Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Ζητείται προσωπικό για τη νυχτερινή βάρδια του HABITAT HOTEL KILKIS (3/3/2023)



Αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την επόμενη εβδομάδα

Ανακοίνωση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Σας ενημερώνουμε ότι αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που ήταν προγραμματισμένες για την επόμενη εβδομάδα, από 6 έως 10 Μαρτίου 2023, λόγω της ανείπωτης τραγωδίας και του εθνικού πένθους για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη με θέμα «Ανεπίλυτα παραμένουν εδώ και χρόνια τα ζητήματα των παραγωγών κάστανου στην περιοχή του Πάικου νομού Κιλκίς».

Ερώτηση κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης προς: 1) τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και 2) Οικονομικών, με θέμα: «Ανεπίλυτα παραμένουν εδώ και χρόνια τα ζητήματα των παραγωγών κάστανου στην περιοχή του Πάικου Ν. Κιλκίς».

Αναβάλλεται η εκδήλωση του Κώστα Κιλτίδη

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 3/3/2023, 2:23 μ.μ.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (2 Μαρτίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας αλλοδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

"Κι ο πόνος γίνεται οργή και η οργή κατάρα"

Γράφει η Σοφία Καλογερίδου*
Μητέρα
Κι ο πόνος γίνεται οργή
και η οργή κατάρα!
Το δάκρυ κάνει ποταμό
με ορμή και ξεχειλίζει
και ο λυγμός κάνει σιωπή!

Απεργία ΠΟΣΕ ΕΦΚΑ την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Δείτε την ανακοίνωση ΕΔΩ

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς αναβάλλει την κοπή της βασιλόπιτας 2023



"Μονόδρομος η αγωνιστική και εκλογική συμπόρευση με το ΚΚΕ για τους μικρούς ΕΒΕ (Έμποροι, Βιοτέχνες, Επαγγελματίες)"

Γράφει ο Κώστας Τσαουσίδης
Αυταπασχολούμενος υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ
Τέρμα τα ψέματα για όλους τους συναδέλφους αυτοαπασχολούμενους. Όλη η διάρκεια της υπερδεκαετούς κρίσης, με τα μνημόνια που δήθεν φύγανε αλλά οι χιλιάδες νόμοι και οι αντιλαϊκές προβλέψεις τους παραμένουν, και ειδικά η διακυβέρνηση της τελευταίας τετραετίας, ως αποκορύφωμα και συνέχεια των προηγούμενων κυβερνήσεων, επιβεβαιώνουν ότι η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται τα κόμματα του κεφαλαίου σίγουρα δεν αφορά τον λαό και οι μικροί έμποροι, αυτοαπασχολούμενοι και επαγγελματοβιοτέχνες (ΕΒΕ) δεν αποτελούν εξαίρεση.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας στο Δημοτικό Σχολείο του Χέρσου

Δελτίο τύπου Δημοτικού Σχολείου Χέρσου Κιλκίς
Την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023 επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο του Χέρσου εκπροσωπώντας το Κρατικό Θέατρο Β. Ελλάδας οι θεατροπαιδαγωγοί Μαίρη Χατζηαγγελίδου και Ματίνα Παγουλάτου στα πλαίσια της εφαρμογής του προγράμματος «το ΚΘΒΕ στην εκπαίδευση». 

Κλείνει επ' αόριστον η Λαϊκή Αηγορά Αξιούπολης

Ανακοίνωση Σωματείου Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς

Κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών-εκθετών της Λαϊκής Αγοράς Αξιούπολης του Δήμου Παιονίας στις 01/03/2023, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ Η ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Αυτή είναι η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα Νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

1.ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Η Φωτεινή Μπαρνασά, Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, Επιχειρηματίας και Ιδιοκτήτρια Καταστημάτων Ρουχισμού μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Η νεαρά κυρία, Φωτεινή Μπαρνασά, Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, Επιχειρηματίας, Ιδιοκτήτρια Καταστημάτων Ρουχισμού, Παρουσιάστρια και Miss Hellas 2015 μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Πες μας Φωτεινή τα επαγγελματικα σου πλανα και όμορφα σχέδια για αυτό το διάστημα, που είσαι, τι κάνεις, που βρίσκεσαι;
Θα ήθελα για αρχή να σε ευχαριστήσω για την πρόσκληση της συνέντευξης και τη φιλοξενία στο blog σας. Τα επαγγελματικά μου πλάνα βρίσκονται μονίμως σε μια κινητικότητα. Δεν μένω ποτε στάσιμη, πάντα προσπαθώ να εξελίσσομαι και να γίνομαι καλύτερη πάνω στο τομεις που δραστηριοποιούμαι. Αυτή τη στιγμή ασχολουμαι με τις δυο εταιρίες ρούχων που διατηρώ την «Fotini fashion Boutique» και την «Bad dolls clothing Bar» με φυσικά καταστήματα και ηλεκτρονικά.