Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Με πλήρως ψηφιοποιημένες διαδικασίες οι προσλήψεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών


Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Παιδείας & Θρησκευμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Με μια νέα, αμιγώς ψηφιακή διαδικασία ολοκληρώνεται η πρόσληψη αναπληρωτών καθηγητών για το νέο σχολικό έτος. Μέσω της στενής συνεργασίας της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως και του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, καθιερώθηκαν σημαντικές ψηφιακές καινοτομίες για τους αναπληρωτές και τις διοικητικές δομές, με στόχο την έγκαιρη στελέχωση των σχολικών μονάδων. 

Όσοι... επίδοξοι ηθοποιοί προσέλθετε


Η καλλιτεχνική εταιρία θεάτρου (θέατρο Σοφούλη) αναζητεί ηθοποιούς για τη νέα χειμερινή παραγωγή του «Βιρτζίνια» σε σκηνοθεσία Αντώνη Καραγιάννη κείμενο Δέσποινας Καλαϊτζίδου, βασισμένο στο θεατρικό έργο «Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ», που θα ανέβει τον Φεβρουάριο του 2022.

Α. Βεργίδης: Η αλληλεγγύη, σημαντικότερη πανανθρώπινη αξία και “πυξίδα” για τη στήριξη των πυρόπληκτων


Περισσότερους από 6,5 τόνους ζωοτροφών παρέλαβε σήμερα, Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021, η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς από επιχειρήσεις ζωοτροφών που δραστηριοποιούνται στον νομό, για τη στήριξη των πυρόπληκτων στον Πύργο Ηλείας.

Γ. Φραγγίδης: «Χωρίς κοινωνική συναίνεση, η κυβέρνηση νομοθετεί ένα σύστημα κοινωνικής ασφάλισης που οδηγεί σε μείωση συντάξεων»

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στην ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε σήμερα ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης κατά τη συζήτηση του σ/ν του Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την εισαγωγή του κεφαλαιοποιητικού συστήματος (ατομικός κουμπαράς χρηματοδοτούμενος από τις εισφορές του ασφαλισμένου) στην επικουρική ασφάλιση της νέας γενιάς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 1/9/2021, 9:01 μ.μ.


Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Συνελήφθη χθες (31 Αυγούστου 2021) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε δασώδη περιοχή πλησίον αγροκτήματός του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί μέσα σε γλάστρες 8 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 170 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 

Νοσοκομείο Κιλκίς: 34 εργαζόμενοι (σε σύνολο 569) τίθενται σε αναστολή εργασίας


34 εργαζόμενοι σε σύνολο 569 τίθενται από σήμερα Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου σε αναστολή εργασίας στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Ειδικότερα, το υγειονομικό προσωπικό που απομακρύνεται κατανέμεται ως εξής: 
Ιατρικό 2, Νοσηλευτικό 13, Λοιπό 7, Διοικητικό 5, Παραϊατρικό 3, ΣΟΧ (ορισμένου χρόνου) 4.

Κορωνοϊός (1/9/2021): 2.871 νέα κρούσματα (27 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 47 θάνατοι και 346 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.871, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 590.832 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.1% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 185 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.378 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ε. Αγαθοπούλου: «Υγεία και Παιδεία στα χέρια της πιο επικίνδυνης Κυβέρνησης και των πιο ανεύθυνων υπουργών που έγινε ποτέ»


Δήλωση της βουλεύτριας Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τους υγειονομικούς που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και για την μη έγκριση ολιγομελών τμημάτων των Λυκείων του Κιλκίς

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς σήμερα, Τετάρτη, 1 Σεπτέμβρη 2021:
45 εργαζόμενες και εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κιλκίς από σήμερα σε διαθεσιμότητα, διότι η Δημόσια Υγεία εν μέσω πανδημίας χρειάζεται τιμωρητικά μέτρα για να αντιμετωπίσει καλύτερα τον κορωνοϊό.

Δήμος Κιλκίς: Διακοπή ρεύματος αύριο σε Δαφνοχώρι, Παλαιό και Νέο Γυναικόκαστρο και στους Κάτω Αποστόλους


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης στους οικισμούς Δαφνοχώρι, Παλαιό και Νέο Γυναικόκαστρο και στους Κάτω Αποστόλους από τις 8:30 έως τις 11:30 λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

H Κατερίνα Νοτοπούλου, Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Τουρισμού Κ.Ο. ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ., μιλά στη Γνώμη και στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


H Κατερίνα Νοτοπούλου, Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Τουρισμού Κ.Ο. ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ., μιλά στη Γνώμη και στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

- Αρχικά πες μας τα βασικά για σένα αγαπητή Κατερίνα, καταγωγή, σπουδές, οικογένεια, επάγγελμα, πολιτική, κοινά, χόμπι.
Μεγάλωσα στο Κέντρο της πόλης. Είχα την τύχη όπως τα παιδιά της ηλικίας μου να παίξω στους δρόμους και στις πλατείες της Θεσσαλονίκης και να ονειρευτώ μαζί με τους φίλους μου.

Επίσκεψη του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη στο νομό Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
ΟΝΝΕΔ

Το Κιλκίς θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιεί με στόχο τη συνεχή επαφή με νέους από όλη τη χώρα.

Συνελήφθη ένα άτομο στην Πέλλα για κατοχή αρχαίων αντικειμένων


Συνελήφθη χθες (31 Αυγούστου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, για κατοχή αρχαίων αντικειμένων.

Τεχνολογικές αναδρομές με τον Νικηφόρο Χριστοφορίδη: Πως αγοράζουμε ένα smartphone...

Χάρης Καστανίδης: Θα διεκδικήσω την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής


Υπογράφει ο Χάρης Καστανίδης
Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του Κινήματος Αλλαγής

Υπάρχουν εποχές που τα σύνορά τους μετατοπίζονται πιο κοντά στους ανθρώπους και τις ελπίδες τους. Και γίνεται η ζωή τους καλύτερη και δικαιότερη.

Ξένες Γλώσσες "Αποστολίδου" στο Κιλκίς

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη στο Μητρώο Απογραφέων της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021


Δελτίο τύπου 
Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ)
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Απογραφέων της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών (ΠΚ), για απασχόληση κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2021, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη 12η ώρα της 27ης Αυγούστου 2021 μέχρι και τη 15η ώρα της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.