Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Έναρξη Ακαδημίας Basketball "Ατρόμητοι" Καμπάνη Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημίας Basketball "Ατρόμητοι" Καμπάνη Κιλκίς
Η πρώτη συγκέντρωση αθλητών και γονέων της ακαδημίας μας θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα αλλοδαπών που εκβίαζε μέσω διαδικτύου

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας εξαρθρώθηκε εξαμελής εγκληματική ομάδα για εκβίαση, μέσω διαδικτύου, σε βάρος ημεδαπού.

Τι νέο έρχεται στο Κιλκίς;


Σούλης: "Λάθος επιλογή η κατάργηση και συγχώνευση αστυνομικών τμημάτων στο νομό Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Πολιτευτή Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Η κατάργηση και συγχώνευση αστυνομικών τμημάτων στο νομό Κιλκίς αποτελεί άλλη μια λανθασμένη επιλογή της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

"Κίνητρο" Κιλκίς: Συγχαρητήρια στους μαθητές του φροντιστηρίου μας

Υπογράφουν οι υπεύθυνοι του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές του φροντιστηρίου μας!
Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία! 

Συμφωνία για τη διάσωση της "Μαρινόπουλος"

Ανοίγει ο δρόμος για τη διάσωση της Μαρινόπουλος καθώς οι πιστώτριες τράπεζες ενέκριναν το σχέδιο που κατέθεσε η Σκλαβενίτης και η «καυτή πατάτα» περνά πλέον στους χιλιάδες προμηθευτές της άλλοτε ισχυρής αλυσίδας super market.

ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας: "Η κυβέρνηση δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο ν. Κιλκίς"

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας ν. Κιλκίς
Με αιφνίδια απόφαση της η κυβερνητική πλειοψηφία που δυστυχώς βρίσκεται ακόμη στην εξουσία προκαλεί για άλλη μια φορά με τις αποφάσεις της όσον αφορά το κλείσιμο ή τη συγχώνευση του 40% αστυνομικών μονάδων ανά την επικράτεια.

Προσφορά εργασίας στο Kinesis-Gym Kilkis - 24/8/2016

Η διεύθυνση του γυμναστηρίου ζητά Γυμναστές - Γυμνάστριες απόφοιτους ΤΕΦΑΑ για συνεργασία σε ετήσια βάση με βασικό ωράριο απασχόλησης.

Συγχαρητήρια Γκουντενούδη προς τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων

"Από βάθους καρδίας απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για τον στόχο που πέτυχαν έπειτα από τη σκληρή προσπάθεια που κατέβαλαν για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.

Πανελλήνιες 2016: Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων του νομού Κιλκίς







01-Επιτυχόντες Αποφοίτων ΕΠΑ.Λ 2016 (Νέο Σύστημα)
02-Επιτυχόντες Αποφοίτων ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑΣ Α 2016 (10% ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 2015)
03-Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου 2016 (Νέο Σύστημα)
04-Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2016 (10% ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 2014)
05-Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2016 (10% ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 2015)
06-Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2016 (Παλαιό Σύστημα)
07-Επιτυχόντες Επιλογής ΕΠΑ.Λ Ομάδας Α 2016 (Παλαιό Σύστημα)


Τα αποτελέσματα είναι προσφορά των φροντιστηρίων Μ.Ε. Κίνητρο Κιλκίς και Όμηρος Κιλκίς


Θεσμός πλέον η Γιορτή Καλαμποκιού στο Σ.Σ.Μουριών

Η Τοπική Κοινότητα του Σιδηροδρομικού Σταθμού Μουριών βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις δύο τελευταίες ζεστές βραδιές του Ιουλίου, λίγο πριν από τη συγκομιδή του καλαμποκιού.

3η Έκθεση Εικαστικών του συνόλου "η πόλις" στο Κιλκίς


Το Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις», σας προσκαλεί στα εγκαίνια της 3ης έκθεσης εικαστικών των μελών και φίλων του την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 19:30, που θα πραγματοποιηθεί, με τη συντροφιά του μουσικού συνόλου του, στην καπναποθήκη της Αυστροελληνικής του Δήμου Κιλκίς. Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι 5 με 12 Σεπτεμβρίου 2016.

Ανακοίνωση Περιφέρειας για τα κρούσματα ελονοσίας στο Λαγκαδά

Από την Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας) ανακοινώνονται τα εξής, σε συνέχεια του δελτίου τύπου που απεστάλη στις 12 Αυγούστου 2016 σχετικά με τα δύο κρούσματα ελανοσίας με ενδείξεις εγχώριας μετάδοσης στον οικισμό Αγίου Βασιλείου του Δήμου Λαγκαδά:

Πωλείται το κατάστημα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων "Στ. Χατζηγεωργιάδης" στο Κιλκίς - 24/8/2016


Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγη ώρα οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας http://results.it.minedu.gov.gr
πληκτρολογώντας,

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Πρόγραμμα εκδηλώσεων 38ων "Αξιουπολίτικων"

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις πολιτιστικές & θρησκευτικές εκδηλώσεις «38α ΑΞΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ» που διοργανώνει ο Δήμος Παιονίας και η Δημοτική Κοινότητα Αξιούπολης, από 20 έως 27 Αυγούστου 2016 στην Αξιούπολη.  

Xρηματοδότηση εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης μαθητών με αναπηρία

Στην έγκριση χρηματοδότησης ύψους 1.543.750 εκ. ευρώ για την εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, για το σχολικό έτος 2016-2017, προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την ένταξη της σχετικής πράξης στο νέο ΕΣΠΑ (ΣΕΣ 2014 – 2020), που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Οδηγοί προσοχή: Έργα συντήρησης στο δρόμο Θεσσαλονίκης - Κιλκίς

Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα και λοιπές εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 και για μία περίπου εβδομάδα επί της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς (από τον κόμβο της Λητής έως τα όρια του νομού Κιλκίς) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.