαστο. Σε αυτή την γωνιά της Μακεδονικής γης ο δημοσιογράφος Θανάσης Κληματσίδας και η ομάδα της εκπομπής μας ενημερώνουν για την πλούσια ιστορία αλλά και για πτυχές που είναι άγνωστους σε πολλούς από εμάς.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: ΠΩΣ η εταιρία EuropeanGoldfields που έχει σχέση με την Goldman Sachs, με μόλις 11 εκ.ευρώ αγόρασε από το Δημόσιο, χρυσό και άργυρο αξίας 15.4 Δισεκατομμυρίων!!!

Τού Γιώργου Αδαλή από aegeantimes.gr Διαβάστε τι αποκαλύπτει στους AegeanTimes, ο καθηγητής του ΑΠΘ, Αντώνης Βαρδουλάκης
Ηταν παραμονές των εκλογών του 2004, όταν η Κυβέρνηση Σημίτη, προχώρησε σε μια συμφωνία που ουδείς ασχολήθηκε με το περιεχόμενό της και ο πολιτικός κόσμος, λες και έπαθε … «λουμπάγκο» και αδυνατούσε να ασχοληθεί με το θέμα! Ηταν βέβαια και το προεκλογικό κλίμα, η … ευμάρεια της οικονομικά εύρωστης Ελλάδας των Ολυμπιακών αγώνων, και που καιρός να ασχοληθούν με αυτό που θα αποκαλύψουμε σήμερα! Με την πανηγυρική ανακοίνωση εξαγοράς της European Goldfields, που ελέγχει τα «Μεταλλεία Κασσάνδρας», από έναν ισχυρό «παίκτη» στην παγκόσμια αγορά χρυσού, την καναδική Eldorado Gold, έκλεισε ένας κύκλος απίστευτων υπεραξιών γύρω από τον χρυσό της Χαλκιδικής.

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 34 ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ: «Μήπως η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή σηματοδοτεί υποβάθμιση της προστασίας καταναλωτή;»

Οι 34 υπογράφουσες Ενώσεις Καταναλωτών, με λύπη και ανησυχία πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή κ. Δημήτρη Σπυράκου από το αξίωμά του. Κατά την υπερδιετή θητεία του, υπηρέτησε με μοναδική συνέπεια, αντικειμενικότητα και ήθος, τα εφ’ ώ ετάχθη, προβαίνοντας σε ενέργειες που στόχο είχαν την θωράκιση των καταναλωτών της χώρας μας, την αναβάθμιση του ρόλου των Ενώσεων Καταναλωτών και την προώθηση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Συνελήφθη ημεδαπός στην Κατερίνη για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο

Συνελήφθη σήμερα (11.04.2012) το πρωί, στην Κατερίνη, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 53 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατά το χρονικό διάστημα 31.07.2009 έως 29.04.2011.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 110.368,64 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.  Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 98 του Ποινικού Κώδικα και του άρθρου 25 παρ. 1δ’ του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου εκπροσωπεί την Ελλάδα ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο αγώνας στις 22 Απριλίου στο Βελιγράδι της Σερβίας

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του μαραθώνιου δρόμου που φέτος θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Σερβίας στο Βελιγράδι στις 22 Απριλίου, θα λάβει μέρος ο πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννης Παπαδόπουλος , ο οποίος θα εκπροσωπήσει την την Ελλάδα και φυσικά το Κιλκίς σε μία μεγάλη Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο Παπαδόπουλος έχει ήδη δηλωθεί από τον ΣΕΓΑΣ στην ABAF (Ομοσπονδία Στίβου των Βαλκανικών χωρών) και θα είναι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που δηλώθηκε ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στην διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται παράλληλα με τον 24ο Διεθνή Μαραθώνιο του Βελιγραδίου.Η παρουσία του αθλητή του ΓΑΣ Κιλκίς με το εθνόσημο, πέρα από μια τεράστια προσωπική δικαίωση για τον ίδιο για την συνεπή και αδιάλειπτη παρουσία του τα τελευταία χρόνια στα αγωνίσματα των μεγάλων αποστάσεων, αποτελεί και ιδιαίτερη τιμή τόσο για τον αθλητισμό του Κιλκίς συνολικά, όσο και για τον σύλλογό του τον ΓΑΣ Κιλκίς στον οποίο ανήκει και αγωνίζεται από τον πρώτο χρόνο της αθλητικής του σταδιοδρομίας.

4ο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου «Τέλης Πολιτάκης» στο Δροσάτο

Ρεπορτάζ Κώστας Στεφανίδης
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 9 και 10 Απριλίου το 4ο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου “ΤΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ” που διοργανώθηκε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΔΡΟΣΑΤΟΥ” στις εγκαταστάσεις της στο Δροσάτο Κιλκίς.
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες:
Α.Ε. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ -
Π.Α.Ο.Κ. ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΔΡΟΣΑΤΟΥ
Οι ηλικιακές κατηγορίες ήταν:

Πρόσκληση για παραδοσιακές εορταστικές εκδηλώσεις στον Ευρωπό Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να πραραβρεθείτε στις ετήσιες παραδοσιακές εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται προς τιμήν του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ στον Ευρωπό την Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 και ώρα 17:30 μ.μ. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στη θέση "Μοναστήρι" και περιλαμβάνουν:
α.- Παραδοσιακό γεύμα "κεσκέκι" και κρασί.
β.- Παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Μουσικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού.
γ.- Παραδοσιακούς Παλαιστικούς αγώνες.


Συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση των υποβρυχίων

Στο σπίτι του στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου συνελήφθη το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά από ένταλμα που εξέδωσε ο ανακριτής που ερευνά την υπόθεση των υποβρυχίων.
Ο κ.Τσοχατζόπουλος συνελήφθη με την κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ.
«Πάμε στον ανακριτή. Θα τα πούμε εκεί» δήλωσε ο κ.Τσοχατζόπουλος προσερχόμενος στην ΓΑΔΑ.

Συλλήψεις ατόμων για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών σε Πέλλα και Κιλκίς

Στο πλαίσιο ελέγχων ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών από την παράνομη εμπορία και χρήση κροτίδων και βεγγαλικών, συνελήφθησαν χθες (10.04.2012), σε Πέλλα και Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς αντίστοιχα, δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών. Στην πρώτη περίπτωση, στην Αραβυσσό Πέλλας, σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος γεωργικών ειδών ιδιοκτησίας 42χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (60.196) πυροτεχνήματα και παιδικά αθύρματα, τα οποία διέθετε προς πώληση χωρίς άδεια, καθώς αυτή είχε λήξει και δεν είχε προβεί στην ανανέωσή της.

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Συνελήφθησαν χθες (10.04.2012) το πρωί, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, τρεις ημεδαποί 31, 32 και 50 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κατοχή, διανομή και πώληση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ότι ο 50χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες κάνναβης σε άτομα της περιοχής του Κιλκίς, οι αστυνομικοί έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση την οικία του.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στην Κατερίνη

Συνελήφθησαν χθες (10.04.2012) το απόγευμα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, δύο ημεδαποί 29 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κατοχή και διάθεση ναρκωτικών ουσιών. Αρχικά, στην Κατερίνη, σε αστυνομικό έλεγχο του 29χρονου βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο σακουλάκι που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης. Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος προμηθεύτηκε την ποσότητα κάνναβης από τον 27χρονο.

Ομιλία Κιλτίδη με θέμα «Κανονισμός ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και λοιπές διατάξεις»

Κύρια σημεία ομιλίας του ειδικού αγορητή του ΛΑ.Ο.Σ Κωνσταντίνου Κιλτίδη, κατά τη δεύτερη ημέρα συζήτησης επί των άρθρων του Σ/Ν του Υπουργείου Εργασίας με θέμα «Κανονισμός ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και λοιπές διατάξεις»
Απώλεια Εθνικής Ανεξαρτησίας «Δεν είναι δυνατόν και δεν αντέχω πλέον να ακούγεται από χείλη πολιτών, ότι ψηφίζονται διατάξεις νόμου κατ’ επιταγήν κάποιων εκτός της χώρας μου και εκτός της πατρίδος μου. Εδώ υπάρχουν δυο κόσμοι και ο καθένας διαλέγει το δρόμο που θα ακολουθήσει. Ή το δρόμο του προσκυνημένου ή το δρόμο του γενναίου. Βεβαίως υπάρχει διαβάθμιση και στους προσκυνημένους (κάποιοι σέρνονται μπουσουλώντας και κάποιοι προσπαθούν να γαντζωθούν από κάπου για να σηκωθούν) και στους γενναίους (κάποιοι υποκρίνονται και κάποιοι ψευδεπίγραφα εκφράζουν τη γενναιότητα)».

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το μέτρο 113 «Πρόωρη συνταξιοδότηση καπνοπαραγωγών»

Με απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης – Τροφίμων καλούνται οι ηλικιωμένοι καπνοπαραγωγοί που έχουν ενεργοποιήσει δικαιώματα καπνού στις καπνοπαραγωγικές περιοχές το 2009 και ενδιαφέρονται να αποχωρήσουν από την ενεργό επαγγελματική δραστηριότητα με το σύστημα της πρόωρης συνταξιοδότησης στα πλαίσια της εφαρμογής του Μέτρου 113, του Αξονα 1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 – 2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής»:

Ανακοίνωση 71 Α/Μ Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ»

Σας ενημερώνουμε, ότι την Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της εορτής του προστάτη του Στρατού Ξηράς Μεγαλομάρτυρα Αγ. Γεωργίου, εκδήλωση «Ανοιχτά Στρατόπεδα», στο Στρατόπεδο «ΚΑΜΠΑΝΗ» στο Κιλκίς. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραστούν οι Θρησκευτικές, πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του Νομού Κιλκίς. Μετά την τελετή, στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί έκθεση σύγχρονων οπλικών - τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, λοιπών ειδικών υλικών και μέσων.

Πολίτες Αριστοτέλη: "Νέος λίβελος από το γερμανικό περιοδικό FOCUS σε βάρος της Ελλάδας.."

Τα 'σπασαν και τα 'καψαν....
οι μεταλλωρύχοι στην Ιερισσό
κατά το FOCUS...!!!
Χάρη στις καλές υπηρεσίες ....των εγχώριων "υπερπατριωτών" και "σωτήρων του περιβάλλοντος"... 
Ο νέος λίβελος που δημοσίευσε σήμερα το γνωστό για τον ανθελληνισμό του, Γερμανικό περιοδικό Focus, αφορά τη ΒΑ Χαλκιδική και τα όσα έγιναν πρόσφατα στην Ιερισσό και τις Σκουριές.
Γράφτηκε με "πληροφορίες", που δόθηκαν από το "Παρατηρητήριο...". Λέει πράγματα τα οποία επιβεβαιώνουν εις το έπακρο το χυδαίο μηχανισμό της μαύρης προπαγάνδας, που στηλιτεύουμε εδώ και ένα χρόνο.

Ηλικιωμένοι βίαζαν τις ανήλικες κόρες των συγχωριανών τους!

Σε 9 χρόνια κάθειρξη και 3.000 ευρώ πρόστιμο καταδικάστηκαν τρεις άνδρες ηλικίας άνω των 80 ετών, από το χωριό Βιδιάκι Αρκαδίας κατηγορούμενοι ότι επό 8 χρόνια αποπλανούσαν και ασελγούσαν στις κόρες συγχωριανών τους ηλικίας 14 και 15 ετών. Η δράση των ηλικιωμένων αποκαλύφθηκε όταν μία από τις κοπέλες έμεινε έγκυος και επειδή δεν ήταν δυνατή η διακοπή της κύησης... γέννησε!

Τίτλοι εφημερίδων Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Με ανακοίνωση από τον Δημ. Ρέππα – 712.076 είναι οι κρατικοδίαιτοι υπάλληλοι του Δημοσίου! (εκτός ΔΕΚΟ)·Στο Φανάρι ο Αντώνης Σαμαράς εν όψει των Αγίων Ημερών – Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη·Συνάντηση Παπούλια – Παπαδήμου το απόγευμα.. – Σήμερα η οριστική ανακοίνωση για την ημερομηνία των εκλογών
ΑΥΓΗ ·Κάλπες στις 6 Μαΐου- «Μαύρο» στο χάος του Μνημονίου·Πρόταση Νόμου – Κανένας άνεργος χωρίς επίδομα – περίθαλψη- ασφάλιση·»Κούρεμα» στα χρέη των νοικοκυριών προτείνει το ΔΝΤ!