Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Συλλήψεις δύο ατόμων για κλοπές σε Πιερία και Πέλλα

Στο πλαίσιο στοχευμένων περιπολιών και δράσεων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, συνελήφθησαν χθες (12 Ιανουαρίου 2023) δύο άτομα, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, για κλοπές σε περιοχές της Πιερίας και της Πέλλας.

Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του.Πολιτιστικού Συνόλου η "πόλις"

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του σωματείου: «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ», Σουρή 6 Κιλκίς, η τακτική Γ. Συνέλευση των μελών του.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το Υπ.Πο.Α. χρηματοδοτεί διαχειριστή ΑΜΚΕ, που καταγγέλλεται για κακοποιητική δράση σε βάρος γυναικών

Ερώτηση Βουλευτών/τριών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Το Υπ.Πο.Α. χρηματοδοτεί διαχειριστή ΑΜΚΕ, που καταγγέλλεται για κακοποιητική δράση σε βάρος γυναικών,για δράσεις ενάντια στην έμφυλη βία σε έφηβους/ες;»

Με ερώτησή τους 35 βουλευτές και βουλεύτριες της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατόπιν πρωτοβουλίας της βουλεύτριας και αν. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης, αρμόδιας για θέματα ισότητας, Ειρήνης Αγαθοπούλου, φέρνουν στη Βουλή την επιχορήγηση από το Υπουργείο Πολιτισμού για δράσεις κατά της έμφυλης βίας, ΑΜΚΕ με διαχειριστή που καταγγέλλεται για κακοποιητική δράση σε βάρος γυναικών.

5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς: Ένας Δημοσιογράφος στο σχολείο μας

Δελτίο τύποιυ 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Μετά από αρκετά εργαστήρια, όπου επιλέξαμε θέματα, ερευνήσαμε, φωτογραφήσαμε και συντάξαμε άρθρα, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με έναν ειδικό. Στην τελευταία συνάντηση του ομίλου Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον, είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε τον δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΓΝΩΜΗ Κιλκίς κ. Κώστα Χαραλαμπίδη.