Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Εμβολιαστές - αντιεμβολιαστές... ένα νέο τεχνητό δίλημμα λαϊκού αποπροσανατολισμού


Του Παναγιώτη Σαββίδη
Η κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας του «Κορωνοιού», χαρακτηρίζεται από την αρχή από αντιφάσεις και παλινωδίες δημιουργώντας συγχύσεις στον κόσμο, δίνοντας με αυτό τον τρόπο χώρο, για να αναπτυχθούν διάφορες θεωρίες συνομωσίας που βρίθουν από αντιεπιστημονικότητα και ανορθολογισμό.

Δωρεάν Rapid Tests στο Βαφειοχώρι και στη Νέα Καβάλα



Τα "Μήλα" στη μεγάλη οθόνη του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου

Μια ταινία μυθοπλασίας, με πρωτότυπο σενάριο, που προσεγγίζει κριτικά την τεχνολογία θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αύριο στις 21:30 οι σινεφίλ του "Δημήτριου Ζωηρού".

Πρεμιέρα στο θερινό σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το θερινό σινεμαδάκι μας έκανε πρεμιέρα Sold out και σας ευχαριστούμε πολύ. Μια βραδιά με όμορφες παρέες στο Στέκι της Τέχνης που απόλαυσαν μια κωμωδία τρελών παρεξηγήσεων, από αυτές που τόσο ευφάνταστα σκαρφίζεται ο Ζορζ Φειντώ.

Ενισχυμένη αναλογική, κομματική ασυδοσία


Γράφει η Σοφία Ψαρρά

Μέλος Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Ένα από τα πρώτα που έμαθα να διεκδικώ στην αριστερά ήταν η Απλή Αναλογική. Και ένα από τα πρώτα που ποτέ δεν κατάλαβα είναι, γιατί τη «νοθευμένη» αναλογική την αποκαλούμε «ενισχυμένη», δηλαδή πιο αναλογική από την απλή αναλογική.

Εκδήλωση με θέμα "Γνωριμία με την Τούμπα του Δήμου Παιονίας κατά την αρχαιότητα"


Ανακοίνωση 
Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Παιονίας, την Κοινότητα Τούμπας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τούμπας "Αταλάντη" σας προσκαλούν την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 20:30 στην εκδήλωση "Γνωριμία με την Τούμπα του Δήμου Παιονίας κατά την αρχαιότητα", που θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Κοινότητας Τούμπας, με ομιλήτρια την προϊσταμένη της ΕΦΑ Κιλκίς, Δρ Γεωργία Στρατούλη, και αντικείμενο τις σημαντικές αρχαιότητες και μνημεία της Τούμπας, όπως και την ένταξή τους στο ιστορικό και πολιτισμικό πλαίσιο της περιοχής, στην εγγύτητα των σπουδαίων μακεδονικών πόλεων της Πέλλας και της Ευρωπού. Θα ακολουθήσει η εκτέλεση μελωδικών κομματιών από την μουσικό Ιωάννα Τασιούλα.

Δήλωση Γ. Γεωργαντά με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την εκλογική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την εκλογική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 7/7/2021, 5:55 μ.μ.

Εξιχνίαση απάτης
Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 5ης Ιουλίου 2021 σε περιοχή της Ημαθίας, προσποιούμενος τον υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ, αφαίρεσε από την οικία ηλικιωμένης γυναίκας χρηματικό ποσό 600 ευρώ και διέφυγε με όχημα που τον ανέμενε συνεργός του.

Κορωνοϊός (7/7/2021): 1.820 νέα κρούσματα (3 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 9 θάνατοι και 159 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.820, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 430.960 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 147 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.636 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Από φροντιστήριο στο Κιλκίς ζητούνται ένας Μαθηματικός και ένας Χημικός - 7/7/2021


Από φροντιστήριο στο Κιλκίς ζητούνται ένας Μαθηματικός και ένας Χημικός.
Επικοινωνία: 2341400345 - 6943136389
Ώρες: 10:00-13:00, 19:00-21:00

Λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας του Λάκη Λαζόπουλου, ακυρώνεται η παράσταση "Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη"


Ακυρώνεται η προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ θεατρική κωμωδία "Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη"  στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας του Λάκη Λαζόπουλου, βασικού συντελεστή του έργου. Για το λόγο αυτό άλλωστε έχει αναβληθεί η περιοδεία του θιάσου σε όλη την Ελλάδα.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (7/7/2021)


Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. 2ΔΣ/2021: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Πίνακας Υποψηφίων
2. 4Ε/2020: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσεων 10006, 10007)
3. 7Κ/2021: Εκκίνηση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων
4. 1ΓΕ/2019: Έκδοση τελικών αξιολογικών πινάκων κατάταξης και απορριπτέων
5. Επιλεγείς επιπέδου ΓΔ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
6. Προκήρυξη Α 2021 Πρόσληψης Προσωπικού ΣΜΕ από το ΝΠΔΔ «Ελληνικό Κτηματολόγιο»
7. 6Κ/2021: Πλήθος Αιτήσεων Συμμετοχής
8. 1Ε/2020: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσεων 10003, 10004)
9. Εκ νέου Κατάταξη-Αποκλειόμενοι Θέσεων Γεν. Δ/νσης Υπ. Αγρ. Ανάπτ.&Τροφίμων
10. 5Κ/2021: Πλήθος Αιτήσεων Συμμετοχής
11. 4Ε/2021: Εκκίνηση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων
12. 1Γ/2019: Πλήρωση θέσεων από επιλαχόντες
33. 4ΔΣ/2021: Πρόσκληση για την επιλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του Δ.Σ. στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας: Όχι στα σχέδια του «Πράσινου New Deal» στο Δήμο Παιονίας


Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωση Παιονίας
Την απόλυτη ταύτιση τους με την πολιτική «απελευθέρωσης» της παραγωγής της ηλεκτρικής ενέργειας από ιδιώτες «επενδυτές» εξέφρασαν τόσο η Διοίκηση, όσο η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Παιονίας στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, εγκρίνοντας την εγκατάσταση ενός αιολικού πάρκου ΑΠΕ ισχύος 305 MW, που θα αποτελείται από 55 ανεμογεννήτριες στο βόρειο τομέα του Δήμου Παιονίας και μιας μονάδας παραγωγής βιοκαυσίμων από φυτικά έλαια για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, στην περιοχή “Πλημμύρα” της κοινότητας Άσπρου σε μια επιφάνεια περίπου 80 στρεμμάτων.

(Video) Τελετή λήξης 2021 του Συλλόγου Τραμπολίνο - Ενόργανης Γυμναστικής "Οδυσσέας"

Τελετή λήξης 2021 του Συλλόγου Τραμπολίνο Ενόργανης Γυμναστικής "Οδυσσέας", την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμπάνη