Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Προσφορά τριμήνου από το Yoga Pilates House Kilkis


Τα νέα του Κιλκισιακού (2/2/2018)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή. Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τον Μάκη Κατσαβάκη, μιας και επανέρχονται από τιμωρίες οι Νίκος Κολιοφούκας και Σπύρος Ματεντζίδης.

Να συνεχίσουν αήττητοι οι Παίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας

Η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας θα διεξαχθεί αύριο στο Αθλητικό Κέντρο του Ατέρμων στις 12.30 με αντίπαλο την ΑΕ ΣΙΝΔΟΥ.
 

Ο Χρ. Χατζησάββας στο Star Fm Δυτικής Μακεδονίας για το Σκοπιανό

Επιστρέφει η Lada;

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιμένουν την ανάσταση του εμβληματικού σεντάν μοντέλου Lada 2105, που διαδέχτηκε το 2101, το οποίο ξεκίνησε την πορεία του το μακρινό 1970. 

Τελετή Αρτοκλασίας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας "Άγιος Ευγένιος"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας "Άγιος Ευγένιος"
Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας τίμησε τον προστάτη του Άγιο Ευγένιο τον Τραπεζούντιο στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς όπου τέλεσε Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών του αλλά και Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των αποβιωσάντων.

Πρόγραμμα λειτουργίας Συμβουλευτικού Σταθμού ΚΕΘΕΑ στο Κιλκίς

Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 1983, απευθύνεται σε χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους και λειτουργεί ένα περιφερειακό σταθμό στην πόλη του Κιλκίς.

Τονικίδης: Όχι στην διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Χέρσο του νομού Κιλκίς

Επιστολή Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς Π. Τονικίδη,προς τον Περιφερειακό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γεωργίου Ηλία.
"Εξ αφορμής της σχεδιαζόμενης απόφασης της Τράπεζας Πειραιώς, στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής της εταιρίας σας για μείωση του λειτουργικού κόστους, για τη διακοπή της λειτουργίας του υποκαταστήματος στον οικισμό του Χέρσου του Νομού Κιλκίς θέλουμε ως εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων και της τοπικής οικονομίας να σας εκφράσουμε τον έντονο προβληματισμό μας για την απόφαση αυτή για τους κάτωθι αναφερομένους λόγους.

Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς: Τελετή απονομής πτυχίων εθελοντών και σαμαρειτών διασωστών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την Τελετή Υπόσχεσης, Απονομής Πτυχίων και Προαγωγών των Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρειτών Διασωστών, που θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Προέδρου του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Σ., Dr Αντώνιου Αυγερινού, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

"Παίζοντας σε Παραδοσιακά Μονοπάτια" στο Μουσείο Κιλκίς





Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς έχοντας θέσει ως στόχο την ενίσχυση της σχέσης του Αρχαιολογικού Μουσείου με την τοπική κοινωνία και σε συνεργασία με την κ. Βαρβάρα Πίκουλα, χοροδιδάσκαλο παραδοσιακών χορών και ιδρυτικό μέλος στο Κέντρο Μελέτης Παραδοσιακού Χορού «Κύκλος», εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τίτλο: Παίζοντας σε Παραδοσιακά Μονοπάτια…Πρόκειται για μία σειρά βιωματικών εργαστηρίων με επίκεντρο ένα έθιμο και με αφετηρία ένα έκθεμα του Μουσείου. 


Ζωντανά το συλλαλητήριο της Αθήνας από την 4Ε

Ανακοίνωση 4Ε
Ο Εκκλησιαστικός Τηλεοπτικός Σταθμός 4Ε θα μεταδώσει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ - ΟΛΟΚΛΗΡΟ το συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία ΖΩΝΤΑΝΑ όπως έκανε και από τη Θεσσαλονίκη.

Κοπή βασιλόπιτας ΚΑΠΗ Δήμου Κιλκίς

Σε εορταστικό κλίμα το ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου. Το παρόν τους έδωσαν πολλά μέλη και φίλοι του ΚΑΠΗ που έδωσαν και δέχθηκαν πολλές ευχές για τη νέα χρονιά, καλωσορίζοντάς την όπως της πρέπει, με αισιοδοξία και τραγούδι.

Ημαθία: Συνελήφθη 52χρονος για διακίνηση και κατοχή χασισιού

Συνελήφθησαν χθες (1 Φεβρουαρίου 2018) το μεσημέρι ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ημεδαποί ηλικίας 52 και 55 ετών, για κατά περίπτωση κατοχή και διακίνηση κάνναβης.

ΕΠΣ Κιλκίς: Οι διαιτητές της επόμενης αγωνιστικής


Κιλκίς: Συνελήφθη 41χρονος για πώληση νοθευμένου λαδιού

Συνελήφθη χθες (1 Φεβρουαρίου 2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 41χρονος ημεδαπός, για πώληση νοθευμένου λαδιού.
Ειδικότερα, εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς ο 41χρονος σε περιοχή του Κιλκίς και σε σήμα για διενέργεια ελέγχου, ανέπτυξε ταχύτητα με το όχημά του και επιχείρησε να διαφύγει, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς ακινητοποιήθηκε άμεσα.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για το Σαββατοκύριακο

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού (α.α. 4/2018) που ισχύει από αύριο Σάββατο (03/02/2018) έως και την Κυριακή (04/02/2018).

Πολυσυνέδριο προβολής και προώθησης προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Πολυσυνέδριο προβολής και προώθησης προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και παρουσίαση της Μακεδονικής Κουζίνας, με τη συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Αντιπεριφέρεια Αγροτικής Οικονομίας, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο “THE MET HOTEL” στη Θεσσαλονίκη.

ΕΠΣ Κιλκίς: Γιορτή ποδοσφαίρου 2018


Κανονισμός λειτουργίας Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας 
Ο Δήμος Παιονίας, στην κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής και της ανάπτυξης ενός περιβάλλοντος φιλικού προς την βιώσιμη κινητικότητα, το περιβάλλον και την επιχειρηματικότητα, εκπόνησε κανονισμό λειτουργίας για όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τις πλατείες του δήμου μας.

ΚΑΙ με τους Ρωμαίους ΚΑΙ με τους Γαλάτες


Του Θωμά Χ. Μαρκόπουλου *
«…έχεις ακόμη να κλάψεις πολύ
ώσπου να μάθεις τον κόσμο να γελάει.»

Γιάννης Ελ. Ρίτσος

Αφιερωμένα, ο τίτλος του κειμένου και η φράση του Ρίτσου, σε εκείνους που διαλέγουν τον δρόμο του διαδικτυακού bullying.  
Καλά όχι ότι έκλαψα κιόλας… λέμε τώρα!

8ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς και Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων


Δελτίο τύπου 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς
22 σχολεία που αντιπροσωπεύουν 22 υδροβιότοπους ενώνουν τις φωνές τους για να στείλουν το δικό τους μήνυμα για την Ημέρα Υγροτόπων. Το 8ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς συμμετέχει στο πρόγραμμα με τη λίμνη Δοϊράνη.

Κιλκίς: Παράταση παραμονής των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης


Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών ορθοδόξων χριστιανών της Ιεράς Μητροπόλεως μας ότι η παραμονή των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης θα παραταθεί έως το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018.