Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Η ταινία Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ στο θερινό Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Τρίτη 6 και Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024 στις 9:30μ.μ. στο θερινό σινεμά στο “Στέκι της Τέχνης” στο Μεταλλικό, τηλ.: 6946 253 961 η ταινία Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ 3* \ Bastarden.

Ερώτηση Σταμ. Παπουλίδη για το οδικό τμήμα της ΠΑΘΕ από το ύψος του κόμβου Πολύκάστρου έως τον κόμβο Χαλάστρας

Ερώτηση Σταμάτη Παπουλίδη προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας

Αξιότιμοι κύριοι, όπως γνωρίζετε,
το 2012 περιήλθαν τα δικαιώματα συντήρησης, λειτουργίας και εκμετάλλευσης του οδικού τμήματος Χαλάστρα – Εύζωνοι απο το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ ΑΕ) στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), ώστε ο οδικός άξονας να παραχωρηθεί, εν συνεχεία, με σχετική σύμβαση, στο πλαίσιο της συνολικής παραχώρησης της Εγνατίας Οδού και των Κάθετων Αξόνων.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στο Νομό Κιλκίς, τη Δευτέρα 5/8/2024

Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Δευτέρα 5-8-2024, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Π.Ε. Κιλκίς.

Άριστη εμφάνιση του Συλλόγου Παιόνων Γουμένισσας στην Κάρπη

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου "Παίονες" Γουμένισσας
Με τις άριστες εντυπώσεις που άφησε στους θεατές επέστρεψε το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παιόνων Γουμένισσας, από τις εκδηλώσεις του «18ου Ανταμώματος Βλάχων» Κάρπης του Δήμου Παιονίας, χθές Σάββατο 3 Αυγούστου 2024.

(VIDEO) Πάμε Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο στην Ποντοκερασιά Κιλκίς

Πάμε Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο στην Ποντοκερασιά Κιλκίς. Κυριακή, 4 Αυγούστου 2024.

Σε κατάσταση κινητοποίησης ο Νομός Κιλκίς

Συνεδρίασε, εκτάκτως, χθες, το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΠΕΣΟΠΠ) Π.Ε. Κιλκίς, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, έπειτα από αίτημα του Διοικητή της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κιλκίς (ΔΙ.Π.Υ.Ν Κιλκίς), Πύραρχου Νικόλαου Παλαμούτη, αλλά και της έκδοσης της απόφασης του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με την οποία η Π.Ε. Κιλκίς μπαίνει σε κατάσταση κινητοποίησης (RED CODE) για την Κυριακή 4-8-2024.

(VIDEO) Επισκεπτόμαστε το κουφάρι του Σιδηροδρομικού Σταθμού Γαλλικού Κιλκίς

Επισκεπτόμαστε το κουφάρι του Σιδηροδρομικού Σταθμού Γαλλικού Κιλκίς. Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024.