Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Τατίδης: "Το Τ.Ε.Ι. Κιλκίς και οι Κασσάνδρες"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Διαβάζω τις τελευταίες ημέρες στον τοπικό τύπο για το Τ.Ε.Ι. Κιλκίς διάφορα σχόλια, σχόλια δυσάρεστα για το Τ.Ε.Ι, από ανθρώπους που γνωρίζουν το θέμα, αλλά τα σχόλια είναι παντελώς άσχετα με την πραγματικότητα, δείχνουν αντίδραση στην λειτουργία του νέου κτιρίου, προβάλλοντας τα όποια τυχόν θέματα μπορούν να προκύψουν. Τα σχόλια αναφέρουν λίγο πολύ, το Τ.Ε.Ι Κιλκίς δεν θα προλάβει λειτουργήσει ούτε μία ημέρα, θα κλείσει για πάντα.

Σημαντικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες από την ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Εργαστήρια κεραμικής
Η έκθεση κεραμικής της Ολυμπίας Κοσμίδου και της Σοφίας Παπαμπουγιούκη έκλεισε τον κύκλο της, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων στους επισκέπτες και αποσπώντας τα ευμενέστερα σχόλια και σημαντικές κριτικές. Απόδειξη η μεγάλη επισκεψιμότητά της. 

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 ελάτε να τρέξουμε

Την Κυριακή 15 Μαΐου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς και ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς συνδιοργανώνουν το Kilkis City Trail 2016 με τέσσερις αγώνες δρόμου για όλες τις ηλικίες και όλες τις ικανότητες:

Παρατείνονται οι συμβάσεις του προσωπικού καθαριότητας

Την αυτοδίκαια παράταση των συμβάσεων του προσωπικού που προσλήφθηκε για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών στον τομέα της καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προβλέπει το άρθρο 76 του νόμου «Ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις» ο οποίος ψηφίστηκε την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή.

Ο φόρος αίματος της ημέρας

Σήμερα (10-05-2016) το πρωί, σε δημοτική οδό του δημοτικού διαμερίσματος Παλαιοκώμης Σερρών, αγροτικός ελκυστήρας που οδηγούσε 77χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθμευμένο αγροτικό μηχάνημα και ακολούθως ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του παραπάνω οδηγού.

Πολύκαστρο: Εκδήλωση για παιδιά με θέμα την Κυκλοφοριακή Αγωγή


Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παιονίας στα πλαίσια του Θεατρικού Εργαστηρίου για Παιδιά των ΚΔΑΠ διοργανώνει εκδήλωση για παιδιά με θέμα την Κυκλοφοριακή Αγωγή. Τι πρέπει να προσέχουν τα παιδιά ως πεζοί και ως επιβάτες σε οχήματα και μέσα μαζικής μεταφοράς; 

"Η Μαρία δεν είναι πια ανάμεσά μας"

Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
«….Τ' αστέρια τρεμουλιάζουνε καθώς

το μάτι ανοιγοκλείνει προτού δακρύσει... …»
Αυτή τη φορά τα αστέρια τρεμουλιάζουνε για να υποδεχτούν ένα άλλο αστέρι ανάμεσα τους.

Φτάνει πια: Βεβήλωσαν τάφο στην Ειδομένη

Του Πάνου Μόλλια
Ένα δυσάρεστο γεγονός έρχεται να προστεθεί στα πολλά κρούσματα που προέρχονται από τους μετανάστες και πρόσφυγες. Όμως είναι ένα ιδιαίτερο περιστατικό που έχει να κάνει με την πολιτισμική κληρονομιά μας, με την βεβήλωση τάφου και με την απαξίωση προς όλους μας.

Μόνο με άδεια η καύση καλαμιών

Σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε στις 5/5/2016 στην ΠΕ Κιλκίς η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας που αφορούσε στην ανάληψη δράσεων από τους αρμόδιους φορείς για την πρόληψη αλλά και την ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών.

Άθλος Κιλκίς: Προπονητική Ημερίδα στο Εκκλησάκι της Βάθης

Στις 8 Μαΐου 2016, ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με σκοπό την επανένταξη της αγωνιστικής ομάδας στις προπονήσεις ομαλά πραγματοποίησε Προπονητική Ημερίδα στο Εκκλησάκι της Βάθης Κιλκίς επάνω στον λόφο του χωριού. 

Πετυχημένη και αυτή η αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία και με τις καλύτερες εντυπώσεις πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του ΕΣΣ Κιλκίς στις 8 του Μάη στην πλατεία Ειρήνης Κιλκίς. 

Τροποποίηση ΚΥΑ – αδειών κυκλοφορίας Φ.Ι.Χ. αυτοκινήτων σε ιδιοκτήτες αυτοπροωθούμενων θεριζοαλωνιστικών μηχανών

Υπογράφηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκο Μπόλαρη και στάλθηκε για υπογραφή στην Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, η ΚΥΑ με την οποία αντιμετωπίζεται το πρόβλημα που δημιουργείτο κατά το παρελθόν κατά τη διακίνηση προϊόντων θεριζοαλωνιστικών μηχανών κατά την περίοδο συγκομιδής.