Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

(VIDEO) Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς. Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023.

Κάλεσμα σε ανοιχτή σύσκεψη τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο εργατικό κέντρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Συνάδελφοι συναδέλφισσες,
μέλη ΔΣ Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, ΝΤ ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, Σωματεία Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Κιλκίς και Παιονίας, Σύλλογοι και Ενώσεις Επαγγελματιών-αυτοαπασχολούμενων και Επιστημόνων Κιλκίς και Παιονίας, Ένωση Γονέων Κιλκίς, Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς, Σωματεία-Σύλλογοι Συνταξιούχων.

Σκοτώθηκε 68χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (10 Δεκεμβρίου 2023) και ώρα 17:40 περίπου, στo 66 χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Πετριτσίου, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 68χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 68χρονου οδηγού και τον τραυματισμό 4 ατόμων που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Σημαντικά κενά στο εκπαιδευτικό προσωπικό στο ΔΙ.ΠΑ.Ε Κιλκίς - Αγωνιούν οι φοιτητές για την πορεία των σπουδών τους

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Δημοσιογράφος
Κατά καιρούς στην πόλη μας έχουν λάβει χώρα συζητήσεις που αφορούν το Τμήμα Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης του ΔΙ.ΠΑ.Ε, του μοναδικού πανεπηστημιακού τμήματος που εδρεύει στο Κιλκίς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα.

Επιτυχίες και μετάλλια από τον ΑΘΛΟ Κιλκίς στο Open Tae Kwon Do Hereya στην Σόφια Βουλγαρίας

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Την Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 01-02-03/12/2023 πραγματοποιήθηκε το Open Hereya tournament στην Σόφια της Βουλγαρίας. Οι αθλητές που συμμετείχαν από τον σύλλογο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς είναι οι παρακάτω:

Βυζαντινό ορατόριο με Ύμνους των Χριστουγέννων στο Κιλκίς