Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ: Αναδεικνύουμε την παράδοση, επενδύουμε στη νέα γενιά

Πολιτισμός – Αθλητισμός - Παιδεία 
Δελτίο τύπου συνδυασμού ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ, υποψ. Δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη
Στον τομέα του αθλητισμού, προχωρήσαμε στην ολική ανακαίνιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων στο Πολύκαστρο, τη Γουμένισσα, τον Ευρωπό και την Αξιούπολη.

Συμμετοχή του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς σε πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Δελτίο τύπου 2ου ΓΕΛ Κιλκίς 
Η περιβαλλοντική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς επισκέφτηκε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ( ΚΠΙΝΣ) το οποίο πρόσφατα κατέκτησε την κορυφαία διεθνώς και υψηλών προδιαγραφών διάκριση για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα σε επίπεδο σχεδιασμού και κατασκευής – την πλατινένια πιστοποίηση LEED – χάρη στην καινοτόμο αρχιτεκτονική και πράσινη τεχνολογία του.

Για τον συμμετοχικό προϋπολογισμό στη διοίκηση των πόλεων

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η πολιτική οφείλει να είναι συγκεκριμένη και επί συγκεκριμένων θεμάτων των οποίων η επίλυση να επιδιώκεται με ορίζοντα τη διαμόρφωση μιας ισχυρής δημοκρατίας.

(Video) Δέσμευση Σούλη Καζαντζίδη για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κιλκίς

Έκθεση αγιογραφίας στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης του τμήματος αγιογραφίας της την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” στην Τέχνη.

Κιλκίς: Ομιλία Γιάννη Φαχουρίδη και λαϊκό γλέντι



Λαϊκό Γλέντι που διοργανώνει  η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, το Σάββατο 13 Απριλίου, στις 8:00 μ.μ.,  στο κέντρο Καλύβα, όπου θα μιλήσει ο Γιάννης Φαχουρίδης,
υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, με τη "Λαϊκή Συσπείρωση". 

Περιοδεία του Γιάννη Φαχουρίδη στη Μεγάλη Στέρνα και παρουσίαση υποψηφίων της Τοπικής Κοινότητας

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Περιοδεία στη Μεγάλη Στέρνα πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιάννης Φαχουρίδης, μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, Θόδωρο Αθανασιάδη και Κώστα Χαλίτσιο.

Ομιλία Γ. Φραγγίδη στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Γιώργος Φραγγίδης
Μέλος Κ.Π.Ε. Κινήματος Αλλαγής
Έλεγε ο Αντώνιο Γκράμσι: Ο παλιός κόσμος πεθαίνει και ο νέος πασχίζει να γεννηθεί. Είναι η πιο αντιπροσωπευτική φράση να περιγράψει κανείς το πολιτικό σκηνικό των τελευταίων μηνών στη χώρα μας.

Επίσκεψη Σούλη στο Eιδικό Eργαστήριο Eπαγγελματικής Eκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Σούλης Καζαντζίδης
Επίσκεψη στο Eιδικό Eργαστήριο Eπαγγελματικής Eκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) πραγματοποίησε την 1η Απριλίου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας - Δείτε τι προβλέπει


O Κωνσταντίνος Τζίκας* (Δικηγόρος - διαμεσολαβητής) ανέλυσε στις 29-3-2019 μέσα από την εκπομπή "Δημότης online" του Παναγιώτη Κρινή (TV100) όλα όσα προβλέπει, μεταξύ άλλων, η τροπολογία που ψηφίστηκε στην Βουλή στις 29/3/2019 αναφορικά με το νέο καθεστώς που θα διέπει την προστασία της πρώτης κατοικίας από τα κόκκινα δάνεια.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 26χρονο για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (2 Απριλίου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα με το όχημα που οδηγούσε, προσπαθώντας να διαφύγει, ωστόσο λίγο αργότερα αστυνομικοί κατάφεραν και το ακινητοποίησαν. 

Διακρίσεις της κιλκισιώτικης σχολής χορού ADAGIO, στο Lecce της Ιταλίας

Δελτίο τύπου Σχολής Χορού ADAGIO 
Η σχολή χορού ADAGIO με επικεφαλής την κα Miranda Frost, την κα Μαρία Πουλαράκη και την κα Μιχαέλα Χιονίδου επέστρεψαν στην πόλη μας, με τις 13 μπαλαρίνες της σχολής από τη συμμετοχή τους στον 5ο διεθνή Παγκοσμίως Διαγωνισμό Bari Ballet competition στο Lecce της Ιταλίας.

Εντυπωσιακοί οι αγώνες Sparring Golden Kick Boxing Championship στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Το Σάββατο 23/3/2019 πραγματοποιήθηκε φιλικό Πρωτάθλημα αγώνων kick boxing με την ονομασία "Golden Sparring Kick Boxing Championship" με αγώνες kick boxing αλλά και Πυγμαχίας μέσα στις εγκαταστάσεις του (Golden Athlos Stadium) στο Κιλκίς.

Δήλωση Στέφανου Παραστατίδη, για την εκλογή του στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής που έγινε το Σαββατοκύριακο μάς θύμισε κάτι από παλιά. Οι άψογες δημοκρατικές διαδικασίες, το ενωτικό κλίμα, οι πολλές υποψηφιότητες για την Κεντρική Επιτροπή, η μαζική συμμετοχή, η ισχυρή παρουσία της νέας γενιάς, καθώς και οι καταστατικές αλλαγές, συνέθεσαν ένα παζλ που δίνει εκ νέου προοπτική στην παράταξή μας. 

Δείτε Video από τη συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης Δ. Κυριακίδη με τη διοίκηση της ΒΙΠΕ Κιλκίς


Η συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη με τη διοίκηση της ΒΙΠΕ Κιλκίς, έγινε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, στη Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς.

Στο "Κιλκίς Μπροστά" ο Λουλούδης (Άκης) Τσούκας μαζί με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Στη μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια της δημοτικής παράταξης "Κιλκίς Μπροστά" προστίθεται ένας ακόμη νέος άνθρωπος ο Λουλούδης (Άκης) Τσούκας που συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας. 

Το 2ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς, συγχαίρει...

Ανακοίνωση 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς
Η Διευθύντρια και ο σύλλογος εκπαιδευτικών του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς συγχαίρουν την ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών του 2ου ΓεΛ Κιλκίς και τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής του σχολείου, Μούρο Νικόλαο και Ασαρίδη Ιορδάνη, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Και ο Χρήστος Κασικτσής με τον Χρήστο Γκουντενούδη

Δελτίο τύπου Χρήστου Γκουντενούδη
Στον ευλογημένο τόπο της Παιονίας, με τις πλούσιες σοδειές και τις ποικίλες καλλιέργειες, οι αγρότες μας επιζητούν την αίσθηση της σιγουριάς και της ασφάλειας, έχοντας λόγο στα δρώμενα τόπου. 

ΚΟΥΠΑ BASKETBALL - Ένας για όλους και ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!


Του Γιάννη Σιταρίδη
Με τον αρχηγό Πάρη Χοτουμανίδη, καθηλωμένο στον πάγκο της ομάδας με πολιτικά, και με όλους τους υπόλοιπους ενεργούς και παθιασμένους να καλύπτουν επάξια το κενό του, η ΚουΠα Κιλκίς ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της επί του Εργονάθλου Πολυκάστρου στον εναρκτήριο αγώνα play off της ΕΚΑΣΚΕΜ Β’. 

Handball: ΓΑΣ Κιλκίς vs Ζαφειράκης Νάουσας

Κιλκίς: Ομιλία Σπυρίδωνα Σφέτα με θέμα "Η Διαβαλκανική διάσταση του Μακεδονικού μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών".


H παραμυθούπολη του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος
Σε μια υπέροχη και ατμοσφαιρική γωνιά που ετοίμασαν οι δασκάλες του ΚΔΑΠ μας, έχει τοποθετηθεί το Μεγάλο Μαγικό Βιβλίο των Παραμυθιών. 

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της ΑΕΚ στο χάντμπολ

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «ΑΕΚ», στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ», όπου την Τετάρτη (3 Απριλίου 2019) και ώρα 18:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας χειροσφαίρισης μεταξύ των ομάδων «ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΕΚ» για το πρωτάθλημα HANDBALL PREMIER αγωνιστικής περιόδου 2018 - 2019, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

(Video) Κινητοποίηση φορέων νομού Κιλκίς για Υγεία και Παιδεία


Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ)
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου κινητοποίηση στην οποία καλούσαν Εργατικά Σωματεία και Φορείς του Κιλκίς, με επίκεντρο τα οξυμμένα προβλήματα στους τομείς της Υγείας και της Παιδείας στο νομό.

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019.

Οι νέοι και η πολιτική


O ιδεολογικός αποπροσανατολισμός των σημερινών νέων και η συμπεριφορά τους για τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα της Πατρίδος
Γράφει ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος
Σήμερα δεν χρειάζεται και πολύ μεγάλη οξυδέρκεια, για να διαπιστώσουμε τον ιδεολογικό αποπροσανατολισμό των σημερινών νέων και την συμπεριφορά τους πάνω στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα της Πατρίδος μας. Και διερωτάται κανείς, τι ήταν αυτό που οδήγησε αρκετούς νέους μας να αποστασιοποιηθούν από την πολιτική και γενικότερα τη συμμετοχή τους στα κοινά ;