Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Εργασίες κοπής πρασίνου στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας


Εργασίες κοπής πρασίνου στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021.

Δύο συνεργεία άμεσης επέμβασης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτες ανάγκες σε τέσσερις κομβικούς οδικούς άξονες


Δυο οχήματα έκτακτης ανάγκης και άμεσης επέμβασης σε οδικούς άξονες της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής, της Ημαθίας και της Πέλλας διαθέτει πλέον η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία


Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας).

(Video) Ξεκινά η Μικτή Χορωδία του Καλλιτεχνικού & Πολιτιστικού συνόλου "η πόλις"

 
Το Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό σύνολο «η πόλις» με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη δημιουργία μικτής χορωδίας. Κάθε Πέμπτη τις ώρες 18:30-20:30 και με όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, στα καλλιτεχνικά εργαστήρια του «πόλις», Σουρή 6, Κιλκίς, θα γίνονται τα μαθήματα και οι πρόβες από την μαέστρο Άλκηστη Τόγια.

Τακτική δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 09:00 στην αίθουσα "Ιωάννης Καρακασίδης" στο Δημοτικό κατάστημα στο Πολύκαστρο, για λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Κορωνοϊός (4/11/2021): 6.808 νέα κρούσματα (102 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 42 θάνατοι και 441 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.808, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 767.376 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 148 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.589 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ε. Αγαθοπούλου: Έχει σκοπό το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να αποζημιώσει τους αγρότες του Κιλκίς;


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Για το θέμα των αποζημιώσεων των αγροτών της ΠΕ Κιλκίς για τις ζημιές στις καλλιέργειες τους κατά το τελευταίο έτος ερωτήθηκε ο αρμόδιος Υπουργός από τη βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 4/11/2021, 2:36 μ.μ.


Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (3 Νοεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 3 κιλών και 64 γραμμαρίων, τις οποίες διέθετε προς πώληση. 

Συλλυπητήρια Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς, για το θάνατο του Θεόδωρου Δρεπανίδη


Ανακοίνωση 
Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς

Ο αδόκητος θάνατος, του εκλεκτού συντοπίτη και μέλους του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς, Θεόδωρου Δρεπανίδη, πλημμύρισε όλη την κοινωνία του Κιλκίς με μεγάλη θλίψη. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε η μνήμη του να παραμείνει αιώνια.

Διακοπή υδροδότησης στους οικισμούς “Βαπτιστής” και “Κυριακαίικα” του Δήμου Κιλκίς


Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές των οικισμών “Βαπτιστής” και “Κυριακαίικα” της Δ.Ε. Κιλκίς του Δήμου Κιλκίς ότι την Παρασκευή 05 Νοεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης για εργασίες καθαρισμού της δεξαμενής.

Έναρξη περιόδου διενέργειας και κοινοποίησης ετήσιας απογραφής ζωικού κεφαλαίου εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων και χοίρων έτους 2021


Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ Κιλκίς σας ενημερώνει ότι όλοι οι κάτοχοι κωδικού ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΚΗΣ και ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ
που δεν έχουν υποβάλει αίτηση διακοπής της λειτουργίας της, ακόμα και αν δεν έχουν ζωικό κεφάλαιο κατά την περίοδο της ετήσιας απογραφής που έχουν καταθέσει κι άλλη απογραφή μέσα στο έτος η οποία έγινε εκτός της επίσημης περιόδου υποχρεούνται για τα κάτωθι:

Τοποθέτηση Γ. Φραγγίδη για την κλιμακούμενη ενεργειακή κρίση


Τοποθέτηση Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς, στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών της Σλοβενίας

Κύριε Υπουργέ,
Nα σας καλωσορίσω στο ελληνικό Κοινοβούλιο και να σας ευχαριστήσω για τα συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο της Προέδρου μας, της κυρίας Φώφης Γεννηματά.

2ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Κιλκίς: Δράσεις ομίλου "Δια βίου μάθηση και εθελοντισμός"


Δελτία τύπου ομίλου "Δια βίου μάθηση και εθελοντισμός" του 
2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς

Υπ. Εκπαιδευτικός: Παρθένα Κυριακίδου, Φιλόλογος
Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και βοηθητική παρουσίαση με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό, τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τα κριτήρια επιλογής επαγγελμάτων αλλά και τους διαφορετικούς τύπους προσωπικοτήτων που αναμένεται να ανταποκρίνονται καλύτερα σε συγκεκριμένα επαγγέλματα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς στον όμιλο «Διά Βίου Μάθηση και Εθελοντισμός». Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τη σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, κυρία Β. Μαυρογονάτου, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου μέσω της πλατφόρμας zoom στον χώρο του σχολείου.

Δωρεάν Σχολικά Γεύματα


Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Εκπαιδευτικός - συγγραφέας

Όταν οι νέοι της Αρχαίας Σπάρτης ήθελαν να απαντήσουν στους μεγαλύτερους ότι θα γίνουν καλύτεροι από εκείνους, τους απευθύνονταν με τη φράση: «Άμμες δε γ’ εσόμεθα πολλώ κάρρονες», που σημαίνει ότι «εμείς θα γίνουμε καλύτεροι από εσάς». Αν θέλεις να αποδείξεις σε κάποιον ότι είσαι καλύτερός του, οφείλεις να του δείξεις με πράξεις.