Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Αυτός είναι ο παιδεραστής δάσκαλος και υποδιευθυντής σχολείου στις Σέρρες - Πατέρας τεσσάρων παιδιών



Αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία των Σερρών
από την νέα σύλληψη δασκάλου για παιδεραστία,
ενός 49χρονου υποδιευθυντή σχολείο και πατέρα τεσσάρων παιδιών.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας, φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 49χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη χθες (31.07.2014) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος ανήλικης. Πρόκειται για τον ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ Κωνσταντίνο του Στυλιανού και της Μαγδαληνής, γεννηθέντα στην Κοζάνη το έτος 1965.

Ποιοι είναι αυτοί που στηρίζουν την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση;

Υπογράφει η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών Δ.Ε.
Το ευαίσθητο τμήμα της Δημόσιας Ελληνικής Εκπαίδευσης που ονομάζεται Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση έχει αρχίσει πλέον να δέχεται και «φίλια πυρά». Το Υπουργείο Παιδείας, με τις αυθαίρετες ενέργειές του αλλά και την αδιαφορία του έως σήμερα, φέρει την κύρια ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στην Τεχνική Εκπαίδευση.

"Τοποθετούν μεταχειρισμένες - λυόμενες αίθουσες σε σχολεία του δήμου Παιονίας

Υπογράφει η Γραμματεία ΠΑΜΕ νομού Κιλκίς 
Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε η πληροφόρηση ότι πρόκειται να τοποθετηθούν ΠΡΟΚΑΤ σχολικές αίθουσες και μάλιστα ΝΕΕΣ, σε 3 σχολεία του Δήμου Παιονίας (2ο Δ.Σ. Γουμένισσας, 2ο Δ.Σ. Πολυκάστρου, Δ.Σ. Πλατανιάς). Με πρωτοβουλία των δυνάμεων του ΠΑΜΕ Κιλκίς, ζητήθηκε εγγράφως από τις αρμόδιες αρχές (στις 21/7/2014) επιβεβαίωση του συγκεκριμένου γεγονότος, καθώς και ενημέρωση για τη νομιμότητα, την καταλληλότητα και αναγκαιότητα του έργου. Μετά από 10 και πλέον ημέρες απάντηση δεν έχουμε λάβει.

Δύο ταλαντούχους Κιλκισιώτες ποδοσφαιριστές απέκτησε ο Κιλκισιακός

Δύο ακόμη ταλαντούχους Κιλκισιώτες ποδοσφαιριστές απέκτησε ο Κιλκισιακός, καθώς παίκτες της ομάδας είναι ο Βαγγέλης Τριγώνης και ο Αλέξανδρος Τιτόπουλος. Ο Τριγώνης είναι 18 ετών, μεσοεπιθετικός και αγωνιζόταν στην Νέα Σάντα. Ο Τιτόπουλος είναι 19 ετών, δεξιός οπισθοφύλακας και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Άγιο Αντώνιο. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Κιλκισιακού.

1η Πανελλήνια Συνάντηση Κυνηγών στα Πιέρια

Στην καρδιά των καταπράσινων Πιερίων, σε υψόμετρο 1100 μ. στο Πάρκο των Μουσών πάνω από το Ελατοχώρι, το τριήμερο 8, 9 και 10 Αυγούστου 2014, οργανώνεται η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Κυνηγών και φίλων στα Πιέρια.

Μεγάλη απάτη με sms που τάζουν χρήματα

Το τελευταίο διάστημα διακινείται μαζικά sms, που ενημερώνει παραπλανητικά τους κατόχους κινητών τηλεφώνων ότι ο αποδέκτης έχει κερδίσει ποσό ύψους 850.000 λιρών Αγγλίας, από διαγωνισμό μεγάλης εταιρείας

Συνάντηση Γεωργαντά με Ντινόπουλο για ζητήματα του ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα 1 Αυγούστου 2014 με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ντινόπουλο ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς κ. Γ. Γεωργαντάς. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Βουλευτής ενημέρωσε τον Υπουργό για ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητας του και αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και τους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας.

Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων για βαμβακοπαραγωγούς του ν. Κιλκίς

Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.

Διάκριση και νέο ρεκόρ του Ιωακειμίδη του ΓΑΣ Κιλκίς στον τελικό του Ελληνικού Γκραν Πρι της Θήβας

Το δημοτικό στάδιο Θήβας φιλοξένησε και φέτος στις 23 Ιουλίου, τον τελικό του ελληνικού γκραν πρι στίβου «Χρήστος Βουδούρης». Τους αγώνες διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας και ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και το Γ.Σ.Πίνδαρο Θηβών.

Παρελθόν ο αμίαντος στην ύδρευση Αγίας Κυριακής και Αγίου Αντωνίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΔΕΥΑ Κιλκίς
Σε εξέλιξη είναι η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Αγίου Αντωνίου και του δικτύου ύδρευσης της κεντρικής οδού του οικισμού Αγίας Κυριακής. Αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος Αυγούστου 2014.

Πριν λαλήσει ο πετεινός

Της Ρένας Κουτσού
Η φετινή προεκλογική περίοδος της τοπικής Αυτοδιοίκησης φαίνεται πως παρουσίασε άφθονες εντάσεις, πολυάριθμους νέους υποψηφίους και ποικίλες απόπειρες επιρροής των δημοτών. Ο προσωποπαγής φανατισμός προς τους δύο επικρατούντες υποψήφιους Δημάρχους και το θάρρος της δημόσιας αποκάλυψής του,θύμιζε κάτι από το λεγόμενο "δαγκωτό" του 19ου αιώνα.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΑΥΓΗ ·Χέρι- χέρι με τα «όρνεα»- Η κυβέρνηση «υιοθετεί» τους κερδοσκόπους στην Αργεντινή·ΣΥΡΙΖΑ- ΔΗΜ. ΑΡ.- Ένα βήμα μπροστά.. ·Μανωλάδα- Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την ντροπιαστική αθώωση
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Απάτη με τον ΕΝΦΙΑ-Με μεταμεσονύχτια εγκύκλιο η αντικαταστάτρια του Χάρη Θεοχάρη τιμωρεί τους ιδιοκτήτες·Η αλήθεια για την Αργεντινή – Χρεοκόπησε (κατ επιλογήν) για να μην πληρώσει τους «γύπες»·Οι στρατιωτικοί σε θέσεις μάχης- Ετοιμάζονται για συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 6 Αυγούστου