Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Quo vadis Europa? (*)

Γράφει ο Θεόδωρος Κουτρούκης
Εν αρχή ην το αντιγερμανικό αίσθημα που βαίνει αυξανόμενο, κυρίως στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου. Οι λαοί θεωρούν την γερμανική κυβέρνηση (και τους πολιτικούς συμμάχους της) εν πολλοίς υπεύθυνη για την τιμωρητική επιβολή μέτρων δημοσιονομικής πειθαρχίας και εισοδηματικής λιτότητας, κι αυτό δεν είναι καθόλου καλός οιωνός για τις προοπτικές της ευρωπαϊκής ενοποίησης.

Ευχαριστήριο ΕΛΜΕ Κιλκίς

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ ευχαριστεί τους μαθητές της ΕΠΑΣ και του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς που με δικιά τους πρωτοβουλία έδωσαν αίμα υπέρ της τράπεζας αίματος της ΕΛΜΕ Κιλκίς.

Ποιους εξυπηρετεί το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές;


Από τον Τομέα ΕΒΕ του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

Τούμπαρε το τρακτέρ του και τον σκότωσε

Στις 20.04.2013 το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Αγίας Παρασκευής Σερρών, βρέθηκε νεκρός 54χρονος ημεδαπός, ο οποίος την προηγούμενη ημέρα εκτελώντας αγροτικές εργασίες σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του με γεωργικό ελκυστήρα, ανετράπη εντός αποστραγγιστικού καναλιού και καταπλακώθηκε από αυτόν, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας.

Ανθοέκθεση στον οικισμό Καμπάνη Κιλκίς

Σε κήπο της Εδέμ μετατρέπεται το Σάββατο 20 Απριλίου και την Κυριακή 21η Απριλίου το δημοτικό Πάρκο του χωριού Καμπάνης, καθώς ξεκινά η ανθοέκθεση. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμπάνης αποτελεί την ψυχή της ανθοέκθεσης και θα παρέχει σε όλους εσάς στις 20 και 21 Απριλίου (ολόκληρο το 24ωρο) λουλούδια σε τιμές χονδρικής.

Σχέδιο για απολύσεις μόνιμων δημοσίων υπαλλήλων - Το κείμενο της συμφωνίας με την Τρόικα

- Εργαζόμενοι σε υπουργεία, περιφέρειες και δήμους μπαίνουν στο στόχαστρο
- Για τις υποχρεωτικές αποχωρήσεις δεν θα υπάρχουν προσλήψεις
- Από πού φεύγουν οι 4.000 έως το τέλος του '13 και οι 11.000 το 2014

Η μουσικοθεατρική παράσταση “ΑΖΔΑΡ” στο Συνεδριακό του ΚιλκίςΟ Δήμος Κιλκίς, ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού και η Ομάδα κρουστών του ΟΠΟΝΓΑ σε συνεργασία με την Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών σας καλούν να παρακολουθήσετε τη μουσικοθεατρική παράσταση “ΑΖΔΑΡ” την Κυριακή 21 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς και ώρα 8 το βράδυ. 

Θέση εργασίας στο Κιλκίς

Ζητείται Σχεδιαστής Φωτοβολταϊκών Συστημάτων - ΑΛΟΥΜΙΛ ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς
Δείτε ΕΔΩ

Έμμετρα, 21 Απριλίου 2013

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
Κάθε που υπογράφονται
συμβάσεις και μνημόνια
τους Έλληνες του ζώνουνε
φίδια και τα δαιμόνια.

Η φωτογραφία της ημέρας, 21 Απριλίου 2013

Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία στην Τεχεράνη.
Φωτογραφία, Mohammad Khavari