Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Επιτροπή μπλόκων: "Ποιοι είναι οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες;"

Ανακοίνωση επιτροπής μπλόκων
Ενώ τα μπλόκα του αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς δυναμώνουν και κλιμακώνουν πολύμορφα τη δράση τους, καλά κρατούν οι παρελάσεις των «φιλών» των αγροτών (κυβερνώντων περιφερειαρχών, τεχνοκρατών, επιστημόνων επιμελητηρίων κλπ), που σε «συγχορδία» με τους μεγαλοαγρότες επιχειρηματίες «ανακάλυψαν την Αμερική» στο όνομα του «κατά κύριο επάγγελμα αγρότης», λες και βρήκαν τη «μαγική συνταγή» για τη λύση των προβλημάτων της αγροτικής παράγωγης.

"Ολοκληρώθηκε η διαδικασία «επιλογής» διευθυντών εκπαίδευσης, αλλά..."

Δήλωση του υπεύθυνου ΚΤΕ Παιδείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρη Κωνσταντόπουλου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία «επιλογής» διευθυντών εκπαίδευσης, το τελικό αποτέλεσμα της οποίας επιβεβαίωσε, δυστυχώς, τις ανησυχίες και τις αρχικές εκτιμήσεις μας.

Στους 9 βαθμούς παρέμεινε η διαφορά για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς

Συνέχισε με νίκη η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς κερδίζοντας το Καμπάνη με 3-1 στην έδρα της και διατήρησε την διαφορά των 9 βαθμών από του διεκδικητές του τίτλου στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΚιλκίς.

Κιλκίς: Ο Γιώργος Γελαράκης live στο Friends cafe bar

Ο Γιώργος Γελαράκης συνεχίζει τις χειμερινές εμφανίσεις αυτή τη φορά στο Κιλκίς, στο Friends cafe bar (25ης Μαρτίου 16), έχοντας στις βαλίτσες του το νέο του album «H πόλη μια άδεια αγκαλιά» από την MLK και τραγούδια όπως το «Δυο ζωές» https://www.youtube.com/watch?v=u-jlbgk6hb0 και το «Καλημέρα» https://www.youtube.com/watch?v=361Al7JpY-I

Β. Αποστόλου: Η εικόνα μιζέριας και καταστροφής αδικεί τον αγροτικό χώρο

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της 26ης Διεθνούς Έκθεσης AGROTICA, στην οποία το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και οι εποπτευόμενοι φορείς του, είχαν ενεργό συμμετοχή, ο Υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

ΕΡΕΥΝΑ: Πιο προσεκτικοί στην χρήση του ίντερνετ οι μεγαλύτεροι ενώ πιο παρορμητικοί οι νεότεροι σε ηλικία χρήστες

Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες έχει αποδειχθεί ότι πιο προσεκτικοί είναι οι χρήστες άνω των 45 ετών καθώς σερφάρουν στο διαδίκτυο, παράλληλα όμως για τους ίδιους υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να τους εμφανιστεί μία απειλή ή απάτη κατά την διάρκεια της χρήσης.

Κρατείστε ισορροπίες, αλλά αφήστε ήσυχο τον Nash...


Της Σοφίας Μαρωνίδη
Νάτα μας πάλι..  
Εκεί που πάνε να καταλαγιάσουν τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ μας, μπαίνει ξανά ένα δίλλημα μέσα στο κεφάλι μας και σπέρνει τη διχόνοια…διχάζοντας τα θέλω μας..
Καλούμαστε σαν ένορκοι σε ανοιχτό δικαστήριο, να αποφασίσουμε αν θα αθωώσουμε ή θα καταδικάσουμε ενέργειες, πρόσωπα και καταστάσεις. 

Θεσσαλονίκη: Απογραφή στρατευσίμων που γεννήθηκαν το 1998

Από την Στρατολογική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι όλοι οι στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν το 1998 και είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα Αρρένων των Δήμων Θεσσαλονίκης, Κορδελιού-Ευόσμου, Νεάπολης Συκεών, Παύλου Μελά, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Πυλαίας-Χορτιάτη, Χαλκηδόνας, Δέλτα, Ωραιοκάστρου, Θερμαϊκού, Θέρμης, Βόλβης, Καλαμαριάς και Λαγκαδά, είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής έως 31-03-2016 προσκομίζοντας την αστυνομική τους ταυτότητα, η φωτοτυπία αυτής, καθώς και τους αριθμούς ΑΜΚΑ και ΑΦΜ (εφόσον αυτός έχει εκδοθεί) είτε στην Στρατολογική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης (Στρατόπεδο Κώττα, πρώην 424ΓΣΝΕ Εγνατίας 158 ΤΚ 54621), είτε στα κατά τόπους ΚΕΠ.

Το μποϋκοτάζ στην Coca Cola φέρνει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η εκστρατεία ενημέρωσης των απεργών της Coca Cola και η διαρκής έκκληση για μποϊκοτάζ των προϊόντων της πολυεθνικής εταιρίας έχει επιφέρει ισχυρά πλήγματα στη δημόσια εικόνα της αμερικανικής εταιρίας.

Καλό μήνα με καλά νέα από το Kinesis-Gym Kilkis

Εμείς στο Kinesis-Gym σου δίνουμε την δυνατότητα να κάνεις την γυμναστική κομμάτι της καθημερινότητας σου.

Τσάκωσαν 38χρονο για παράνομη μεταφορά δύο αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (31-01-2016) το βράδυ στην Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων, στα Πλατανάκια Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 3 άτομα για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών (μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών και παράνομη είσοδο). 

Από την Παιδεία των Τριών Ιεραρχών στην Α- Παιδεία του Σήμερα

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Μέρος της ομιλίας στο Δημοτικό Θέατρο Λακκώματος, στην εκδήλωση που οργάνωσαν ο Σύλλογος Ποντίων Λακκώματος, ο Μορφωτικός Όμιλος Ποντίων Μεσημερίου «Αργοναύτες», το Σωματείο «Παναγία Σουμελά» Θέρμης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αντωνίου «Παναγία Σουμελά», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μονοπήγαδου, ο Σύλλογος Ποντίων Πετραλώνων «Οι Αργοναύτες» και ο Σύλλογος Ποντίων & Φιλοποντίων Κάτω Σχολαρίου

Το Ιερό Λείψανο της Οσίας Σοφίας της Ποντίας στο Κιλκίς (Φωτογραφίες, Video)



Με θρησκευτική κατάνυξη και ιδιαίτερη συγκίνηση οι ευσεβείς πιστοί του Κιλκίς, που στην μεγάλη τους πλειοψηφία είναι Πόντιοι, υποδέχθηκαν την χείρα του ιερού λειψάνου της Οσίας Μητρός ημών Σοφίας της εν τη Μονή της Κλεισούρας Καστορίας Ασκησάσης στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, το απόγευμα του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου 2016.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Σήμερα, 01-02-2016 από ώρα 11:00΄ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, ισχύουν οικάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
α. Την απαγόρευση της εισόδου από Εγνατία Οδό στην Π.Α.Θ.Ε., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέσω Α/Κ Κλειδίου, όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και λεωφορείων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού και προτίθενται να διέλθουν από την κοιλάδα των Τεμπών.

Κοινό ανακοινωθέν τμημάτων ΑΔΕΔΥ νομών Κιλκίς, Δράμας, Πέλλα, Σερρών, για το επίδομα παραμεθορίου



Κοινό ανακοινωθέν τμημάτων ΑΔΕΔΥ, νομών Κιλκίς, Δράμας, Πέλλα, Σερρών, για το επίδομα παραμεθορίου.
"Οι εργαζόμενοι των Περιφερειακών Ενοτήτων Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών, Δράμας εκφράζουμε την αντίθεση μας στην πρωτοφανή πρόθεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, να καταργήσει το επίδομα παραμεθόριων περιοχών από τους προαναφερόμενους νομούς.

Επιτυχιών συνέχεια για τον ΓΑΣ Κιλκίς στον περιφερειακό ανώμαλο δρόμο του Λαγκάδά

Οι επιτυχίες για τους αθλητές μεγάλων αποστάσεων του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς συνεχίστηκαν και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στα Λουτρά του Λαγκαδά όπου διεξήχθη το περιφερειακό πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο με διοργανωτή την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου
Με την παρουσία μελών στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου καθώς και μιας ευχάριστης έκπληξης καθώς διερχόμενος από τον Νομό Κιλκίς προς Σέρρες μας επισκέφθηκε στα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου ο κ. Αχλαδιανάκης Εμμανουήλ Πρόεδρος της (ΟΠΟΤΤΕ) Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών Τριών Τέκνων Ελλάδος μίας εκ των δύο Ομοσπονδιών Τριτέκνων της Ελλάδος. 

Νέες επιτυχίες για το Kinesis Fight Club Kilkis

Σε αγώνες Combat Jiu Jutsu συμμετείχε το Kinesis Fight Club Kilkis την περασμένη Κυριακή  31 Ιανουαρίου 2016, στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.